Ty Pennington

Gary Tygert Burton Pennington

8,1
72 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Ty Pennington

Ja bym powiedziała, że dla chcącego... albo może dla chcącej nic trudnego ;) O ile znam sie na matematyce, to Ty ma teraz ciut ponad 40 lat... Dla dziewczyny, która ma 20 to może dużo, ale z drugiej strony... Jeff Goldblum ma dziewczynę młodszą od niego o 28... lat! nie miesięcy.
Także wszystkie 18-stki mają jeszcze szanse :):):)

Jeśli chodzi o mnie to lubię tego gościa ale bez przesady. Co prawda przyjemnie byłoby na żywo usłyszeć jego "Och, yeah!" :)

Divian

Musisz sobie kupić kabel IRD to wtedy możesz sobie wszystko na komórke przesłać za darmo :D

A ja znów miałam z nim piękny sen *rozmarzenie* siedziałam z nim na ławce, on się do mnie uśmiechał i opowiadał o swojej rodzinie... po Polsku :) I jak sie go spytałam skąd on tak dobrze zna Polski odpowiedział, że jego babcia była Polką i on tu często przyjeżdża. Achhhh gdyby to tak mogło być naprawdę :D:D:D

kroliczyna

Albo poprosić kogoś, kto ma ten IRD, żeby wgrał te zdjecia na swoją komę i przesłał Tobie MMSem, albo od niego pożyczyć ten IRD... opcji jest multum :):):)

http://abc.go.com/fsp/index.html?channel=ExtremeMakeoverHomeEdition [abc.go.com/fsp/index.ht...]
Zobacz film 7. :( mina Ty'a mówi wszystko :(

kroliczyna

i tak narazie nie mam komorki, wiec sie nie spieszy. Kiedys przez net wysylalam zdjecia ale za pieniedze :-)

a film nr. 77 to wlasnie odcinek ktory ostatnio lecial na ABC w Ameryce.

pozdr.

Divian

Dziwne... odcinek nr 77 już od dawna jest w tym zbiorze... widocznie w TV mają tyły xD
A co do Ty'a... nie będę się powtarzać ;)
Chciałabym założyc blogowe EMHE polegające na podrasowywaniu szablonów na blogach... byliby projektanci, budowlańcy i prowadzący opisujący na stronie EMHE postępy i trzymajacy to wszystko w kupie... pomysł fajny tylko sie nie mogę jakoś za to wziąść ^^"

kroliczyna

mogłabym ci pomóc
http://i60.photobucket.com/albums/h21/floorball8/tym3.jpg [i60.photobucket.com/alb...]
fajne zdjecie Ty'a codo niego to jest piekny i tez widzialam ta stronke co ta dziewczyna sie z nim spotkała szczęściara też bym tak chciała
a co do tego ze Ty nawet w szmatach wygląda sexownie to tez sie zgadzam np. lookajcie sobie http://i60.photobucket.com/albums/h21/floorball8/rjs-1.jpg [i60.photobucket.com/alb...] i tak piekny jak zawsze!!

T_Bag

O mamoooooo ile ja bym dała, żebym mogła go zobaczyć kiedyś na żywo chociaż przez 5 sekund... :)

Hihi, widzę, że coraz więcej fanów ma Ty w Polsce:D:D:D

kroliczyna

Ja jego fanką już jestem ohhoo baaardzo dawno!! a wy??

kroliczyna

Ja jego fanką już jestem ohhoo baaardzo dawno!! a wy??

wikta

oj głupie beżmózgie blondynki...żal mi Was...:(

Grek

po 1 nie jestem blondynka po drugie odczep sie

Grek

1. NIE JESTEM BLONDYNKĄ!!!
2. NIE JESTEM GŁUPIA!!!
3. NIE MASZ PRAWA MNIE OBRAŻAĆ!!!
4. JAK CI SIĘ COŚ NIE PODOBA TO WYPAD!!!
5. NIE WYSILAJ SIĘ, BO NIE DORASTASZ TY'OWI DO PIĘT... BA. NAWET DO PODBICIA!!!

Kicek, od kiedy mniej więcej? :D Ja od pół roku :)
I w ogóle ile masz lat, Kicek, o ile można spytać? (jeśli nie można, to pozostaw bez odpowiedzi xD )

kroliczyna

Ja od hmmmm..welll I'm thinking..... 3 years... right:) Ja mam 18 a ty??

T_Bag

hej Kicek, witamy w fanklubie :D A ten koles (pewnie sam blondyn) to bezczelny byl, szkoda na niego czasu :o Ty jest najlepszy ;-) Jestem wsciekla bo przedwczoraj bylo Makeower a ja zapomnialam :|

pozdrowienia dla WAS!

