William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Gdybym był gwiazdorem, byłbym przystojniejszy. Wysoki itd. :)

Julia_20

Ja parę książek tam czytałem. Chodziłem tam w okresie mojego załamania aby zapomnieć o wszystkim... zapomnieć o świecie... zapomnieć o życiu...

Tatar

O życiu chyba się nie da zapomnieć...
No ja nie mogę tam chodzić kiedy chcę, bo u mnie nie ma empiku... Ale tak jakoś lubię tam przebywac, bo zawsze znajdzie się coś co mnie zainteresuje.

Julia_20

Prasa, książki a odświętnie to spotkania ze znanymi osobami. Ja raz tam byłem na spotkaniu z Kabaretem Moralnego Niepokoju.

Tatar

Ooo a ja raz byłam na "I ty możesz zostać świętym Mikołajem":D W tamtym mieście, gdzie to było mam rodzinę, więc co mi tam. Fajnie tak zobaczyć gwiazdy na scenie.

Julia_20

Ja wtedy zebrałem autogrsfyna plakacie od wszystkich członków tego kabaretu!

Tatar

To fajnie! Ja nie mam autografu od żadnej gwiazdy, ale moja siostra ma od Szymona Wydry.

Julia_20

Ja jakbym miał okazję to zapolowałbym na autografy grubszych ryb!

Tatar

Planowałam wysłać listy nie tylko do piątki z Narnii. Do innych gwiazd, które lubię, to też wyślę!

Julia_20

Ja wysłaęłm już trzy listy, cały czas do jednej osoby... Nie zamierzam wysyłać do innych...

Tatar

Nie? Myślałam, że wysłałeś chociaż do tej czwórki..

Julia_20

A kiedy ja o tym chocby wspomniałem?! Wysłałem tylko i wyłącznie do jednej osoby!

Tatar

Nie wiem czy wspomniałeś, czy nie. Skąd ja mogę wiedzieć?

Julia_20

Na listach mowiłem, do kogo wysyłam. Musiałaś pomylic się. To Tygrysek i ktoś jeszcze mówili, że wysyłaja do całej piątki.

Tatar

Nie mogłam pomylić się w czymś, o czym nie wiedziałam. Logiczne chyba.
Dobra, może jakiś inny temat, bo zaraz się tu pożremy...
heh

Julia_20

Nie chcę się z tobą żreć!
Jak tak patrzę na tych gwiazdorów, to myślę czego mi do nich brakuje...

Tatar

Oj myślisz że tylko tobie... Zawsze jest tak, że oni mają to, czego my nie mamy. I na odwrót.

Julia_20

POdczas dóch ostatnich seansów "Kaspiana" zastanwaiałem się, jakbym ja się czul i zachowywal na planie czegoś takiego... A samo granie - intensywna nauka kwestii na pamięć, aby nieczego nie zapomnieć, ćwiczenie scen i staranność przy ostatecznym odtwarzaniu sceny.

Tatar

Z nauką kwestii na pamięć raczej bym poradziła sobie. Teraz nawet znam wiele takich z różnych filmów:) Ja bym się jak najlepiej wczuła w swoją rolę, żeby wypaść doskonale!

Julia_20

To prawda, ze należałoby się wczuć w rolę. Ja pomyślałemże może zacznę jakoś z teatrem akademickim na studiach, jeśli oczywiście odpowiednio wygospodaruję swój czas.

Tatar

Jeśli miałbyś możliwość, to warto chociaż spróbować. Wielu aktorów występowało najpierw w teatrze, a później w prawdziwych filmach. Sama też chciałabym tak mieć...

Julia_20

Słyszałem że niektórzy to zostawali aktorami przez przypadek. Na przykład tak Cameron Diaz, na sój pierwszy casting poszła dla żartu.

Tatar

To ciekawe. Może też tak zrobię i zostanę aktorką przez żart;)

Julia_20

A ja najpierw będę musiał się zapisac na jakiś kurs z angielskiego! Muszę biegle władać tym językiem i dostac jaiś certyfikat!

Tatar

I tu mój plan się wali. Bo mnie chyba się nie uda opanować tak świetnie tego języka!:(

Julia_20

Staraj się mówić w myślach po angielsku.

Tatar

Staram się, ale jeśli nie znam jakiegoś słówka to się zniechęcam:(

Julia_20

Więc spróbuj to wyrazic w inny sposób.

Tatar

Nie wiem jaki. A zresztą.

Julia_20

Jedną myśl można wyrazić na tysiące sposobów.

Tatar

Tylko czasem już nie wiadomo jak! ...

Julia_20

It's not easy, but worth-trying!

Tatar

No racja... Nauczyciele języków u mnie mówią, że jeśli nie znamy jakiegoś słowa, to najpierw trzeba odgadnąć jego znaczenie, jakie by pasowało, a dopiero później sprawdzić w słoniku...

Julia_20

kurcze... "słowniku",a nie "słoniku":D

Tatar

Słoniki!.. :D to jakieś zoo!:)

Tatar

Coś się ze mną ostatnio dzieje!:)
Słoniki z Narnii:D

Julia_20

Tam chyba tylko raz była wzmianka o słoniu ("Siostrzeniec czarodzieja").

Tatar

A tak! Co oblał wuja Andrzeja wodą z trąby!;)

Julia_20

Apropos trąby słonia, przypomina mi się jeden z kawałków Benny'ego Hilla: facet idzie se do zoo, ma jakiś napitek w szklance/kubku i przechodzi obok kolejnego wybiegu, na którym widnieje napis "elephant house"; stamtąd wychodzi trąba która mu wypija to wszystko, gdy ten nie patrzy. :)

Tatar

Benny Hill to śmieszne było:) Ale ile lat temu! Jeszcze mała byłam!

Julia_20

Ja dod dzisiaj lubię te jego skecze. Stare jak świat ale cały czas ludzie się z tego śmieją! np:
Facet w reklamie: przedstawiamy najnowszy produkt blabla pyszny napój. (pije mina skwaśniała)
(z boku) Robol: O! Nareszcie się odnalazł mój rozpuszczalnik!

Tatar

Hehe, dobre!:) Nie ma co, co było śmieszne, takie pozostanie!;)

Julia_20

Benny Hill miał bez wątpienia śmieszne skecze. głupie i absurdalne wielokrotnie, ale śmieszne.

Tatar

jeszcze melodyjkę z tego pamiętam... chyba to z tego...

Julia_20

Po prostu uwielbiam żarty z takimi absurdalnymi podtekstami! Te jego niepowodzenia na ulicy czy inne absurdy... na przykład szczekające futerko lisa!... :D (śmiech)

Tatar

Szczekające? o mamo... ja nie dużo pamiętam z tego, ale u mnie to prawie wszyscy lubili to oglądać:)

Julia_20

U mnie tylko ja! reszta nie przepadała za tym, ale ja się śmiałem, boki zrywałem...

Tatar

Można powiedzieć, że to, co nie było śmiesznym dla innych, dla ciebie było. Albo u mnie też lubili Bundych...

Julia_20

Love and marriage, love and marriage
go together like a horse and carraige,
ask the local gentry,
and they will say it's elementry...

Tatar

skąd ja to znam? :]

Julia_20

To mój ulubiony serial. Bardzo lubiłem smiać się z tego i to oglądać.