Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Odłóżmy na bok ponad 200 tematów o zabarwieniu głupoty! Jeden lepszy od drugiego! "Miller gej, Miller jest brzydki..." etc. Czy to już nie lekka przesada?

Proces odbywa się tak: Młodziutka panienka przypadkiem natknęła się na jeden z odcinków PB, spojrzała Millerowi prosto w oczy i... jej spodnie zaczęły powoli stawać się coraz bardziej mokre... (nie chce już wspominać o sytuacjach, w których pojawia się reklama:)) Narodziła się miłość... Po zakończeniu odcinka pojawiła się tęsknota, aby nadal wpatrywać się w Wenta. Wtedy nastka wchodzi sobie tu i napawa się jego widokiem. Zakłada post że go kocha, a ludzie o zdrowych zmysłach właśnie od nich odchodzą...

Proponuję, aby z tym skończyć! Tego nikt normalny nie wytrzyma! Dlatego uważam, że właśnie Ci inteligentni ludzie powinni się jednoczyć! Rozmawiajmy tutaj jak społeczeństwo na poziomie. Jak młode pokolenie, które wymarzył sobie nasz wielki papież Jan Paweł II. Nie pozwólmy głupocie zawładnąć światem! Jeżeli już pojawi się tutaj tzw. dziecko NEO, to starajmy się je nawrócić, aby w przyszłości np nie wybierało (a już broń Boże nie kandydowało) takiego rządu jak jest dziś :)

Pozdrawiam!

Zenobia

żal jak sie czyta wasze txty dzieci smieci neozdrady

użytkownik usunięty
marzenka37

Oh my God!<zonk>

widze że wazelina powróciła...w dodatku napisała jakże interesujący temat.
Czekałam na odpowiednią chwilę żeby Ci( marzenko37) przekazać pewną wiadomość:

Jesteś gorzej upośledzona od tych wszystkich dzieci NEO i rozochoconych nastolatek ( razem wziętych) :/ przy tobie Kononowicz i Gierych to geniusze :/

Jak przeczytałam ten twój topic...to normalnie mi ciśnienie podskoczyło...już niechodzi mi o to że jak zwykle obrażasz osoby lubiące Wenta (nie podając żadnego dobrze dobranego argumentu) to jeszcze mieszasz w tak błache i głupie sprawy śp.Jana Pawła II

mam wrażenie że pisałas tego posta po jakichś prochach lub czymś mocniejszym...bo takich durnot to jeszcze nie czytałam...

Ganisz te wszystki nastki zakochane w Millerze a jesteś głupsza i gorsza od nich... sama nawet na obrazku obok nicku masz plakat z Prisob Break, gdzies tam mówiłas ( chyba w poście Ja) o tym że to twój ulubiony serial i wogóle, Millerowi 10 wstawiłas( zmieniłas dopiero pod wpływem Ja) i jeszcze masz czelność komuś wogóle zwracać uwage że lubi Millera...weź sie wogóle zastanów na d sobą....

Nie martw sie twój post przeczytałam ad A-Z, nawet sam Ja zauważył że włazisz mu ... ( domyśl się), ja juz to daaawno zauważyłam...
bo te wazeliniarstwo juz było na kilometr czuć...:/

Aha za te wzmianke o papieżu powinnaś dostać prosto z liścia....

żenujące...:/

kończ już i nie denerwuj mnie dłużej swoimi "wypowiedziamy"

Pzdr!

marzenka37

..ło jezu! aż 5 stron O_o... .nie, nie ma mowy żeby chciało mi się przeczytać te wszystkie odpowiedzi ;P.. .

.Wentworth niestety po wsze czasy będzie mi się kojarzył z teledyskami Mariah Carrey i tatułażami^^.. shit happens, że serial leci u nas z obsuwą ;/... .

.anyway - ewentualne spory o telent aktorski jegomościa są bez celowe, bo jeszcze nie mieliśmy okazji oglądać go w dużym filmie w roli pierwszoplanowej - jak dla mnie, ew będzie z niego dobry aktor drugoplanowy, co nawet jest lepsze, bo wymaga większego nakładu pracy aby go zauważono :)... .

..a co do wyglądu i pojawiającego się sporadycznie u młodych dziewcząt kisielu w gaciach - cóż, facet jest przystojny, nie da się tego ukryć :)

...a sam serial - PRISON BREAK jest świetny i już :)

diana6echo

Pierwszy sezon to się zgodzę... Chociaż też czasami ta ucieczka się niemiłosiernie przeciąga... Ale drugi to już katastrofa... Nic się ważnego nie dzieje. Postaci coraz mniej (połowę zabili), a te co pozostały nic się nie zmieniają i wieje nudą...

