William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Gdybym był gwiazdorem, byłbym przystojniejszy. Wysoki itd. :)

Tatar

Skoro nie miałeś zbytniej styczności z tym wcześniej, to się nie dziwie że tobie to nie przeszkadza! Ostatnio widziałam nawet jakiegoś dzieciaka, może jeszcze z podstawówki, z papierosem w gębie! Co to się porobiło...

Julia_20

Rozumiem że ktoś w wieku osiemnastu lat pali, ale żeby taki dzieciak!..

Ja zacząłem palić z nerwów! To był bardzo nerwowy i stresujący dla mnie dzień. musiałem wziąć coś, co by odrobinę mnie odurzyło. Tak zacżąłem palić papierosy w nerwowych sytuacjach.

Tatar

A ty palisz tylko w takich nerwowych sytuacjach, czy też jeśli wiesz że po prostu musisz zapalić, dopada cię "głód" nikotynowy?

Julia_20

Papierosy to moje środki uspokajające w nerwowych i stresujących sytuacjach...

Tatar

Papierosy może i uspokajają, ale też szkodzą. A zdajemy sobie z tego sprawę czasem za późno, gdy już się uzależnimy.. Dlatego nie będę tego próbować.

Julia_20

ja potem czułem taką ochotę na zapalenie, ale nie aż tak silną. Za mało nikoty zażywałem, żeby czuć silny głód. A to że zwiększa prawdopodobieństwo raka, to się nie przejąłęm!

Tatar

Teraz moze nie, ale później się przejmiesz! A wtedy będzie za późno. Raz w necie widziałam zdjęcia płuc i zębów osoby palącej i niepalącej! Te palącej to wprost ohyda!

Julia_20

Ja palę tak mało, że nic mi nie grozi! O ile teraz mozna to nazwać paleniem! Ostatni raz paliłem na początku lipca. Wypaliłem jednego papierosa.

Tatar

To jeszcze nie źle. Chyba nie chciałbyś mieć takich płuc i zębów jak tacy palacze... Bo wtedy nie ma się czym chwalić.

Julia_20

przeszkadzało mi tylko to, że ta smoła osiada na palcach, ustach, włosach i zębach.

Tatar

Komu by to nie przeszkadzało? Taki brud, syf i...!

Może by zmienić temat? Na jakiś zdrowszy? xD

Tatar

Skoro mówisz że jesteś taki wspaniały to czemu nie pokazałeś swojego zdjęcia;-) Widać że bardzo mu zazdrościsz.

Tatar

Ty się wyrażaj, bo dobry papierosek to lekarstewko na nerwy dla nerwowych ludzi! :) Oprócz popalania jadłem duże ilości pączków.

Tatar

A kto tu jest nerwowy?:D ha ha!
Ja nieczęsto jem pączki. Nawet w Tłusty Czwartek trudno wmusić we mnie kilka. Lubię, ale w ograniczonych ilościach.

Julia_20

Przeważnie brałem po cztery-pięć. po dojściu do domu zjadałem je jednym kęsem.

Tatar

Ja ledwo dwa, ewentualnie trzy zjem! I to nie tak od razu.
Natomiast lubię prawie wszystko, co jest z czekoladą!

Julia_20

MOżliwe że przez to jedzenie pączkow usiłowałem zabić

Tatar

Entiendo...
Nie miałam tak jeszcze, ze jadłam coś aby się lepiej poczuć, pozbyć się takich złych uczuć.

Julia_20

Jedzenie i niejedzenie to przejawy targających człowiekiem emocji i uczuć. Albo się nie je od negatywnych emocji, albo się je czegoś dużo, probując zabić te emocje.

Tatar

Kurde Tatar, lepiej bym nie skleiła tego zdania:) Ty to taki psycholog czy nawet filozof sie robisz, wiesz? xD hehe

Julia_20

To na podtawie lektury artykułów z psychologii i analizy zachowań ludzkich. Sam występowałem w roli obiektu obserwacji.

Tatar

No tak.. Inaczej czytac i samemu być królikiem doświadczalnym...

Julia_20

Powiedzmy że "wyszedłem z siebie i stanąłęm obok".

Tatar

Dokładnie jak Chuck Norris:D hehehehehe:D

Julia_20

Chuck Norris? Nie skumałem...

