Tak sobie weszłam na forum i nie mogę uwierzyć co tu się dzieje!!! O czym wy tu rozprawiacie? O tym, że Wentworth to "one face man"? To jest wasz największy problem? I zabawy w zaniżanie ocen? To, co robicie jest doprawdy ŻENUJĄCE:(( co wam przeszkadza, że ktoś go lubi? Każdy ma prawo wystawić taką ocenę, jaką chce i nic wam do tego, żeby tworzyć jakieś obozy nienawiści, w których za punkt honoru stawiacie sobie "zniszczyć tego faceta"! A "JA" jest w tym najlepszy jak zauważyłam... Ale wszystko się wyjaśniło, gdy przeczytałam: "w przeciwieństwie do Millera, postanowiłem najpierw skończyć szkołę aktorską, zanim zabiorę się za grę w poważnych produkcjach... " Tu cię boli, mały głupi Polaczku! Że Miller występuje w serialu, a jedynym miejscem, gdzie ty występujesz jest to oto forum... <hahaha> Poziom zazdrości i nienawiści 10/10 ujmując rzecz w kategoriach obowiązujących na filmwebie. Kiedyś to była strona "na poziomie" a teraz służy wam, takim jak ty ("JA") do załatwiania prywatnych "porachunków"? Ja dałam Millerowi 10/10 bo taką miałam ochotę i możesz na mnie pluć ile zechcesz - nie obchodzi mnie to! Dodam, że nie jestem 13-letnią "zakoffaną" fanką Millera, (mam 24 lata)ale lubię PB i jego też lubię. I nie bawię się na filmwebie w zaniżanie ocen - daję same "10" tym, którym to się (moim zdaniem) należy. Tym, którym się nie należy nie wystawiam nic. A wasze zarzuty, co do Millera są głupie! Tyle! Że nie umie grać? A kto powiedział, że oceniać należy tylko poziom aktorstwa? Każdy kieruje się własnymi kryteriami. Ja nie oceniam filmu tylko za to, że jest (moim zdaniem) genialny, ale też np. za to, że się dobrze na nim bawiłam, albo że spełnia wymagania, jakie można stawiać kinu, np. rozrywka! A wracając do PB - Ludzie to jest tylko serial!! Trudno by było, gdyby w tej roli obsadzili jakiegoś "oscarowego" wyjadacza!! Co wy sobie wyobrażacie Marlona Brando, czy innego Toma Hanksa? A może "JA" marzył o takiej roli, a tu jakiś Miller go ubiegł?? Człowieku! Ciekawe jak ty byś zagrał? Taki z ciebie aktorski geniusz zazdrośniku? Powiem ci jedno: NIGDY mu nie dorównasz!! Zwłaszcza jeśli utożsamiasz się z osobnikiem, któego zamieściłes w miejscu zdjęcia na swoim profilu:( Moja rada: zamiast wylewać jad na forum filmwebu - na którym, nota bene, chyba spędzasz większość czasu - weź się lepej za tą swoją aktorską szkołę, bo oblejesz semestr, poświęcając cały swój czas, czekając kogo by tu zgnoić za pochlebstwa pod adresem Millera:( POWTARZAM - to jest tylko serial! Odpuść sobie, bo swoim zachowaniem udowadniasz, że niczym się nie różnisz od tych wszystkich "zakoffanych" trzynastek:( Przykro mi, że musiałam to napisać - postanowiłam sobie, że nie będę się w to bawić, ale nie mogłam się powstrzymać. Naprawdę myślicie, że jak obniżycie mu ocenę, ktoś się wym przejmie? Że ktoś przestanie oglądać PB, albo zacznie nienawidzić Millera, bo ma niskie noty na filmwebie? Jesteście śmieszni! Wiem, że mój post nic nie zmieni, że niektórzy zwyczajnie muszą niszczyć tych, którzy osiągnęli więcej niż oni sami, ale GWARANTUJĘ, że Wentworth Miller się tym nie przejmie, bo nigdy nie dowie się o zacofaniu panującym na forach internetowych w odległej i zacofanej polsce... a gdyby nawet się (jakimś cudem) dowiedział, z pewnością będzie miał was wszystkich w d**** Dziękuję za uwagę!!! PS. Czekam na oplucie.. Choć więcej się tu wypowiadać nie będę... Za niski poziom jak dla mnie:))) Pozdrawiam
Bla bla bla a wy dalej to samo :) Dajcie spokuj :) Może macie jakiś inny bardziej interesujący temat niż rzucanie w siebie obelgami :) Hmmm ;))
Coś Ci się chyba kolego pomiesząło Ty chyba sam nie wiesz co mówisz zauważ że Polska kinematografia nie ma tyle pieniędzy co produkcje amerykańskie i zauważ też to że większość filmów jakie lecą u nas to filmy amerykańśkei a polskie to tylko seriale i włąsnie w polsce najwięcej aktorów gra w teatrze.
