Najbrzydsza aktorka jaką kiedykolwiek widziałem. Dysponuje "trupią" urodą... Niemniej, dzieki temu ma szanse wykazać się aktorstwem (reżyserzy nie traktuja jej - mam taką szcerą nadzieję - jako ozdobnika w swoich filmach).
Racja.
Do autora tematu- powiedz to Garemu Oldmanowi i Ethanowi Hawke. Że jest najbrzydsza. Bo oni przecież też są najbrzydsi, prawda? A w sumie byli z nią...
Spójrz na to zdjęcie, obejrzyj Kill Billa. Jest piękna. Albo chociaż nie pisz,że najbrzydsza! Bo to troche obraźliwe!
Jeśli ona jest najbrzydsza to świat byłby piękny.
Uma jest super, piękna babencja i jeszcze w Killu Billu grała. Zwłaszcza ładnie wyglądała w tym żółtym wdzianku w pierwszej części. A Ty, mój drogi autorze tematu, chyba nie widziałeś brzydkich kobiet, jeśli w ogóle masz czelność tak mówić o Umie. A może zżera Cię zazdrość.
gdzie tam najbrzydsza, zobacz na Agate Buzek to jest dopiero trupia uroda,
a Uma jest nie tylko ładna ale i bardzo utalentowana,
chyba pierwszy raz mam takie zdanie jak koleżanka od schwarzeneggera
Zgadzam się. Brzydkie z niej babsko i mało apetyczne. Ja osobiście bym z nią nie zgrzeszył...Grzecznie bym odmówił.
Choć równie wstrętna jest J.Roberts, Melanie Griffith, Meg Ryan...Po prostu sporo brzydkich bab robi w kinie...Może kontrowersyjna uroda czasem im się opłaca? W końcu w brzydkiej babie fani doszukają się "głębi"? ;-)
(mowa o aktorkach, więc pomijam takie obleśne odpadki jak B.Spears, czy P.Hilton)
Co do Melanie Griffith to się zgodzę, ale żeby Julia Roberts i Meg Ryan ?? No ale o gustach sie nie dyskutuje...
Paris tez jest aktorką!
A co do Umy, uważam, że jesat ładna, chociarz nie najpiekniejsza. ale nie to sie liczy najbardziej, ma talent, w kill billu zagrała świetnie.
Melanie Griffith ma (dziś) 52 lata a Uma Thurman 39
to jak porównywac samochody z dwóch róznych epok troche bez sensu
a Melanie Griffith chyba nie widziałeś jak zagrała w czasach swojej świetności gdy była młoda miała np 31 lat w tym filmie
http://gfx.filmweb.pl/po/12/68/1268/6902331.3.jpg?l=1226978753000
(Pracująca dziewczyna - Working Girl z 1988 roku)
super dziewczyna!
super babeczka! :-)
http://www.gstatic.com/hostedimg/6a0935a3423215cd_landing
piękna, błyskotliwa, wiecznie usmiechnięta, szkoda ze dzisiaj takich nie lansują w filmach.
z 31 letnią Melanie Griffith ożeniłbym sie nawet dzis :-)
Oj akurat Mellanie pewnie oceniasz bo już ma prawie 60 lat. Jak była młoda była bardzo piękna. Julia - nie mój typ, Meg - coś mnie w niej od zawsze w***a ....
Jesli chodzi o umiejętności aktorskie to nic do niej nie mam.Natomiast jak czytam gdzieś,że jest piekną kobieta to zbiera mi się na smiech.Zdecydowanie jedna z najbrzydszych aktorek.Może przy odpowiedniej charakteryzacji,w niektórych produkcjach wygląda nieco lepiej,ale i tak nie jest urodziwa.
po co w ogole takie dyskusje? brzydka, niebrzydka..przeciez i tak do niczego nie prowadza, nie ma na swiecie osoby, ktora wszystkim by sie podobala..pozdrawiam:)
oj istnieją. ta kobieta jest totalnie nie w moim typie. za szczupła i blondynka, jednak jest w niej niesamowite przyciągające piekno. jej oczy same mówią o pięknie jej wnetrza... co tu dużo mówić. jakby uma mi zaproponowała grzech nie zastanawiałbym się nawet milisekundy, poniewaz to jest ta z nielicznych kobiet które mają w sobie to coś. a "to coś" jest najpiękniejsze i chocby jakaś kobieta miała niesamowite krągle ciało i piekną buzkę bez "tego czegoś" jest nic nie warta, no moze przesadzilem, ale nie wzbudzi mojego zainteresowania. pozdro
najwyrazniej pomylilas, to temat poswięcony jej urodzie, jak wykarzesz troche sprytu bez trudu trafisz na jakis topic filmu z udziałem Umy
Bardzo lubie Ume jako aktorke, i oddaje jej wszystko co trzeba, że jej talent aktorski jest ogromny.
Ale co do jej urody, wolę się nie wypowiadać. Zawsze jak słyszałam "zjawiskowo piękna Uma Thurman" to zastanawiałam się, z której to ona strony jest piękna.
