Może macie racje. Może tak tylko powiedzial żeby ta z Playboya się od niego odwaliła :P
Cóż, dopóki nie będzie dowodów, nie bedzie pewności czy kogoś ma czy nie.(a fajnie by było gdyby miał bo na to zasługuje ^^)
Dawno temu, powiedział, że czeka na osobę piękną dla Niego ( i to, chyba, było szczere) Mam nadzieje,że w końcu znajdzie kogoś takiego :) Życzę Mu tego...:)))
Dziś około godziny 19.30 zadzwoniono do mnie z radia Eska Rock (a konkretniej Pegaz zadzwonił ^^) gdyż głosowalam na liste NRD i poinformowano że mój numer został wylosowany spośród wielu i czy chcem w nagrode nową płytę HIMa czy singiel zespołu Strachy Na Lachy, to ja oczywiście ze płyte HIM! I pan Pegaz powiedzial "OK to jeszcze oddzwonimy podczas audycji"
I CO ? I NIE ODDZWONIŁ !
A tak sie cieszyłam że bede miała tą płyte, było blisko :/
:(
jak to nie oddzwonił?! Do mnie 2 razy dzwonił i jeszcze później po tym jak byłam na antenie ze mna gadał. Niestety było to kilka tygodni temu kiedy nie mieli jeszcze Screamworks x(
No własnie do mnie tylko zadzwonił żeby powiedzieć że mój numer został wybrany i ze później na antenie zadzwoni i nic :/
No ale dobra, bulwers już mi minął :P Trudno :)
o tak, takiego albumu się spodziewałem. jest tanecznie i pociesznie - świetna odskocznia od ponurej zimowej aury. kapela powinna doczekać się wreszcie osobnego odcinka w jackass - z valo i z nowym materiałem w roli głównej, a nie tylko skąpych migawek, jak do tej pory.
liczę, że w stanach album pokryje się złotem. nie wiem jak wy niunie, ale Ja będę mocno kibicować. pozdrawiam serdecznie.
<płacze> <płacze> <płacze> ;( własńie zdecydowałam się przesłuchać wersje akustyczną płyty i cóż moje zdanie jest takie JA PIERD*LE VILLE PRZESTAŃ PALIĆ TE JE*ANE PAPIEROSY! CZY TY SŁYSZYSZ CO ZROBIŁEŚ ZE SWOIM GŁOSEM?!? ;( a mówie to dlatego że na akustycznej płycie bardzo słychać jak jego NAJWSPANIALSZY I NAJSEKSOWNIEJSZY NA ŚWIECIE GŁOS się zmienił i słychać jak już nie umie dociągać i w niektórych miejscach fałszuje ;( ;( :( aaaaa!!! CO WY NA TO BY DO NIEGO POJECHAĆ I WYBIĆ MU JE JEBA** FAJKI Z GŁOWY? jezu jak ja dawno nie byłam tak wkur****a. Dziękuje, to koniec mojej jakże emocjonalnej wypowiedzi.
:))))))))Rzeczywiście, bardzo emocjonalna wypowiedź :)))))))))
Mnie, akurat, podoba się akustyczna wersja.
Jego głos???...to już nie to co dawniej:((( z resztą, wiele rzeczy, już nie jest takich jak dawniej...
trzabyło widzieć moją reakcje ;p była jeszcze gorsza. nową płyte przebolałam, no i ok, przesłuchałam akustyczną - jest lepsza od normalnej, bez tych techno dzwięków. ALE JEGO GŁOSU NIE PRZEBOLEJE ;( bo kur** jego mać kocham jego głos! taak, ale to juz nigdy nie bedzie to co dawniej ;( naprawdę się wk***e i pojade do niego! uggghhh!
:)))))))Mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia...:)))Sięgnij teraz np. po vol.666 albo Razorblade R. i od razu Ci się humor poprawi :))))Ja właśnie to zrobiłam, w tym momencie "leci" For You :))))))Świat ma inne barwy :)))) mówię Ci:))))
tak tak, wiem xD właśnie słucham sobie starego i poczciwego HIMa ;) i tegom głosu przy którym dostaje orgazmu ;p i przy którym świat staje się idealny :D a For you <3 <3 <3 szczególnie akustyczna wersja <3 !
jego głos sie stacza, to wiadomo, aż się boję myśleć co będzie na live, gdzie nie będą mogli mu tego głosu poprawić komputerowo, on chyba przestanie śpiewać Buried Alive By Love, bo nie wyrobi.
...nie tylko przy Buried Alive... jest mnóstwo bardzo trudnych utworów do wykonania/zaśpiewania np. Soul on Fire, It's All Tears, Borellus, Serpent Ride, nie mówiąc o coverach Hand of Doom, czy wspominane już Rebel Yell...