Divian

A w Polsce puszczają teraz EMHE codziennie :D W soboty druga seria, a codziennie pierwsza :D

Ja mam 14... dopiero :(:(:( A Ty'em od pół roku jestem yyy... zafascynowana (?), bo wtedy pierwszy raz widziałam EMHE :)

Wielkie dzięki za pozdrowienia, Orleańskie. Mam nadzieję, że się tam w tym NY dobrze bawisz :D (mój poprzedni post ciebie też dotyczy :) )

kroliczyna

Dziś leciało fajny odcinek ale w piatek był najlepszy widzialyscie??

kroliczyna

O kurcze, codziennie Makeover! Zazdroszcze. W Stanach calkiem dobrze sie bawie, wczoraj bylam nad oceanem sie opalac :-) Straszna tu parowa :D

O kurcze, przy Was jestem stara dupa, mam 20 lat. Ale za to Ty interesuje sie najkrocej i chyba najmniej intensywnie. Zobaczylam go pierwszy raz moze w...marcu? Sama nie wiem.

Divian

EEE tam nie przesadzaj ;) Ja bym już chciała mieć tyle lat... mogłabym pojechać do Nowego Orleanu i zagarnąć autograf Ty'a tylko dla siebie :)
No i różnica wiekowa między mną a nim byłaby nie 26 tylko 20 xD... chociaż właściwie co to zmienia?

A fanką można zostać w każdym wieku i na wiele lat :D Chociaż niektórym to szkodzi... mam na myśli mojego brata xD

kroliczyna

Hej dziewczyny a moze zrobimy forum !! O Ty'U??!!

kroliczyna

Xiniś skoro różnica między tobą a Ty'em to 26 lat to znaczy, że jesteś w moim wieku. Ja też go uwielbiam

aleexx

widze coraz wiecej fanek :) pewnie przybedzie ich po tej wakacyjnej codziennej sreii Makeowera :)

pozdrawiam

Divian

Już są cztery :D Kicek, forum może nie, bo można pogadać sobie tutaj, ale myślę że na jakiś pożądny blog o Ty'u możnaby się pokusić :D

kroliczyna

Czesc wam o wielkie fanki wielkiego stolarza:)) A wiec mam do was male pyt.
Jak wiadomo wchodzilam na pare roznych stronek o Ty'aju i zobaczylam ,ze ma tam jakas laskę . Czy to prawda ,ze mieszka z nia w Los Angeles , a moze czytalam juz niekatualne wiadomosci . Prosze was o odp , i pozdro wiecej takich fanek jak wy w Polsce :))))))

Never_mind

heeej heeej o ile mi wiadomo, Ty mieszka sam z LA, a ta babka to jego byla. On raczej stawia na przelotne znajomosci, jest takim wiecznym kawalerem :)

moge sie mylic, prawdziwym ekspertem jest Xinis :D

:*

Divian

Of cours not! Ty jest wolny miał kiedyś dziewczyne ale z nią zerwał on chce byc wolny nie uzalezniony od drugiej osoby . Kurde ale z blogiem to ciezko bo ja nie umiem robic:(

T_Bag

O ile mi wiadomo (a wiadomo mi sporo xD) to Ty mieszka w LA sam... i nic nie wskazuje na to, że kiedyś miałoby się to zmienić. On nie lubi być ograniczany i zobowiązany w jakiś sposób względem drugiej osoby ;)
Witamy w gronie fanek :)

"Ekspertem" Orleańskie, czy to nie przesada? :D Mimo wszystko dziękuję :*

Kicek, ale ja sie znam :D Mogłabym zrobić szablon, HTML i jakby był jakiś news to zamieszczałoby sie go na blogu i gadało o nim w komentarzach :D

T_Bag

Umieśćmy wszystkie linki o Ty'u do stronk o nim jakie mamy:) bedzie ciekawie Xinis podaj ta strone gdzie jest to wspolne zdjecie z ty'em i autograf pliska:)

T_Bag

oki jakies zdjątka by sie wstawialo poinstruowałabys mnie i tez bym cos pisała:) to możemy sie pokusic

T_Bag

Xinis masz moze gg albo tlena szybciej by sie gadalo

wikta

Ty jest boski też mi się ostatnio śnił że zgubiłam się w lesie i spotkałam go tam i poszliśmy do jego namiotu... marzenia ja chyba go nigdy nie spotkam mam wujka w Chicago może kiedyś go odwiedze... i pojedzemy do Atlanty czy tam do Kaliforni ale on będze miał chyba wtedy z 50 ileś lat... no ale trudno
Ty jest ekstra!!