Jest wysoka, zgrabna, blondynka, więc napewno może się podobać, ale moim zdaniem ładna nie jest ;-).
jest jedna z najpiękniejszych aktorek ... trudno o definicję piękna, dla każdego znaczy to coś innego, dla mnie piękno znaczy Uma Thurman
Wolała bym żeby na takich portalach jak filmweb były poprostu poruszane tematy związane z filmografią, a nie takie "gdybanie" czy ładna, czy nie... No każdy ma swój gust! I nie ma problemu można o tym rozmawiać ale trzeba wiedzieć gdzie, a nie zaśmiecać wszystkie fora takimi pierdołami... Każda aktorka ma coś w sobie, gdyby było inaczej nie było by warto jej pokazywać - tyle na temat.
O nie nie kolego,Uma nie jest najbrzydsza,ma bardzo sympatyczną twarz.Mi sie ona podoba,przynajmniej nie wyglada jak lalka Barbi.Dobra aktorka.Brzydka to jest Sara Jessica Parker np:P
Zobacz jaka Ona jest piękna, jedna z naj naj na świecie jak ja zazdroszczę temu mężowi jej :D:D:D KOCHAM JĄ papap pozdro a i podejrzewam że jesteś brzydki/a jak g**** a poza sam sobie praw takie komplementy .. papa pozdro dla FANÓW a dla ciebie dąs... papa Uma KOCHAM CIĘ
Jako kobieta powiem tak - choć jestem hetero, chętnie umówiłabym się na randkę z taką kobietą jak Uma. I nie ze względu na urodę (choć uważam że jest po prostu naturalna i chyba w tym tkwi cała jej magia), ale na grę aktorską i to, co na co dzień wyczytuje w prasie na jej temat. Jest zwyczajną, sympatyczną, wesołą kobietą i to ta jej zwyczajność sprawia, że tak wielu ludzi uważa ją za niezwykłą. Moim zdaniem: świetna aktorka, ładna kobieta. I tyle ;-)
Nie jest taka najgorsza, co prawda rzeczywiscie troche trupia ale przynbajmniej ma swietna fugure... no i dobra z niej aktorka. lubie ja;)
Oto słowa Mesjasza co racja to racja.
Gdyby brzydota była prądem to ona była by elektrownią.
Moim zdaniem tez nie jest zbyt ładna, ale ma talent aktorski. A chygba to drugie liczy się najbardziej.
Jest znakomitą aktorką. Jedna z najlepszych. Świetnie gra. Może nie jest ładna ale na pewno nie jest brzydka.
Zanim coś napiszesz to się zastanów...Uma jets piekną kobietą ...Zagrała w wielu dobrych filmach...nie tlyko Kill bILL ale i serce nie sługa.Ma ogromny talent aktorski.W 1 części Kill billa to mnie wręcz zaintrygowała swoją urodą:)
Uma ma bardzo charakterystyczną urodę. Na pewno nie jest brzydka. Według mnie to najlepsza żyjąca aktorka (wiem że to lekka przesada).
właśnie ta charakterystyczność Umy bardzo mi się podoba ;)
jest piękna według mnie, a jej talent aktorski dodaje jej jeszcze więcej piękna
Nie rozumiem, o co chodzi takim ludziom jak ty.
Jak jakaś aktorka jest piękna, to źle, bo wtedy wszyscy twierdzą, że ocenia się ją po wyglądzie, a nie po zdolnościach aktorskich.
A jak brzydka, to TEŻ źle, bo "najokropniejsza z wszystkich aktorek", "brzydszej nie widziałem".
A ludzi nie ocenia się po wyglądzie.
Poza tym... która z aktorek jest twoim zdaniem ładna, skoro Umę uważasz za najbrzydszą?
Jest brzydka, ale bez przesady - sa gorsze od niej! ;) Co wazniejsze jednak ta kobieta jest zdoln i to tak naprawde sie liczy a nie kto jaka ma facjate.
nie wiem czy najbrzydsza, ale piękna to ona nie jest.
jest oryginalna, ale może się podobać bądź nie.
wg mnie do piękności można zaliczyc Winonę Ryder, Helene Bonham Cartet czy Angeline Jolie..
To niech mi teraz ktos powie jak taka brzydula, jak to niektórzy uważają, mogła zaczynać karierę jako modelka ? A potem zostać aktorką ? Co jak co ale w obu tych profesjach potrzebny jest pewien wdzięk.
A moim skromnym zdaniem, Uma rzeczywiście do współczesnego kanonu piekna nie należy, jej sekret tkwi w charakterystycznych rysach twarzy. Jest mase pięknych kobiet, które codziennie mijamy na ulkicy, a 5 min. później nie pamiętamy jak wyglądały. Na Ume wystarczy raz spojżeć, aby ją zapamiętać. Godne pozazdroszczenia...
A moim zdaniem Uma spokojnie mogła by być modelką. Jest wysoka i ma całkiem zgrabne nogi. Żeby być modelką nie trzeba mieć piękniusiej twarzy - czego dowodem tysiące wręcz modelek o przerażających w rzeczywistości licach, które zrobiły międzynarodową karierę (np. Devon Aoki).
najbrzydsza - no bez jaj panowie... jest śliczna nie ma urody jak modelka, ale po prostu ma prostą i uderzającą urodę .. hm ciut zakręcone.. :P