Tatar

Chodzi mi o kawały o Chucku! Słyszałam kiedyś coś takiego, że "Tylko Chuck Norris potrafi wyjść z siebie i stanąć obok".

Julia_20

Ja tego nie słyszałem! W ogole ja jestem nieobeznany w kawałach i niekumaty w weilu domyślnych sprawach...

Tatar

Nie mów, ze nigdy nie słyszałeś kawałów o Chucku!!! Jeszcze w gim ile razy w szkole gadaliśmy o tym. Niektórych to też nie kumam, ale z większości można się polać!:)

Julia_20

NIe słyszałem! Może i brzmi dziwnie, ale nie słyszałem! Ja byęłm i jestem takim może i zamkniętym w sobie facetem, co unikał i unika spotkań towarzyskich!

Tatar

Ja też raczej unikam takich spotkań. Chyba ze dla moich dwóch najlepszych koleżanek zrobię zawsze wyjątek.
A dla poprawienia humoru możesz poczytac sobie trochę o Chucku:)

Julia_20

Ja raz na jakiś czas spotykam się z moim kolega z gimnazjum. Ale nieczęsto. To jedyne formy mojego towarzystwa. Tylko pogawędki i spacer.

Tatar

Tak jak ja. Na spacery lubię iść sobie. Ostatnio koleżanka chciała mnie wyciągnąć na dyskę. Rzecz jasna, nie poszłam. Nie czułabym się tam dobrze.

Julia_20

Ja tylko raz byłem na dyskotece. W zyciu. Tak to unikam zabaw jak zarazy... Z własnej nieśmiałości.

Tatar

Ja byłam chyba 2 razy na dyskotece, i raz na balu (ukończenie gim, więc głupio byłoby nie przyjść). Ogólnie nie przepadam za takimi zabawami.

Julia_20

Ja jak byłem na jednym balu w szkole to pamiętam że kieszeń w marynarce mi puściła...

Tatar

Hmm? Tym razem ja nie skumałam...

Julia_20

Kieszeń w marynarce mi pękła i tlefon mi zleciał wnętrzem marynarki na dół!

Tatar

uuuu to pewnie miło to wspominasz! Każdemu mogło się zdarzyć!

Julia_20

Ale chciałbym zobaczyć swoje zdjęcie w garniturze na jakiejś uroczystej premierze...

Tatar

:D I znowu temat schodzi na aktorstwo (premiery) ;)
Albo ja w sukni na zdjęciu z jakiejś premiery, tak jak z balu wśród kolegów i koleżanek!
Już to sobie wyobrażam! Ach!

Julia_20

Przynajmniej byłoby się czym chwalić. Patrząc na aktorów którzy grali w jakichś większych produkcjach, to nawet jeśli nie są za dobrzy w swoim fachu, to i tak zostaja zauważeni i mogą liczyc na dalsze role.

Tatar

Yhym. Bo ważne w czym zasłynęli.
Co do chwalenia się, to ciekawe co by było, gdyby moi znajomi, rodzina, zobaczyli mnie w jakimś większym filmie:) Spokojnie do miasta bym nie mogła iść, nawet do jakiegoś pobliskiego sklepu;)

Julia_20

Ja wtedy zrobiłbym małą reklamę pewnej cukierni, w której kupuję lody i pączki. :D

Tatar

No jasne, bo jak podasz nazwę twojego ulubionego sklepu itp. to reklama sama się już robi:) Ludzie się zwalają tam xD

Julia_20

Kupują to samo co ich idol... :D

Tatar

Ale ja sobie nie wyobrażam tłumu ludzi w sklepach w moim mieście! Chyba jakaś sensacja by była!

Julia_20

Byłabyś bohaterką swojej okolicy zamieszkania! :)

Tatar

A sklepy, te co lubię i o których może bym gdzieś powiedziała, to jak w jakąś wyprzedaż! Już widzę nagłówki gazet... Chociaż przyniosłabym sławę moim okolicom!

Julia_20

O mnie to by brukowce pisały że objadam się pączkami i czytam w empiku. :)

Tatar

Ja jak w empiku jestem, to chyba zawsze przez jakiś czas stoję w dziale słowników języków obcych, takich rozmówek itp.:) Nigdy się nie usiadłam i nie czytałam, cały czas chodzę xD