Ale poczekajmy do koncertów i wtedy zobaczymy jak to będzie:)
Hilarious2 otóż wygrałam płytę Stereophonics "Keep Calm and Carry On" ale poprosiłam Pegaza o The Rasmus i się zgodził ^^
Wczoraj tez miałam niezłe przeżycie xD Słuchałam lokalnego radia (coś mniej więcej jak EskaROCK)i "zauważyłam", że prowadzący wszystko po kolei, kropka w kropkę czyta z Wikipedii o HIMie (gdzie jak wiemy jest kilka przekłamań). Postanowiłam więc zadzwonić i sprostować trochę te info. pod pretekstem zagłosowania na ich listę. I tak się niechcący zdarzyło, że wygrałam wejściówki na "imprezę" i prowadzący chciał pogadać ze mną na antenie. No i opowiedziałam o przekłamaniach jakich "dopuścił się" prowadzący xD
Uff...
i dobrze, że sprostowałaś, bo wikipedia kłamie xp http://www.youtube.com/watch?v=BI_ABl_QUAM dziwne intro mają na tej trasie...
intro często jest "inne"...
Zobaczcie tu: http://www.youtube.com/watch?v=0r5IGiaiI9M&feature=related Kiepska jakość:(
ikalintu, nasze wątpliwości zostały rozwiane (przynajmniej na razie) Cholercia, "wyrobił" xD, chyba dobrze Mu poszło:)))no nie???
Piękny, głęboki tekst z cudowną muzyką :>
Him - The Foreboding Sense Of Impending Happiness
Przez sznurki Twojego serca zwisam ze snu.
Łagodnie kołyszę się w ciepłej, jesiennej bryzie.
Chodź, spójrz na blizny, tłumiące serce, otwierając je.
Spójrz na blizny, tłumiące serce, otwierając je, nigdy więcej.
Przesuwać palce wzdłuż Twoich włosów zawieszonych pośrodku.
Te myśli i czyny, mile nad rzeczywistością.
Chodź, spójrz na blizny, tłumiące serce, otwierając je.
Spójrz na blizny, tłumiące serce, otwierając je.
*(TŁO)*
Otwieranie, otwieranie, otwieranie, otwieranie..
Spojrzenie na blizny, otwierasz mnie, otwórz mnie.
Stłum serce, otwieranie, otwieranie.
Spojrzenie na blizny, otwierasz mnie, otwierając, otwórz mnie.
Tu słychać, cudowny dźwięk gitary.
http://www.youtube.com/watch?v=sDCOBGD1Tnc&feature=related
By your heart strings I'm hanging from a dream,
Gently swinging in the warm autumn breeze.
Come look at the scars, smother a heart, opening up..
Look at the scars, smother a heart, opening up, no more.
Tip toeing along a strand of your hair suspended between,
These thoughts and actions miles above reality.
Look at the scars, smother a heart, opening up..
nie jest aż tak źle, co prawda z Buried Alive By Love bywało lepiej, ale może być... a the foreboding sense of impending happiness, to chyba najdziwniejsza piosenka HIMa O.o
Hilarious2 twoja sprawa nie daje mi spokoju. Na Twoim miejscu napisałabym do nich maila. Przecież gdyby mnie coś takiego spotkało wyszłabym z siebie! Spróbuj. A nuż uda Ci się coś zdziałać :)
Moim zdaniem powinnaś jak najdokładniej opisać cały przebieg rozmowy itd.
Powodzenia :) ^^
P.S. Mail do ER radio@eskarock.pl
popieram, to sprawa życia i śmierci w końcu :)
nie masz nic do stracenia, ja trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie tej sprawy :)
Pod wpływem bulwersu też wpadłam na to i napisałam do nich już tydzień temu ale okazało się że to ja jestem idiotą i debilem i nie zrozumiałam tego co Pegaz mi powiedział '-_- (tak jestem ciotą xD)
Odpisali mi tak :
Witaj!
Sprawdziliśmy tę sprawę. Robert przekazał informację, że "jesteś
jedną
z trzech osób wylosowanych przez komputer". A to nie oznacza jeszcze,
niestety, wygranej, tylko szansę na nią. Tym razem udało się zatem
komuś innemu, może następnym razem będziesz mieć więcej
szczęścia.
Pozdrawiamy,
Eska Rock
Po prostu chyba z podniecenia zrozumiałam, że to ja wygrałam xD
Tylko że do dzisiaj nie rozumiem po co dzwonią do trzech osób zamiast po prostu do tej co wygrała ?
trochę to takie nielogiczne, dzwonić praktycznie po nic, ale dobra.
http://www.youtube.com/watch?v=tYiCc51s9jY&feature=related
jakiś szwajcarski wywiad, mówi, że nie ma nikogo
W Esce Rock można jeszcze próbować wygrać płytę. Dzisiaj o 6.30 wygrała jakaś dziewczyna w Koszalina. Ja płytę już mam. Kupiłam. Faktycznie cieniutka książeczka i tylko jedno zdjęcie Ville'go, ale za to jakie!!!!!!Świetne to zdjęcie jest, bardzo mi się podoba:))))
Co do wywiadu...no tak, cały Ville:))))przykładowo...na pięć wywiadów dziesięć sprzecznych informacji!!!!;))))xD
taa, ja ostatnio wpadłam na ten wywiadzik:
http://www.youtube.com/watch?v=4Oej4wLD6ck
tu z kolei jakby coś się kroiło :)
Myślę, że Ville nie ma nikogo, gdyby spotykał się z kimś, byłoby o tym głośno. Wiecie... jakieś zdjęcia w brukowcach... ;)))) Może sobie bajerować ile chce, my i tak swoje wiemy xD;D:)))))
No muszę jeszcze wrócić do sprawy Hilarious2.
