Ja bym powiedziała, że dla chcącego... albo może dla chcącej nic trudnego ;) O ile znam sie na matematyce, to Ty ma teraz ciut ponad 40 lat... Dla dziewczyny, która ma 20 to może dużo, ale z drugiej strony... Jeff Goldblum ma dziewczynę młodszą od niego o 28... lat! nie miesięcy.
Także wszystkie 18-stki mają jeszcze szanse :):):)
Jeśli chodzi o mnie to lubię tego gościa ale bez przesady. Co prawda przyjemnie byłoby na żywo usłyszeć jego "Och, yeah!" :)
OFICJALNY KOMUNIKAT DO WSZYSTKICH NA TYM FORUM!
PRZENOSIMY SIE NA NASZE NOWOOTWARTE FORUM <grafika jeszcze nie gotowa,ale już nie bawem>
www.typennington.fora.pl
tutaj oczywiscie tez możemy pisać, ale prosze się powoli przyzwyczajać, poniewaz chciałabym aby tamto forum było naszym oficjalnym.
Pozdrawiam
Kicek
Spróbuję się przyzwyczaić...ale nie gniewajcie się jeśli potrwa to baaardzo długo...jakoś zżyłam się z tą stroną....wkońcu...tutaj się wszystko zaczęło...nasza znajomość, nasza przyjaźń...oj wiem...sentymentalna jestem bardzo....;p
Pozdrawiam :*
Elly
"Do not wait for the Last Judgment. It takes place every day" -Albert Camus-
Ja tez mam zawalone, w poniedziałam miał byc sprawdzian z majzy, ale na szczescie nie ma ... za to jest do zrobienia jakas praca domowa, której ja nie umiem, bo tematu nie rozumiem i bedzie kicha. Z geografi cos było zadane, ale pojecia nie mam co. Na wtorek Z biologii musze sie nauczyc a nie rozumiem tez, fotosynteza ... wrrrr tylko nie mówcie, ze to proste ... ogolnie wiem co to, ale eee w zakresie rozseszonym pojecia nie mam Oo
Własnie ktos wie, ze mitochondrium wypełnia substancja co sie matrix nazywa? cool nie, mitochondrium ma swój swiat <lol2> to juz nie jestem sama. Do tego niemiecki ... znowu trzeba wkuc na pamiec, rzedsiebiorczosc wrrr kto to w ogole wymyslił nie mam zadnej oceny. A wspomniałam, ze w poniedziałek jest zebranie???? I chyba juz nie zyje =="
Zanudzałabym was dłuzej, ale mykam na oficjalne forum poki mi strony wchodzą.
Co to za nowa projektantka jest w EMHE? Pierwszy raz ją widziałam...Chyba, że jakieś odcinki opuściłam, ale nie sodzę...
Tak...jakaś nowa... może ją przedstawiali wcześniej a Polsat może puszcza odcinki nie pokolei...A wiecie co... w gazecie (coś w podobie do Tele Tygodnia) zauważyłam że EMHE leci codziennie o...chyba 10:45! Muszę przyznać że nie wiedziałam o tym... jeżeli to jest prawda to jestem ciekawa czegoż to ja nie oglądam przez to że puszczają o tak wczesnej porze(patrz szkoła...).
A dziś byłam z koleżankami w kinie na "Ludzkie dzieci" bardzo ciekawy film...nawet śmieszny (choć nie powinien bo temat dość poważny;p) ale to chyba normalne że z nawet najstraszniejszego filmu śmiejemy się gdy oglądamy go z kimś bliskim, znajomym etc. :)W każdym razie polecam :)
Pozdrawiam ;)
Aha! Pragnę zauważyć że przekroczyłyśmy 1000 postów na filmwebie :) Sukces ;D
Buziole :*
Elly
Czesc wszystkim !!
Ooooooo jaa dawno mnie tu nie bylo :( :( i jestem nie w temacie :( ogolnie zadko tu bywam bo za bardzo czasu nie mam ale sie postaram jakos znalezc i dogonic Was :) :)
A wiecie co ? nie ogladalam pierwszy raz EMHE w sobote :( :( Normalnie zalamana bylam ... i jestem .Nie dosc ze tydzien temu nie bylo to w ostatnia sobote nie ogladalam. Bo dzieki temu programowi czuje ze mam wiecej enargii motywacji ... i w ogole ... pewnie Wy tez tak macie coo?
Pozdrawiam wszystkich :*
Ludzie ludzie ludzie zauwazyłam że rozpisaliście się tutaj znowu....błagam piszcie wszustko to co tu tylko na forum, bo nam zaniknie.........
Jest temat wszystkoi o wszystkim w którym opisujemy swoje dni.....błagam....
www.typennington.fora.pl
Kicek
Kicek cóż za dramatyczny ton :D:D ja mówię z ręką na sercu, ze wpadłam tu tylko po to żeby sobie stare śmieci odwiedzić ;]
Pozdrawiam
Fretka
Jejku....nie gniewaj się Kicku... chciałam odwiedzić tylko nasze stare forum... a więc... och jejku... fajnie yu było. ale na twoim forum też jest fajnie :)
Pozdrawiam
Elly
Elo wszystkim moze mnie jeszcze pamietacie bo ja was bardzo dobrze!!! nareszcie mam sprawnego kompa i od razu wpadłam na to forum ale widze ze KIcek i Elly bardzo zadko tu zagladaja
Nie ma problemu jedno słowo i tamte forum idzie w Piz Du :D proste logiczne :D nie chcemy go mówimy nie i nie ma :D proste logiczne Wam nie zależy mi też nie :D ja chciałam to jakoś zorganizowac połączyć nas...nie chcecie nie :D:D heh wasza sprawa :D