Tomasz Kot

8,2
63 460 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tomasz Kot

Jak myślicie, czy T.kot powinien grac role poważne- typu Rysiek w "Skazanym na bluesa", czy komiczne typu Robal w "testosteronie' i tego polityka w 'lejdis" ?

Osobiście widze go w rolach powaznych, pozwalających mu pokazac swój prawdziwy talent aktorski a nie w takich (sory za to okreslenie) badziewiach jak lejdis, czy "niania"
a wy jak sądzicie?

gosiakak

Tomasz Kot świetnie zagrał Ryśka Riedla w skazanym na bluesa to fakt, ale podobał mi się również w testosteronie w roli robala, fakt jest faktem że ten aktor marnuje się w serialach, ale najbardziej podobała mi się jego rola w filmie skazany na bluesa, był świetny, pozdrawiam

chesterka89

Zgadzam się z Skazanym na Bluesa zagrał naprawdę dobrze i moim zdaniem tvnowskie produkcje go trochę ograniczają. Wiadomo gra w teatrze ale chciałabym go zobaczyć w jakiś poważnym filmie nawet offowym żeby pokazał swoje prawdziwe umiejętności,które niewątpliwie posiada.

użytkownik usunięty
Joasia16

Dużo ludzi go nie docenia. Jest świetny, kto oglądał Skazanego na Bluesa wie. W Testosteronie zagrał najlepiej, mała rólka, zaledwie kilko minutowa, a to był najlepszy moment filmu. Lejdis jeszcze nie widziałem, więc się nie wypowiem. Niania gra fajnie, ale tylko tyle, TVN jest do kitu, ogranicza właśnie takich aktorów, robią już chyba 8 serie tylko dla kasy. Skończcie serial i dajcie grać prawdziwym aktorom!!!