Do mnie Pegaz zadzwonił z wiadomością że OD RAZU wygrałam płytę i nie było mowy o żadnym losowaniu!
Coś mi tu nie pasuje. Po jaką cholerę miałby dzwonić do 3 osób i robić im nadzieję?!
No mnie też zastanawia po co dzwonią do trzech osób skoro jedna wygrywa, ale niech im będzie '-_- Może zmienili zasady gry :P Albo może Pegaz lubi dzwonić po ludziach i robić im nadzieje, nie wiem xD
Co do tych wywiadów i nie tylko to mi się właśnie wydaje że on kogoś ma :) Bo on jest w tych wywiadach taki szczęśliwy jak mówi o miłości :)
Cóż, może dobrze się ukrywają że nie zrobili im jeszcze zdjęcia xD
No nie wiem, ale takie jest moje zdanie :):)
W ogole musze sie pochwalić, ze kupiłam sobie ostatnio w Media Markt (nie ukrywam ze bylam zdziwiona że mają tam takie rzeczy :P) taką koszulke z heartagramem http://www.empik.com/koszulka-heartagram-m-muzyka,prod2770046,p , a szczęście miałam takie że koszulki z innymi zespołami kosztowały po 60zł a z HIMem była przeceniona na 19,99 :D :P
widzę, że się bardzo przejęłaś tą sprawą...
swoją drogą masz rację, jakiś suchar z tym losowaniem z trzech, po cholerę robią człowiekowi nadzieję? Przecież to nie ma nawet sensu z marketingowego punktu widzenia. No przecież tracą tylko kasę na dodatkowe telefony, a zysku z tego żadnego, bo nawet nikt nie wie, że tak robią. Do mnie też jak dzwonili to od razu było, że wygrałam, a nie jakieś podchody. Albo najpierw było podanie danych i potem wejście na antenę, albo na odwrót, ale żadnego losowania nigdy nie było. Jakiś nowy (kiepski) pomysł?
Sreamworks: Love in theory and practise". hmmmmmmmmmmm
Płyta z całą pewnością zupełnie inna od wszystkich dotychczasowych HIMa.
Łagodniejsza ( STOP ZE SMIERCIĄ...PRAWIE)tekstowo, ale dżwięki z całą pewnością mocne i energetyczne. Nie oceniam tej płyty w porównaniu z poprzednimi lecz jako nowe osiągnięcie. I powiem Wam,że moim zdaniem zabieg HIMa( aby odrobinkę zmienić nieco emo (?) wizerunek zespołu udał się moim skromnym zdaniem. Każda z ich płyty ma w sobie coś fajnego. Ot moje zdanie.
Ad. kilka dni temu Ville w wywiadzie dla niemieckiej teleziwji oświadczył,że nie jest singlem i może to jest racja, tylko nie chce tego rzogłaszać tego całemu światu. A czemu nie rozgłaszać to mam pewne podejrzenia...
Jakkolwiek stęskniał się za Wami dziewczyny i wróciałam
Hilarious2 bardzo fajna koszulka ^^
a HIM to już nie to samo, i już chyba nigdy nie będę go osądzać wg. poziomu wczesnych płyt, bo już takich nie zrobią, nigdy.
Dokładnie, tak!!! Trzeba przyjąć inne kryterium oceny nowych płyt Hima. Bo obawiam się, że dawny Him już NIGDY nie wróci, a my (czy tego chcemy, czy nie), musimy się z tym pogodzić:/
Przekonałam się ostatnio do "Venere Veritas","Katherine Wheel" i "Ode Solitude" ale słucham tych piosenek tylko w aucie:D (bo fajnie się tego słucha w samochodzie xDDDD)
taaaa i..."Wrap me around your spokes so tight
There's no letting go
Spin me around to blur the line between ??
What are you waiting for?..."
to wszystko w tym aucie, oczywiście!!!!;DDD ( sorry, ale głupawkę mam)xDDD
Faktycznie???, może Ville rzeczywiście zakochany, bo ostatnio taki uśmiechnięty, zadowolony i szczęśliwy jak skowronek na wiosnę...W porównaniu z ubiegłym rokiem, zgaszony był wtedy,(po tym odwyku..)widać było, że coś jest nie tak.
A..i ciekawe, czy zrobił już prawo jazdy bo, przecież, nie miała sirota jedna xD;D
nie dziwie sie ;p the 69 eyes dali 3 a maja lepsza plyte wedlug mnie ;D co nie ikalintu, fajnie było być w ramionach jyrkiego przez te parenaście sekund :D