Ty Pennington

Gary Tygert Burton Pennington

8,1
72 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Ty Pennington

Ja bym powiedziała, że dla chcącego... albo może dla chcącej nic trudnego ;) O ile znam sie na matematyce, to Ty ma teraz ciut ponad 40 lat... Dla dziewczyny, która ma 20 to może dużo, ale z drugiej strony... Jeff Goldblum ma dziewczynę młodszą od niego o 28... lat! nie miesięcy.
Także wszystkie 18-stki mają jeszcze szanse :):):)

Jeśli chodzi o mnie to lubię tego gościa ale bez przesady. Co prawda przyjemnie byłoby na żywo usłyszeć jego "Och, yeah!" :)

wikta

OFICJALNY KOMUNIKAT DO WSZYSTKICH NA TYM FORUM!

PRZENOSIMY SIE NA NASZE NOWOOTWARTE FORUM <grafika jeszcze nie gotowa,ale już nie bawem>
www.typennington.fora.pl

tutaj oczywiscie tez możemy pisać, ale prosze się powoli przyzwyczajać, poniewaz chciałabym aby tamto forum było naszym oficjalnym.

Pozdrawiam
Kicek

T_Bag

Spróbuję się przyzwyczaić...ale nie gniewajcie się jeśli potrwa to baaardzo długo...jakoś zżyłam się z tą stroną....wkońcu...tutaj się wszystko zaczęło...nasza znajomość, nasza przyjaźń...oj wiem...sentymentalna jestem bardzo....;p
Pozdrawiam :*
Elly
"Do not wait for the Last Judgment. It takes place every day" -Albert Camus-

Elly_3

Ja tez mam zawalone, w poniedziałam miał byc sprawdzian z majzy, ale na szczescie nie ma ... za to jest do zrobienia jakas praca domowa, której ja nie umiem, bo tematu nie rozumiem i bedzie kicha. Z geografi cos było zadane, ale pojecia nie mam co. Na wtorek Z biologii musze sie nauczyc a nie rozumiem tez, fotosynteza ... wrrrr tylko nie mówcie, ze to proste ... ogolnie wiem co to, ale eee w zakresie rozseszonym pojecia nie mam Oo
Własnie ktos wie, ze mitochondrium wypełnia substancja co sie matrix nazywa? cool nie, mitochondrium ma swój swiat <lol2> to juz nie jestem sama. Do tego niemiecki ... znowu trzeba wkuc na pamiec, rzedsiebiorczosc wrrr kto to w ogole wymyslił nie mam zadnej oceny. A wspomniałam, ze w poniedziałek jest zebranie???? I chyba juz nie zyje =="
Zanudzałabym was dłuzej, ale mykam na oficjalne forum poki mi strony wchodzą.

karcia15

Hej...nie wiecie dlaczego od pewnego czasu nie odzywa się Victoria...?
Pozdrawiam ;)

wikta

Co to za nowa projektantka jest w EMHE? Pierwszy raz ją widziałam...Chyba, że jakieś odcinki opuściłam, ale nie sodzę...

Mika_23

Tak, ona jest nowa. Jak ją zaobaczyłam to pierwsza myśl: "Kto to jest?".
Tanya McQueen :)

Rika

Tak...jakaś nowa... może ją przedstawiali wcześniej a Polsat może puszcza odcinki nie pokolei...A wiecie co... w gazecie (coś w podobie do Tele Tygodnia) zauważyłam że EMHE leci codziennie o...chyba 10:45! Muszę przyznać że nie wiedziałam o tym... jeżeli to jest prawda to jestem ciekawa czegoż to ja nie oglądam przez to że puszczają o tak wczesnej porze(patrz szkoła...).

A dziś byłam z koleżankami w kinie na "Ludzkie dzieci" bardzo ciekawy film...nawet śmieszny (choć nie powinien bo temat dość poważny;p) ale to chyba normalne że z nawet najstraszniejszego filmu śmiejemy się gdy oglądamy go z kimś bliskim, znajomym etc. :)W każdym razie polecam :)

Pozdrawiam ;)

Aha! Pragnę zauważyć że przekroczyłyśmy 1000 postów na filmwebie :) Sukces ;D

Buziole :*
Elly

Elly_3

Czesc wszystkim !!

Ooooooo jaa dawno mnie tu nie bylo :( :( i jestem nie w temacie :( ogolnie zadko tu bywam bo za bardzo czasu nie mam ale sie postaram jakos znalezc i dogonic Was :) :)

A wiecie co ? nie ogladalam pierwszy raz EMHE w sobote :( :( Normalnie zalamana bylam ... i jestem .Nie dosc ze tydzien temu nie bylo to w ostatnia sobote nie ogladalam. Bo dzieki temu programowi czuje ze mam wiecej enargii motywacji ... i w ogole ... pewnie Wy tez tak macie coo?

Pozdrawiam wszystkich :*

Emma_8

Ludzie ludzie ludzie zauwazyłam że rozpisaliście się tutaj znowu....błagam piszcie wszustko to co tu tylko na forum, bo nam zaniknie.........
Jest temat wszystkoi o wszystkim w którym opisujemy swoje dni.....błagam....

www.typennington.fora.pl

Kicek

T_Bag

Kicek cóż za dramatyczny ton :D:D ja mówię z ręką na sercu, ze wpadłam tu tylko po to żeby sobie stare śmieci odwiedzić ;]

Pozdrawiam
Fretka

Fretkaa

Jejku....nie gniewaj się Kicku... chciałam odwiedzić tylko nasze stare forum... a więc... och jejku... fajnie yu było. ale na twoim forum też jest fajnie :)

Pozdrawiam

Elly

Elly_3

Elo wszystkim moze mnie jeszcze pamietacie bo ja was bardzo dobrze!!! nareszcie mam sprawnego kompa i od razu wpadłam na to forum ale widze ze KIcek i Elly bardzo zadko tu zagladaja

veronica_7

Veronica, pamiętamy ;]
Ale chodź tu:
www.typennington.fora.pl
teraz tu^^ stacjonujemy:*

Rika

Ach! Veronica! Bardzo dobrze Cię pamiętamy! Fajnie że znów jesteś! :*

Elly_3

Nie ma problemu jedno słowo i tamte forum idzie w Piz Du :D proste logiczne :D nie chcemy go mówimy nie i nie ma :D proste logiczne Wam nie zależy mi też nie :D ja chciałam to jakoś zorganizowac połączyć nas...nie chcecie nie :D:D heh wasza sprawa :D

wikta

I to jeszcze jak.. ma te 40 lat ale jak wygląda!!! mNIAM!!!

wikta

I to jeszcze jak.. ma te 40 lat ale jak wygląda!!! mNIAM!!!

ayanaaa

Oryginalne, lekko kontrowersyjne, zabawne FORUM EMHE i TY'A !

www.typennington.pun.pl

Zajrzyj do nas! Warto!!!!

Zalogujesz się i nie pożałujesz !!!!