William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Gdybym był gwiazdorem, byłbym przystojniejszy. Wysoki itd. :)

Tatar

To była taka sex-maniaczka, która mówila wyłacznie o seksie. W końcu przezwałem ja dziwką is się odczepiła.

Tatar

Idiotka, jednym słowem.

Julia_20

Oooo tak! Maniaczka seksualna, co chciała ze mnie zrobic sex-zabawkę.

Tatar

Że też istnieją tacy głupi ludzie... Nie wiem, czy jakikolwiek człowiek chciałby być czyjąś 'zabawką'...

Julia_20

Na pewno żaden.

Tatar

Chociaż jakby się nad tym dłużej zastanowić...

Julia_20

Nie wiem jakbym zachował się gdyby ktos proponował mi pokaźną sumkę...(?)

Tatar

Nie wiesz jakbyś się zachował?! Bo ja bym się długo nie zastanawiała... wiadomo chyba...

Julia_20

Chociaż ja bym nikogo nie namawiał pieniędzmi , do wiesz czego. :)

Tatar

Ja mam nadzieję, że taki nie jesteś! Ja bym nigdy tak nie postąpiła!

Julia_20

Ja i tak jestem zby niesmiały by zadawać się z dziewczynami. Ja nigdy dziewczyny nie miałem!

Tatar

W ogóle tacy nieśmiali ludzie trudniej nawiązują kontakty, szczególnie z osobami dość odważnymi (w sensie towarzyskimi), takimi, którzy lubią robić wokół siebie zamieszanie.

Julia_20

Z takimi to chyba raczej się nie zadają, chyba że nie mają wyjścia!..:(

Tatar

Niekoniecznie. Ja znam kilka takich osób. I nie powiedziałabym, że nie da się z nimi gadać. Oczywiście nie żebym od razu stała się taka jak oni, nawet nie wiem czy chciałabym.

Julia_20

Ja chciałbym byc śmialszy i pewniejszy siebie... jak czegoś nie wiem czy nie jestem pewnien w ważnych sprawach, panicznie się boję...:(

Tatar

Nooo... Jak jestem wkurzona na kogoś, to zamiast powiedzieć temu komuś co o nim myślę itp., to po prostu siedzę cicho, pozwalam na to...

Julia_20

Przynajmniej żeby niechcący nie wywołać wojny, prawda?

Tatar

No, mniej więcej. Naprawdę nie lubię się kłócić, ale wszystko ma swoje granice.

Julia_20

W wielu przypadkach to stąpanie po kruchym lodzie.

Tatar

Przypomniało mi się jak Piotr, Zuzanna i Łucja (w filmie) byli u stóp tego zamarzniętego wodospadu, i później płynęli na krze ;]

Julia_20

Świetna scena, jedna z moich ulubionych. Zwłaszcza jak ta fala uderza. Sam chętnie bym sie znalazł na takiej fali i potem z niej wynurzył...:)

Tatar

I to w jakim towarzystwie!

Julia_20

Zwłaszcza jednej osoby, chcociaz ta druga mogłaby byc z konieczności. Choć może w jej miejsce Emma Watson... Albo lepiej tylko jedna!:)

Tatar

Heh skoro będzie można wybierać xD U mnie to lista byłaby:D

Julia_20

Ja jeszcze w odpowiednim wdzianku i nakryciu głowy. Jeszcze jakiś miecz i bicz i fajrant, można zaczynać przygodę!:)

Tatar

Ja to chciałabym mieć strój jak Łucja albo Zuzanna. Do tego łuk ze strzałami, sok z ostrokrzewu i jakiś mieczyk tez by się przydał. O! Albo te bronie laserowe jak w Gwiezdnych Wojnach!

Julia_20

Na mój ekwipunek składałyby się:
- miecz
- nóż
- półrękawice/rękawice
- łuk i strzały
- bicz
- jakiś fajrancki kapelusz a la podróżnik.

Tatar

Gdyby jeszcze można było wędrować po Narnii!

Julia_20

Jeżdzić konno, chodzić boso po zielonej trawie, pić krystalicznie czysta wodę albo inny napój...

Tatar

Ja bym sobie zapolowała na białego jelenia xD oczywiście nie po to, aby go zjeść!

Julia_20

A ja bym... Nie wiem co! Moze zassyłbym się w jakimś odludnym miejscu, jak taki pustelnik spędzający dni na pracy i kontemplacji...

Tatar

Jak Robinson! Ja to też lubiłabym czasami pobyć sama, ale tak na dłużej to bym zatęskniła do ludzi... Albo mógłby mi towarzyszyć jakieś mówiące zwierzę, czy centaur albo jednorożec!

Tatar

Słuchaj... ekhm. Czytaj... czy jak wymieniałem soj ekwipunek przygodowy, to czy przynajmniej dwa elementy nie przypominały ci czegoś?:)

Tatar

Przypominały?... Prawie wszystkie coś mi przypominają, ale nie wiem czy o to ci chodzi! Może ten łuk i strzały, albo miecz? Hmm?

Julia_20

O bicz i kapelusz. A poziostałe kogo ci przypominają jeszcze? :)

Tatar

Te rękawice (bardziej takie skórzane) to z jakimś komandosem mi się kojarzą ;) Łuk i strzały z Zuzą, nóż (z Łucją, Czarownicą i... za dużo by wymieniać:D) Ale bicz i kapelusz? nie wiem....

Julia_20

Bicz i kapelusz to Inadiana Jones.

Tatar

A ja nie oglądałam tego... to i tak bym nie zgadła!

Julia_20

Nie oglądałaś Indy'ego?!? To lepiej nadrób tę zaległość, bo filmy dobre, zwłaszcza pierwszy!

Tatar

Naprawdę nie oglądałam! Jesli będę miała okazję, to obejrzę, bo prawie wszyscy twierdzą, że są fajne.

Julia_20

Indiana Jones - archeolog awanturnik i jednoczesnie prowadzący wykłady na uczelni doktor archeologii.

Tatar

Aha. Co do tego nie będę się spierać xD

Julia_20

Obejrzyj jak bedzie w telewizji, naprawdę warto!

Tatar

w TY to może być nie wiadomo kiedy. Jeśli jakimś sposobem wytrzasnę skądś, to obejrzę! Na pewno!

Julia_20

Jedna z najlepszych ról Harrisona Forda!

Tatar

Widziałam go tylko w "Gwiezdnych Wojnach" chyba.

Julia_20

Ja widziałem go oczywiście w gwiezdnej sadze, Indianie, "Ściganym", "Air Force One" i paru innych.

Tatar

No, to juz wiesz jak on gra, sądząc po obejrzeniu kilku filmow z nim.

Julia_20

Ale i tak pozostanie głównie Hanem Solo i Indianą Jonesem.

Tatar

Fajnie byłoby zagrać u boku jakiegoś słynnego aktora bądź aktorki, wiele się można nauczyć.