To doprawdy ciekawe... wystarczy wejść na filmweb, wyszukać jakąś ciekawą dyskusje z lisoszakalem w tle i człowiek zapomina na chwile że cieżki dzień go czeka. Facet naprawde masz talent wiesz?? Potrafisz zgnoić człowieka lepiej niż ja a to nie lada wyczyn, a do tego robisz to z takim kunsztem że pozostaje mi tylko zdjąć kapelusz przed tobą. Choć (moim skromnym zdaniem)wydaje mi sie że momentami troszeczkę przeginasz.
Co do tego drugiego "Blitz", odpuść chłopie bo dajesz ciała na całej linii. Jeśli słowo "ucieczka" obraża twoją dumę to pomyśl o tym jako o "strategicznym odwrocie na z góry upatrzone pozycje",oki??
co do Wentworth'a Miller'a hmmm.. ja lubie PB. widziałam już wszystkie 4 sezony i uważam że aktorem nie jest najgorszym choć do moich mistrzów sporo mu brakuje.
A tak na marginesie, rankingi filmwebu są wysoce niesprawiedliwe ale cóż każdemu podoba sie coś innego, nie??
Pozdro dla wszystkich :):):)
Patunia, mistrzyni ciętej riposty.
Gdybym był matołem, to bym napisał coś w stylu:
"hahahhahahahahahahhahahahahaha"
Zgnój mnie. Jestem bardzo ciekawy, jak ty to robisz.
Bo póki co jesteś tutaj kolejnym durnym dzieckiem neo.
Chyba że to prowokacja. Jeśli tak, to przyjmij moje gratulację.
Koncertowo zagrałaś idiotkę.
Kniagusia brawo brawo brawo masz racje....
ale innym ludzi niestety nieobchodzi :/
niektore posty wkurzaja mnie jak pisza ze nie lubia wenta ale po co to pisza zeby innym wkurzac :/ zenujace!!!!!!!!!!!!!!!!
kazdy moze lubic wenta lub nie lubisz ale nie macie pisac ze go nie lubicie albo ze zle gra...
Kto go nie lubi to niech nie wchodzi!!!!!!!!!!!!
czyżbym komuś wrażliwemu nadepnęła na odcisk?? Sorki stary. jeśliś taki przewrażliwiony na punkcie czyjegoś punktu widzenia to nie zaglądaj na publiczne duskusje i nie bedzie problemu. Widzisz jakie to proste?? Jeśli chodzi o zgnojenie ciebie to wybacz ale to nie mój dzień... Poza tym bezpodstawnie nie atakuje zwierzątek, dzieci, staruszków i ludzi mądrych inaczej, wiec sam rozumiesz?? Ciesz sie, dostąpiłeś łaski :):) A tak na poważnie nie znamy sie wiec po co marnować czas i energie na docinki bez sensu? Daj sobie powiedzieć że mamy odmienny punkt widzenia i odczep sie, dobra??
3-maj sie!
Wydarzenia w skrócie:
Zaczynasz z hukiem:
"Potrafisz zgnoić człowieka lepiej niż ja a to nie lada wyczyn"
Później piszesz o czterech sezonach "Skazanego..." i o tym, jakim Wentyl jest boskim aktorem.
Ja z premedytacją nazywam cie idiotką.
Twoją celną ripostą jest nazwanie mnie "mądrym inaczej" i sugestia, żebym się odczepił (sic!).
Teraz dwa pytania:
- gdzie to wspomniane wielkie gnojenie?
- gdzie tu różne punkty widzenia?
Lisoszakal..
Moje gratulacje jak tak dalej pójdzie redakcja filwebu będzie musiała założyć osobną stronę dla ciebie.
po pierwsze: czytałeś co napisałam?? Jeśli nie, jest źle ale jeśli to czytałeś, to mój drogi masz ogromny problem ze sobą. Totalny brak umiejętności czytania ze zrozumieniem! Katastrofa, jak ty mature zdasz??
Jeśli tak sie sprawy mają to pisze jeszcze raz, tym zazem drukowanymi (może masz kłopoty ze wzrokiem, to nic wstydliwego): TO NIE MÓJ DZIEŃ WIĘC WYBACZ, TWOJA PROWOKACJA TO PO PROSTU ŻENADA, NIE MARNUJE NIEPOTRZEBNIE CZASU I ENERGII, NIE ZNAMY SIĘ WIĘC TO NIE MIAŁOBY SENSU. Ciekawe ile jeszcze razy będę musiała to pisać??
"co do Wentworth'a Miller'a hmmm.. ja lubie PB. widziałam już wszystkie 4 sezony i uważam że aktorem nie jest najgorszym choć do moich mistrzów sporo mu brakuje." i czy tu jest mowa o boskości Miller'a?
stary, jest z tobą gorzej niż myślałam...
mam nadzieje że na pierwsze twoje pytanie udzieliłam wystarczającej odpowiedzi, co do drugiego... nasze odmienne widzenie świata pokazuje każda nota. kto tego nie widzi niech zajrzy do ulubionych.
ach, a porwacając do tego tekstu: "Zgnój mnie. Jestem bardzo ciekawy, jak ty to robisz." to mam dla ciebie dorą rade. Oszczędź troche grosza, udaj sie do pani o "wątpliwej reputacji", a ona za odpowiednią cenę przebierze się i z biczem w ręce zrobi co trzeba. Ja nie należe do sadystów.
