Tola Szlagowska

Tola Klara Szlagowska

4,1
134 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tola Szlagowska

O jeju . ile tu tych ról !! przeglądanie ich zajęło by mi kilka godzin . nie wiem . co 5 min. dostaje nową rolę . przy niej Nicole Kidman , Jane Fonda i Jennifer Lopez są nikim . powinny jej buty czyścić . normalnie ma taki talent , że to ach . tego się nawet nie da wyrazić słowem . najlepsza aktorka , piosenkarka , i jeszcze nie wiadomo kto , na tym świecie . cameron diaz jej do pięt nie dorasta ! nie mogę , jak tom można być tak utalentowanym . to przechodzi ludzkie pojęcie !!!!

P.S Trolka rządzi !!! Tylko , że nie w tym życiu.....

Phoebe123

I mam nadzieję że w przyszłym też nie .Taka Nicole Kidman to sobie może tylko pomażyć by być tak wspaniałą , śliczną , utalentowaną wokalnie i aktorsko Trolą ...xD

xDDDDD

no , nicole kidman , to żadnego aktorskiego talentu przy trolce nie ma ! trolka to nasza odwieczna królowa ! ona rządzi ! jest najlepsza ! trola ,,lovciamy'' cię !

P.S Róbcie dla niej koronę z różowymi czaszkami !

Jelly

No więc, pierwszy raz w życiu się z tobą zgodzę, Jelly. Aż dziwne, że Tola nie zgarnęła ani jednego oscara. A przecież ona tyle trudu i pracy włożyła w to, żeby stać się taką gwiazdą... No poprostu jednym słowem: SUPERSTAR.

Oldzia_

no , ona powinna co najmniej , ze 20 Oscarów zebrać ! toż to jest królowa całej galaktyki ! ona jest najlepsza ! ma taki talent , ludzie , to się w głowie normalnie nie mieści ! oddawajmy jej cześć !

Jelly

Przecież ona ma większą filmografię od Ala Pacino! Poprostu gwiazda na światową skalę. Ach tylko pozazdrościć.

Oldzia_

no a jak! to jest aktorka nad aktorkami(aktorami też!)! znasz kogoś bardziej utalentowanego niż trola?! to jasne! nikt nie zna! to nasza bogini! jej super,mega,giga inteligentne wypowiedzi o liczbie pi powinny być nagrodzone diamentowymi globami z różowymi czaszkami!!! to jest normalna diva wszech czasów !!!