Ms__G

Gosia, do Atlanty to prędzej, bo to bliżej z Chicago, ale myślę, że Ty zostanie w Los Angeles. A Jeśli tak to ciężko by było Tobie i twojemu wujkowi, bo to na drugim końcu Ameryki.
I nie łam się, że będzie stary. Nie liczy się wiek, tylko to, na ile się dana osoba czuje... no powiedziałabyś, że Ty zachowuje sie jak 40-letni mężczyzna? Chyba nie ;) Za 10 lat też się nic nie zmieni. Więc czekaj cierpliwie i napewno się spełni :)

kroliczyna

Zgadzam sie z Xinis naprawde Ty zostanie w LA Jak to mówią na innym forum Older mens more handsom !! Ty to potwierdza ! (lol) pozdrawiam wszystkich

T_Bag

www.ty-pennington.klub.mylog.p l
Klub mój i Kicka :) Jeszcze w stanie surowym, bo muszę to z kickiem obgadać, ale sądzę, że można sie już zapisywać xD

kroliczyna

Czesc bardzo fajny pomysł z tym waszym klubem możesz mi powiedzieć gdzie jest to zdjęcie Ty z jego byłą dziewczyną plis

andzia12_15

a po co ci jego była dziewczyna? :D
Zajmij sie przyszłością... ]:-)

kroliczyna

Xiniś ,Kicek ,Orleańskie jestescie spox. Fajnie ,że robicie blog:D:D:D Bo z was to takie przebojowe dziewczęta. dzięx za odp i pozdro dla was wszystkich:):):):*:*:*

Never_mind

Nie ma za co ;)
A ten blog to póki co sama robię, bo Kicka i Orleańską gdzieś wcięło... Mam nadzieję, że się na mnie za to nie obrażą... ;]
Pozdrawiam!

kroliczyna

To zdjęcie to właściwie do niczego mi nie potrzebne chciałam jedynie zobaczyć jaki ma gust :-) A jeśli znasz jakieś strony z zdjęciami Ty lub Ty i jego ekipy itylko takimi większymi żeby można je było żucić na tapete to podaj mi bende bardzo wdzięczna pozdrowionka dla fanów Make ower ;-)

wikta

Witam!!!
Zainteresowała mnie dyskusja na temat Ty'a. Śledzę od dawna "Dom nie do poznania" i bardzo lubię Ty'a. Jest świetnym koordynatorem. Tylko dziwi mnie jedna sprawa. Czy Wy tak go wielbicie za jego urodę (moim koleżankom się bardzo podoba) czy za umiejętności. Z tego co zaobserwowałem i przeglądałem jego książkę, to tworzy on standardowe meble z własnym projektem, tzn. wykrojem, kolorystyką. Polecam czasopismo "Majster", tam rzeczy które tworzy Ty są opisane.
Jeśli mówicie, że nie dorównujesz Ty'owi, to macie na myśli jedynie urodę i charyzmę. Prawda?? Jego zdolności nie są zbyt duże i każdy przy odrobnie wysiłku, jest w stanie zaprojektować i wykonać takie meble. Zauważmy, że on nie robi nic więcej oprócz zarządzania i projektowania jednego pokoju. Ścianami, podłogami i wyposażeniem zajmują się projektanci.

A więc reasumując, bardzo lubię Ty'a, za jego luźne podejście do sprawy oraz charyzmę, lecz swoje "umiejętności" wypracował dzięki talentowi showmena.

użytkownik usunięty
Designer

Hello girls;)

Tak a propos projektantów, to... eemm...;) chciałabym Was o coś zapytać jeśli można - widzę, że przekopujecie net w poszukiwaniu zdjęć Ty'a - a czy nie natknęłyście się kiedyś, gdzieś, przypadkiem na jakieś łaadne, w miarę duuuże zdjęcie jego i całej ekipy [yeah, dream team;)]??? Dostałam lekkiego[?] fioła na punkcie tego programu; cały zespół jest po prostu PRZESYMPATYCZNY (a zwłaszcza Michael;D tylko proszę, nie linczujcie mnie za takie stwierdzenie na forum Ty'a, Ty też jest super;)) i widać, że znają się na tym, co robią - a owe zdjęcie chciałam ustawić sobie na pulpicie;) no ale jak na razie moje poszukiwania spełzają na niczym:/ Taki popularny show, a zdjęć w necie w sumie jak na lekarstwo:P Jeśli wiecie coś na ten temat dziewczyny, to byłabym wdzięczna za info;) Cieszę się, że "Dom" ma u nas coraz więcej fanów. Pozdrawiam Was wszystkich!