Ja tylko wtrącę całkiem obiektywnie co nieco...
""co do Wentworth'a Miller'a hmmm.. ja lubie PB. widziałam już wszystkie 4 sezony i uważam że aktorem nie jest najgorszym choć do moich mistrzów sporo mu brakuje." i czy tu jest mowa o boskości Miller'a?"
Nie, jest tu mowa o 4 sezonach PB. Nawet ja - mimo że tego chłamu nie oglądam - wiem, że sezony były tylko 2.
Pozdrawiam...
W Polsce kończy się pierwszy ale w USA skończył sie już czwarty. A tak się składa że mam znajomego w Stanach więc...
Zonk - w Stanach niedawno skończył się drugi sezon.
Coś mi się marnie widzi to Twoje oglądanie Prison Breaka. Może pomyliłaś z Magdą M.?;-)
Patunia zwykle błyszczy intelektem (przynajmniej tak mówi). Dziś dla odmiany postanowiła błysnąć głupotą.
Droga patunio.
Odwiedź nas, kiedy ci się zachce znowu świecić mądrością.
Ja tu poczekam.
oj cris, cris... może jednak coś z ciebie będzie :):)
zastanawia mnie tylko jedno.. boisz sie przypadkiem pewnych siebie kobiet?? czyżbyś miał jakieś problemy z okraśleniem własnej osobowości?? bo wiesz, nie wiem czemuś sie mnie tak uczepił..,hmm?? czyżby prowokacja?? :):)
Czepiłem się, bo zaczęłaś z hukiem od ogłoszenia wszem i wobec, że potrafisz "gnoić" (sama użyłaś tego określenia) ludzi lepiej, niż ktokolwiek inny, poza lisoszakalem (to od dziś).
A mi, po przeczytaniu twojego postu, zapaliła się złowieszcza czerwona lampka, z napisem NEO.
Dlatego nazwałem cie na wstępie idiotką. Chcę zobaczyć te twoje niesamowite umiejętności. Bo póki co ośmieszasz tylko siebie.
ranisz moje serduszko cris. może o poranku po śniadanku poprawi sie twój nastrój?? i znów popełniłam błąd... jednak nic z ciebie nie będzie... ale to nic. nie martw sie. świat zamieszkuje masa idiotów.
Ośmieszasz się, patunia, tylko się ośmieszasz. Każdy użytkownik o zdrowych zmysłach (oprócz Lisoszakala, którego oczarowałaś wazeliniarstwem) widzi, kim tak naprawdę jesteś... A jesteś ... nieważne - niech Cris Ci wyjaśni, kim jesteś - w końcu to z nim się zwadziłaś, nie ze mną.
O ile się nie mylę, mamy podobne poglądy na Twój temat.
Co tu wyjaśniać.
Koleżance się dużo wydaje na swój temat. Niestety, nie ma to żadnego potwierdzenia w rzeczywistości.
Takich jak ona są tu setki, nie mam zamiaru się tą konkretną przejmować. Zaciekawiły mnie tylko te początkowe teksty, o niby niespotykanej zdolności udowadniania innym własnej wyższości.
One też nie znalazły żadnego potwierdzenia w jej postach.
Wniosek: kolejne durne dziecko neo.
Typowa procedura: olewać aż zniknie.
Wracam do "Twierdzy". Już pewnie po losowaniu.
Ejjj dziewczyny, nie drapcie się, co?
To ja tu przegoniłem na 4 wiatry małpiatkę, a Wy się drapiecie!
Nie bawcie się tak, bo jak się będziecie tak bawić, to ktoś się rozpłacze! ;-)
PS- Patunia, OK (a jakże!), Ja też OK (też mi słodził) :-)
Hejka wszystkim co tam słychać :P ... Haha widzę że ttu dalej kłótnie no ale Patunia o ile dobrze pamiętam przesadziła z tymi 4 sezonami :P Pzdr :)
Witam pinka, ale Patunia to chyba kolejny przykład zabójczej modliszki więc trzeba się trzymać z daleka. POZDR
Hehe a no witam ;) wiesz ja jestem bezkonfliktową osóbką ale potrafię się bronić :D no ale myslę że nie będę musiała każdemu się możwe zdażyć wpadka tylko że ta była dość duża :) :P
OMG!!! forum Millera to jeden wielki smietnik, wyglada na to ze wiekszosc uzytkownikow filmwebu przeniosla sie tutaj zeby sobie ulzyc, tylko nie wiem w czym;)ale przyznam jedno, czytajac niektore wypowiedzi mozna sie naprawde uśmiac, kino za darmo, nie przypuszczalabym ze tak malo znaczacy aktor(mam na mysli jego dorobek artystyczy)moze budzic tyle kontrowersji...., to wrecz niepojete heheheh:)pozdrawiam zażartych przeciwnikow i zwolennikow pana Wentwortha ;)