Zenobia

Wenty najlepiej zaprezentował by się w roli statysty, od którego nie wymaga się większych zdolności aktorskich jak i zróżnicowania mimiki twarzy:)

Jeśli chodzi o sam serial to rzeczywiście drugi sezon zawiódł, stał sie czysto komercyjny, fabuła rodem z serialu brazylijskego, wątki są nieustannie powielane, monotonne.

marzenka37

WHO IS MILLER...? o_O

:D
<turlu turlu>

POWIEM TAK...:
&I&^^&%*&%&^I
*^^776757i667 &&%**%& skyhskyfkysul
gla gla bla bla

(nadlatują nietoperze
a ja se leżę i nie wierzę

[solówka na harfie])

puk puk, zaliczony test indelligięcyji? wpuście mnie! wpuść mnie Marzeno36! Obcować chcę z Twą Najwyższą Mądrością i uczyć się, Miszczu od Cię; Twoja przemowa na kolana moje ohydne mię powaliła i już na nich zostanę.

"Bo to wszystko szlachetne i wzniosłe, utrzymane w rozumnych i raczej trzeźwych granicach - [...] po prostu mistrzowskie w niewyrażalnej mierze."

ciao,
pozdrawiam Co Niektórych

cannibalik

A ja myślałam, że to mnie się nudzi:]

marzenka37

Podpisuje się po tym trzema ręcyma!
"Nie pozwólmy głupocie zawładnąć światem!"
/Ojciec Polako\

użytkownik usunięty
Erotyczna_Fala_Namietnos

Jak dla mnie post założycielki tematu jak i połowy wypowiadających się tu

ludzi to pseudo-inteligentny bełkot mający na celu wywyższenie się poza

tępą masę, która tu zagląda, i udawanie kogoś kim nie jest, ponieważ idę o

mój środkowy palec aktualnie wymierzony w was wszystkich, że ona też sika w

gacie kiedy włącza PB...

Ludzie, kurwa. Co z WAMI?!

a z Tobą wszystko OK? Po co się tym przejmujesz, Panie Jedyny Inteligentny, który tu wcale nie zagląda? :) bidulek... Wyluzuj.

użytkownik usunięty
cannibalik

Eee, znaczy..eee..znaczy czy Ty piszesz do mnie?

Bo jeśli tak to muszę podkreślić, że nie PAN ale PANI, co raczej wynika jasno z NAZWY UŻYTKOWNIKA. I nawet rymować umiem.

Nie, wiesz nie zaglądaŁAM tutaj wcześniej, ale pewnien internetowy brat polecił mi to forum jako jedno z tych, któe udowadnia, że 98% populacji filmwebu to kretyni.

MIAŁ RACJĘ.

Wyluzuję zaraz po tym jak przynajmniej 3/4 z Was/Ich (odbierz to sobie jak chcesz) się stąd wyniosą...

Ja należę do tych 2% (Ty na razie tylko do tych agresywnych) i się stąd nie wyniosę, bo mnie zabawiacie, a ponadto dzięki wam czuję się geniuszem. ;]
(i wybacz zamianę płci)

użytkownik usunięty
cannibalik

Koniecznie musisz spojrzeć jak wyglądają moje wypowiedzi w nieco inteligentniejszych tematach. Wtedy zmienisz zdanie:]

Tutaj przed kim miałabym wypowiadać się na poziomie? Niestety do 98%, a jak wynika z moich obliczeń raczej do 79% nie można pisać kulturalnie.

Jednak jeżeli uraziła Cię moja wypowiedź wybacz.Chociaż nie ukrywam, że gruncie rzeczy taki był jej cel.

Należysz do tych 2%/ 21 %. To miło Cię poznać.

Koniecznie muszę.

Możesz przede mną- dawaj ;>
(ja nie przeprowadzam obliczeń, prościej było pogodzić się z losem bycia elitą intelektualną, cóż, jakoś to przełknę)
Wiedz, Franco, że kretyni to dość popularna forma człowiekowatych, filmweb nie jest jedynym miejscem, w jakim występują i mimo naszych eksterminacyjnych zapędów, trzeba jakoś współżyć z tymi żanującymi ludźmi.

Nie, nie uraziła, jakoś dziś miłosierdziem pałam i wyrozumiałością dla ludzkich błędów i działań w afekcie ;]

pozdrawiam

użytkownik usunięty
cannibalik

Dzięki;D

No ja wiem, że ich jest tak wielu. Tylko czasem nie potrafię się powstrzymać. Jestem za bardzo impulsywna na filmweb chyba x]

marzenka37

tak, jednoczmy się pokolenie miłości...
albo lepiej - załóżmy forum imienia Orwella "wszyscy są inteligenti, ale są inteligentniejsi od innych".
żal, moi państwo. zamiast wyznaczać granice kto jest bardziej inteligentny, proponuję zajrzeć do słownika co znaczy słowo "inteligentny" baź "inteligencja", jak sprawdzicie, to napiszcie.