Wkurza mnie to że niektórzy (a właściwie niektóre) podniecają się Millerem conajmniej Jakby wyglądał jak Ben Affleck, grał jak Sean Connery i miał wzrok Johnnego Deppa. Co w nim takiego, pytam?! Oglądam skazanego na śmierć i uważam że Went nie wyróżnia się czym szczególnym z pośród innych aktorów.
oho jakies ciekawe rozmowy sie tu odbyly. Trzeba przyznać, że się uśmiałam, bo teksty tu padały neizłe. brawooo :PPP Szkoda, że się tak szybko skończyła, bo fajnei się to czytało ;)
Co do wentwortha millera: jest mi raczej obojętny, choć nei myślę, że jest jakimś świetnym aktorem. Kolejny bohater znanego serialu, ktory jest uwielbiany przez wszystkie nastolatki, ale to normalne, bo tacy idole są, byli i będą. Znam go tylko z prison breake'a i jakoś strasznei mnie tam swoją grą aktorską nie zachwycił :P Ale kto wie może coś z niego ciekawego wyrośnie.
Może gruszki na wierzbie i śliwki na sośnie :P Też uważam, że dyskusja za szybko się skończyła, ale Panie vera i pib2 nie dały się już dłużej podpuszczać (w końcu nawet one zrozumiały, co się tutaj wyrabia) ;]
Szkoda, że zrozumiały bo tak fajnie było:P Już straciłam nadzieję, że Pib2 powróci na to forum...:( Nudno tu będzie bez niej, vera coś tam błysnęła w jednym poście przedtem, ale chyba też już ostatecznie odpuściła:)) (Kogo by tu teraz podpuścić...;>;>) :DD
Moim zdaniem, po ostatnich zwycięstwach rozsądku tutaj, nie wiem, czy któraś z pseudofanek jeszcze ośmieli się tutaj założyć jakiś "temat na poziomie". No chyba, że nowicjuszka :)
Możesz być pewien, że niedługo znajdzie się jakaś nowicjuszka, która zacznie kolejny 'ambitny' temat:)) Takich ludzi nie brakuje, jest ich jeszcze sporo i tylko czekać aż wlezą na forum:DD
PS. Pib2 wróciła:DD Tylko zaczęła od tematu "durnych antyfanów":) Wiesz, ona myśli, że tym razem zaczyna z lepszej pozycji:DD
Nie wiesz co myślisz, bo Ty kochana nie myślisz:)) To Cię niestety odróżnia od niektórych tu osób:),a le nie martw się, nie od wszystkich:P Znajdzie się jeszcze wiele osób, które swoimi postami ujawniają swój "intelekt", zakumplujesz się z nimi:)
A ja zauważyłam cos ciekawego u pib ;-) Kiedy napisała ten swój słynny post "drukowanymi literami" - pan Bezmózgi stwierdził że to jej najmądrzejsza wypowiedź (czy coś w podobie :D). Zawsze, kiedy pib znajdzie się już naprawdę pod ścianą, to nawet gdy do kontekstu nie pasuje, to go wkleja... Ażeby udowodnić wszystkim tutaj obecnym, że udało jej się coś z sensem skleić... Aż nie wiem co o tym myśleć ;-) Może wezmę przykład z młodszych "koleżanek" i przestanę to robić ;-)))
wzywacie wiec jestem;))) jestescie przebiegli ;PPPP ja nie wiem czy wy tak myslicie czy tylko prowokujecie :P ale wam sie udalo przynajmniej mnie podpuscic ;) "vera cos tam bysnela" - ja caly czas blyskam :D:D:D:D (wiesz jak jest:P)
no i podpadłem pod recydywe;) zablokowali mi posta bo wspomniałem o programiku do ściągania napisów...
panowie moderatorzy czy nie wydaje się wam że wpadacie w komiczną i błazeńską paranoję!!!!
ja napisze to tak:
program (darmowy) do (darmowego) korzystania w tym zapisywania na dysku twardym przetłumaczonych tekstów mówionych w filmach i serialach który wykorzystuję (zgodnie z prawem) ma nazwę Napi-project, korzystam z tegoż programu jak najbardziej zgodnie z konstytucyjnymi prawami które mi przysługują jako użytkownikowi internetu,
wspominanie o tym programie (darmowym), szeroko dostępnym w sieci, nie jest kryptoreklamą, twórcy programu nie mają żadnych korzyści materialnych z rozpowszechniania swego (darmowego) programu więc ja, wspominając na tym forum, o tym programie, nie łamię żadnych praw.
CZY WYRAZIŁEM SIĘ JASNO PANOWIE MODERATORZY???? czy może nie mam racji, jeśli nie mam, to w którym miejscu?
