Wygląda na to, ze Trent zamienił jeden nałóg na drugi.Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będzie wyglądał jak Pudzianowski :).Dla porównania dołączam kilka fotek z różnych okresów działalności Trenta (od 1986 do 2006).
http://img469.imageshack.us/my.php?image=trentreznoroj7.jpg
My właśnie ostatnio doszliśmy do wniosku, że na Berlińskim koncercie nikogo zza Trenta nie będzie widać! ;>
No faktycznie troche moglby zastopowac z tym pakowanie .Wolalem go takiego chudego[nie jestem gejem :}] ale to jego wybor , jak dobrze sie z tym czuje to lepiej dla nas .Pozdro dla ciebie
Jeśli cała nowa płyta ma trzymać poziom "My Violent Heart" to dla mnie Trent może sie zamienić nawet w godzille. A tak na poważnie to te dwa zdjęcia z dołu są sprzed ok roku, na zdjęciach z ostatnich koncertów Trent wyglada znaowu jakoś normalniej, bardziej ludzko.
No MVH zeczywiscie spoczne , czyste dzwieki , fajny bit , ogolnie zajeb..... ale oczywiscie to niebedzie najlepszy kawalek na YZ :)Ciekawe czy bedzie nastepny przeciek ??? :)
No faktycznie wygląda lepiej ostatnio. Co do y0 ja tam bawię się dalej w Da Reznor Code ;) Wciągnęło mie na całego. MVH jak dla mnie - super. Macham do Was łapką