Schrzani na pewno tak jak schrzanił Blood Rayne i Alone In The Dark,
Dobrze że chociaż nie jest reżyserem mojej ulubionej gry Metal Gear Solid.
Bez urazy ale obawiam się, że nadzieja jednak jest matką głupich ;)
P.S. Wiecie czego żałuję ?! Nasz "kochamy" Uwe mógł nakręcić "władcę Pierścieni" Byłby drugim niemcem, który przyczynił się do śmierci milionów osób...
Ja tam jestem ciekaw kto chodzi na to do kina. Bo przecież ktoś chodzić musi jak mu dają kasę na następne "dzieła".
A "House of the Dead" polecam bo film jest tak zły i żałosny że przy mało której komedii tak sie uśmiejecie ze znajomymi jak na nim:))
Mówie ci obejrzyj sobie Hause of the dead 2 to się jeszcze bardziej pośmiejesz.Wujek mi przyniusł ten film i powiedział że jeśli lubisz filmy o żywych trupach to se to obejrzyj.I nsatępnego dnia zadzwoniłem do niego i powiedziałem że to totalny kicz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A są tam takie "nowatorskie" patenty jak wstawianie scen z gry w środek filmu? Bo to już mistrzostwo świata było:)
Kasę daję niemieccy biznesmeni bo to sobie odliczyć od podatku w Niemczech mogą i im w zasadzie wisi i powiewa jaka jest treść tego co finansują ;)
co do house of the death 2 to akurat nie jest film uwe :D lecz dorownuje jego produkcjom :D
a co do włatcy pierścieni to pamiętam jak czytalem kilka lat temu w gazecie Click przeczytalem iz uwe twierdzi iż dungeon siege bedzie produkcja na poziomie wladcy pierscieni