Hehehe, widzę że na Filmwebie zapadła nowa moda - mianowicie blokowanie każdego tematu, w którym pada hasło "napisy do filmów"...:]
Trzeba się teraz posługiwać tajnym szyfrem, jak za Stalina. ( http://www.rot13.com/index.php )
uggc://ancvcebwrxg.cy/ - śjvrgal cebtenz qb śpvątnavn ancvfój, avrfgrgl pmęfgb fvę jvrfmn :/
jjj.ancvfl.vasb - gb pulon man xnżql:]
jjj.bcrafhogvgyrf.bet - qboen fgeban, m wnxb-gnxą onmą - j grw pujvyv avr qmvnłn :\
uggc://cbqancvfv.arg/ - bqxelłrz wą jpmbenw, jvęp avr jvrz pml gb qboer pml avr
Wrśyv znpvr pbś wrfmpmr, gb qbcvfhwpvr;))
Świetne ;-) Jeno admini się chyba połapią o co chodzi :D W końcu jak ja - blondynka - się połapałam, to oni napewno :DDDD
ja napiszę to tak:
program (darmowy) z którego korzystam (zgodnie z prawem), służący do zapisywania na dysku twardym tłumaczonych tekstów mówionych w filmach i serialach, nosi nazwę Napi-projet, wpominanie o tym programie (darmowym), na forum, nie jest kryptoreklamą, twórcy tego programu (darmowego) nie ponoszą żadnych korzyści materialnych z rozpowszechniania swego programu (darmowego), program ten jest ogólnodostępny dla posiadaczy internetu, więc ja, jako użytkownik i posiadacz internetu, mam prawo ów program zapisac sobie na dysku twardym mego komputera, a takze korzystać z niego do woli,
nie łamię także żadnych praw konstytucyjnych pisząc nazwę tegoż programu (darmowego i ogólnodostępnego)
CZY WYRAŻAM SIĘ JASNO PANOWIE MODERATORZY? czy może nie mam racji, jeśli nie mam, to w którym miejscu?
słowo: "napisy" także nie jest słowem zakazanym, wspominanie tego słowa nie jest nielegalne
NAPISY, NAPISY, NAPISY, NAPISY, NAPISY, NAPISY - i co teraz?????
sorry, dwa razy mi wkleiło, za pierwszym razem serwer padł, i musiałem jeszcze raz sklecić wszystko od nowa
i dla wszystkich ciemnogrodzkich moderatorów raz jeszcze:
Akcja policji na tłumaczy portalu Napisy.org, nie miała sensownych podstaw prawnych, z tego co mi wiadomo, to policja złamała prawo, nie tłumacze.
Jesli sie myle to prosze mi tu podać paragraf dotyczący rozpowszechniania napisów do filmów, na stronach internetowych, przy czym rozpowszechniający nie ponoszą z tego procederu korzyści materialnych.
ciemnogrodzki użytkowniku - redakcja ma prawo usuwać posty, które ?jej? zdaniem są niezgodne regulaminem http://www.filmweb.pl/Text?id=regulations ... na wasze blogi "prawie" nie zaglądamy, ale fora filmowe nie są od tego by zamieniać je na linkownie do filmów i napisów...
Same "napisy" nie, ale za "napisy do filmów" grozi czapa;)
Poprawię Twoja wypowiedź, gdyż wkradła się tam złośliwa literówka - chodzi oczywiście o program Napi-Projekt ;)
Pozdrawiam.
heh, domyślam się czemu filmweb blokuje posty, z prostej przyczyny "Nie lubimy konkurencji", mimo że konkurencja nie łamie żadnych praw, a cała ta akcja była jednym wielkim, śmiechu wartym bublem i humbugiem
ciekawe co na to wszystko boski Wentworth Miller, przecież blokując strony z napisami, ogranicza się nam dostęp do tłumaczeń jego boskich słów.
zapyta się go ktoś?;)
Emc2 oraz pozostali młodzi szlachcice i szlachcianki...
Ja jako stary opozycjonista i niepokorny guru filmwebowego podziemia, którego cenzura i moderatorzy wychłostali tu najbardziej z Was, chłoszczą dali, i dali, i dali, i chłostać będą..., rzeknę co następuje...
Posty do usunięcia zgłasza zawsze jakieś tępe cielę, którego urazić może słowo "cielę", "cycek", "cenzura", "admini" albo "GUPI KAOWIEC" i nigdy nie wiecie kiedy Wasz post ot tak, zniknie (nawet prawidłowy i miły ;-) )
Posty do usunięcia zgłaszają też socjopatyczne osobniki jak śp.misiu pysiu, które jak nie przepuszczają dykty przez chleb, to kasują posty /24H/dobę/;-)
Zatem tzw.admini powinni stanąć na wysokości zadania i nie dać się podpuścić...Niestety dawali się podpuścić nawet śp.misiowi pysiowi i innym d/pimp/rniom! /pimp/=u ;-)
PS- klikając na odp. przy temacie usuniętym, wyświetla się...Zawsze to mówię! :-)))
A co do "akcji" policji tej czy innych, to wiadomo, że najłatwiej nasłać 100 komandosów w kominiarach, 50 innych spuszcza się na linach...Wpadają do akademika, powalają kilku wychudzonych studentów na ziemię, skuwają i wyprowadzają...A potem Ziobro mówi na konferencji- "Ci studenci, roztaczający wokół siebie aurę intelektualistów już nigdy, przenigdy nie skopiują żadnego filmu, ani nie przetłumaczą".
Albo doktorowi podrzucić zmięte 100 złotych, nagrać i nasłać 150 komandosów.
A ja widziałem wczoraj kilku gości w różnych miejscach- wygląd tucznika, przy 30 st. obowiązkowy dres, gold, Rolex- 5 kg na łapie, auta- BMW 7 lub Merc...Nie wyglądali na naukowców, prawników, artystów ;-)))
A jak policja się spyta- Skąd ta bryka?
-Z renty babci, a co? ;-)
tak to wygląda....