Designer... Ty'a lubi się za jego charakter. Jest wesoły, bezpośredni i sympatyczny. Po drugie za urodę, bo jest naprawdę śliczny i idealnie umięśniony... jeśli chodzi o meble... to to poboczna sprawa, ale nie mów, że każdy zrobiłby takie meble, bo on sie tego uczył od małego.
Po za tym spróbuj sam zrobić jeden pokój, meble do niego i jeszcze trzymać tych wszystkich ludzi w kupie... powodzenia!

kroliczyna

Jestem szefem firmy remontowej, a z wykształcenia projektantem wnętrz. I meble takie jak robi Ty, oraz jak robi pomieszczenia, tez jestem w stanie wykonać w 7 dni. :D

Paranoia... ja zdjeć designerów nie szukałam, ale poszukam. Może coś znajdę :D Nie mam zamiaru Cię linczować za tą wypowiedź związaną z Michaelem, bo to jako tako tez się tyczy Ty'a ;) Jeśli chodzi o mnie to dla mnie Michael jest taki za bardzo... yyy... rozeznany w kolorystyce (?)
BIG KISS FOR ALL :*

kroliczyna

Upss :D:D:D Na pewno się znajdą. Czekam tylko kiedy ruszy wasz blogasek :):):):) Zostawiłam tam swoj malutki sladzik;)) Jeszcze raz serdecznie was pozdrawiam. Owocnej pracy ;)) Jezeli moge to bede odwiedzac wasz blog.

wikta

Siema dziewczyny, mogę dołączyć do waszego "kółka fanek"? Dopiero zarejestrowałam się... A jeśli chodzi o Ty'a to po prostu boski facet... Chciałabym żeby kiedyś mnie obudził tym swoim słynnym "Goooood mornig!", zrobił mi dom:), a na końcu przytulił tak jak tych innych... "klientów"... Kurna, chciałabym go chociaż zobaczyć! Ech, marzenia;(...

Fretkaa

Heja fanki dzisiaj przypadkowo grzebałam w necie i natrafiłam na super zdjęcia może je już widziałyście a jesli nie to ... są one na stronie

http://www.tythehandyguy.com/fun_set.html [www.tythehandyguy.com/f...]
Pod nagłuwkiem Ty s Fun PhotosCo o nich sądzicie???
znalazłam też zdjęcie jego i jego siostrzeńca być może też je widziałyscie pozdrowionka :-)

Fretkaa

Never Mind, ten blog jest do tego, żeby go odwiedzać i udzielać się na forum :)

Kółka fanek? A jest tak owe? :D Jak jesteś fanką Ty'a, to jasne, że możesz :) I pisz jak najwięcej :)
Jakie marzenia?! Nie traktuj tego jak marzenia tylko jak plany na przyszłość ;] Jak bardzo będziesz chcieć, to napewno go kiedyś spotkasz... Tylko będziesz musiała wyjechać na jakiś czas do USA... bo do Polski on sie raczej nie sprowadzi.

kroliczyna

No tak wiem ale może sobie nie życzysz bo też tak czasami jest . Dobra bueblablabla.halo jest tam gdzieś Kicek róbcie tego bloga bo już się nie mogę doczekac pozdro :-D

Never_mind

Dobra żartowałam . Nie będę was poganiać bo tak nie wypada :p Xiniś podziwam co robisz . :):)

kroliczyna

Miałam dzisiaj śliczny sen!! obudzil mnie swoim 'gooooooooood morning!!' zrobil mi dom :) zostal u mnie jeszcze tydzien po zrobieniu tego domu ... jezdzilismy nad jezioro... tak cudownie wygladal w tych kapielowkach :D rozmawialam z nim normalnie po polsku a jak sie spytalam z kad zna polski powiedzial ze od swojej babci ktora byla polka!! potem sie calowalismy i jak odjezdzaj oboje plakalismy... to bylo takie slodkie a ja mam dopiero 11 lat czyli 29lat roznicy :( ale wkoncu pomiezdy Catherina Zeta-Jones i Michaelem Douglasem jest 25 lat roznicy i sa malzenstwem ;) ona w dziecinstwie o nim mrzyla... tak jak my wszystkie tylko nie wszystkie jestesmy dziecmi :)

XXXXXXXXXXXXXX

sory 12 lat!! klawisz mi sie zle nacisnal! ;P