Najlepsza rola Toli: ja stawiam hmmmm no nie wiem może ....a wy na co??????????? odpisujcie szybko
No ona zagrała w tylu wspaniałych filmach...czekajcie, coś mi przychodzi do głowy, no nie wiem, tyle ich że trudno sie zdecydować...może, eeeee...
Kurcze ...sama nie wiem ...Ona grała w tylu wspaniałych filmach i tak wspaniale że nie mogę się zdecydować .....
Nie no pytanie jest podchwytliwe, z tak imponującej filmografii cięzko wybrac jeden film więc wybiorę kilka:
-Bardzo podobała mi się w Cienkiej czerwonej linii gdzie brawurowo zagrała zwłoki leżące twarzą do ziemi, oscarowa rola, można powiedzieć, że wręcz kluczowa
-Doskonała kreacja drzewa z gatunku sosna w filmie Shrek, film niezwykle zyskal na jej osobie, nie wyobrażam sobie żeby ta postac została pominięta
-Zjawiskowo piękna w filmie 101 dalmatyńczyków gdzie zagrała pieska numer 67, słyszałam, że do jej udziału w filmie miało nie dojść, bo kostium w ciapki się zbiegł w praniu. Na szczęście udało się rozciągnąc i mogliśmy podziwiać Tolę na ekranie.
-Te role to nic, najważniejsza jest jej życiowa rola dzięki której stała się sławna- ludzie poznali jej kunszt aktorski po roli w filmie Matrix stoi twarzą do okna i poprawia włosy. Rola niby tak mała, ale jak znacząca. Scena trwająca sekundę a zapadła wszystkim w pamięć.
Tak więc nie ma co się śmiac, Tola to naprawdę utalentowana osoba, która dumnie może nosić miano aktorki. Myślę, że wybrałam jej najbardziej przełomowe role. Czekamy więcej na takich filmów, gdzie twarz Toli (a czasami tył głowy) są niezbędne.
Alien zapomniałeś o roli w Strasznym Filmie 3, gdzie to byla kaskaderka matki samary ,patrz nawiedzona tasma wideo, i skacze z urwiska!! To tez bylo dosc istotne.
Nobla dostaje się za osiągnięcia naukowe, humanitarne a tobie raczej chodziło o Oscara no to powinna dostać go z każdej kategorii
buahahahha <hahaha> Alien genialnie buahahha... ale ma dziewczyna bogatą filmografię nie ma to tamto xd ahahhaha
Uśmiałam się czytając te wszystkie posty xD he he... Rzeczywiście trudno wybrać najlepszą rolę Toli ;D
Alien trafiła w sedno, zapominając jednak o kilku znaczących rolach:
- Szlagowska pojawia się w wielu scenach pierwszej części Piratów z Karaibów: gra zmarszczkę na czole kapitana Barbossy;
- można pochwalić występ aktorki w Pile, a raczej występ jej prawej kończyny dolnej [przypominam, że za tę rolę dostała nagrodę powoli wypierającą Złoty Glob - Statuetkę Kiszonego Kartofla];
- oczywiście nie mogłam pominąć Harry'ego Pottera i Czary Ognia, gdzie Tola gra jedną z sowich kup w scenie, w której Harry czyta list od Syriusza. Każdy fan Tolisławy wie, że tylko cudem nasza idolka nie otrzymała nominacji do Oscara. Podczas jej wizyty w Stanach Trolcia spotkała się z członkami Akademii, którzy jednocześnie dostali wylewu, gdy tylko ją zobaczyli. Czy można sobie wyobrazić podobny niefart??
Z niecierpliwością oczekuję Toli w kolejnej holiłudzkiej superprodukcji - Piła V. Tym razem będziemy podziwiać jej lewego kciuka i górną część prawego ucha.
Świetny temat :D Ale dajesz nam tak trudne zadanie że nie wiem czy ktoś zdoła wybrać. Przecież Tola ma tak dużą ilość ról pierwszoplanowych że nie ma jak wybrać. A ile nominacji do oscara. Filmografię niedługo będzie miała większą niż Al Pacino. On niech się się schowa przy naszej ,,kochanej" Toli.
- zagrała w Oszukać Przeznaczenie 2, gołębia - za tą role mogła dostać
Oscara.
- zapewne pamiętacie role w Strasznym Filmie 4, w którym doskonale
mocz, którym Cindy myła przez przypadek babcie. Zauważcie jak sie
doskonale wcieliłą w tą rolę !
- najlepszą jej rolą była ta, w której zagrała samą siebie ! mówię o
,, Droga bez powrotu ''. Pięknie zagrała siebie ! Mówie o tym przystojnym kanibalu.
- Kurde zagrała tych ról tak dużo że aż nie mam z czego wybrac ! Boże jaką ona jest zaje.bistą aktorką ! kocham ją !!