Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Przyszło się nam bronić po raz kolejny, gdyż banda cholernych niemców którzy zwą się ,,Pruskim związkiem wypędzonych" roszczą sobie prawa do naszych ziem. Mówili że ziemiami które ,,zagarnęła" Polska od stuleci żądzili. No fajnie, a my żądziliśmy ziemiami które zabrali nam Prusacy, Austriacy i ta cholerna Rosja! Mówili też że strasznie przecierpięli bo Polacy i Rosjanie ich wysiedlili. No, a niemcy nas przesiedlali, poniżali, torturowali, zabijali, mordowali, głodzili, znęcali się nad żołnierzami i cywilami, zniszczyli wiele naszych zabytków i miast (Warszawa została zamieniona w zgliszcza). Poza tym to nie był nasz pomysł ze zmianą granic, tylko większych aliantów (ZSRR, USA i Anglii), więc niech nie mają do nas pretensji bo my nie wysuwamy roszczeń do Ukrainy i Białorusi. I jak chcą tego cholernego odszkodowania to niech się zgłoszą do państw które umieściłem w nawiasie (dziś Rosji zamiast ZSRR) a nie żądali od państwa, któremu zadali największą ranę. Ten ich zasrany związek powinien nas na kolanach przepraszać i zapłacić odszkodowanie polskim rodzinom ofiar. Poza tym jak im nie zapłacimy to co nam zrobią? Wypowiedzą wojnę? Proszę bardzo!! Polacy zawsze gotowi są na obronę kraju, przed takimi jak oni. Najgorsze jest to że przewodniczący tego związku jest pochodzenia Polskiego. Kolejny zdrajca :/ Nie obchodzi mnie zdanie tego cholernego związku, ich zwolenników, którzy pewnie zaraz zaczną ich bronić, ani to że robią sobie jakieś filmiki o wysiedleniach. Tej wojny z Polską nie wygrają, bo oni kierują sie zachłannością, a my honorem i krwią polską. Pozdrawiam też władze w Niemczech za to że ich NIE popierają. Gdyby jednali się z Polakami, jak to robi każdy normalny Niemiec to znalazłbym dla nich współczucie, ale jak idą za roszczeniami to niech będą potępieni!! Tę wojnę wygra Polska.

PS: Są Polacy którzy ich popierają, ale to nie Polacy tylko PseudoPolacy. Ich też można zaliczyć do zdrajców Polski.

peter5_14

Popieram z całego serca. Dąłączam do wojny, przeciw tym pruskim palantom.

United_

Już mi tu nie gadaj o żadnych zdrajcach i o patriotyzmie, bo na te dwie rzeczy za przeproszeniem - sram. Ale te roszczenia są śmieszne same w sobie. Niech pocałują się w tyłek, ci Niemcy, czy tam Polacy, wszystko jedno. Nie cierpię takiego chamstwa.

lotos_2

Nieźle. Ja się tak rozpisałem a ty to ująłeś krótko i dobrze.;) Pozdro ;)