William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Gdybym był gwiazdorem, byłbym przystojniejszy. Wysoki itd. :)

Tatar

No i wszystko jasne. Zrobiłbys wszystko, aby ją spotkać.

Julia_20

I jednocześnie czułem ból i złość... sama już wiesz z jakiego powodu... realizm a...

Tatar

a marzenia... Najpierw trzeba mieć marzenia, aby je później realizować. Tylko czasem są one wręcz nierealne na tym świecie...

Julia_20

I tu jest problem... :(

Tatar

Ja już tyle marzeń miałam... Ale jestem za słaba aby je realizować... Coś zawsze jest na przeszkodzie...

Julia_20

Ja słaby - zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz.

Tatar

A chciałbym tak stanąc obok jakiegoś znanego i lubianego! Patrzyłbym im wszystkim na czubki głów (mówię oczywiście o swoim wzroście)!

Tatar

hehe zapewne śmiesznie by to wyglądało!

Julia_20

Wyobraź sobie: Will ma 180 cm wzrostu (jeśli wierzyć ciekawostkom), Ben jest niewiele wyższy... O dziewczynach już nie wspomnę... Nie jestem niski. W końcu metr osiemdziesiąt sześć to już wysoki, no nie?

Tatar

Jak dla mnie to bardzo! :) Ja nie mówiłam, ze nie jesteś wysoki... bo jesteś.

Julia_20

A u mnie rodzinie wysokich specjalnie nie było... Jak to mój ojsciec powtarza: "tylko ten taki urósł!"(śmiech):)

Tatar

no, widzisz:) masz powód do dumy xD a ja w rodzinie (tej najbliższej) jestem najmniejsza...

Julia_20

Parę niskich osób z rodziny musiało stanąc na schodach, kiedy chciało mnie uścisnąć na pożegnanie czy powitanie!

Tatar

Nie dziwię się! A jesteś zadowolony, że jesteś taki wysoki, czy wolałbyś być trochę niższy?

Julia_20

Jeśli niższy wzrost oznacząłby więcej oleum w głowei, to tak.

Tatar

wiesz ty co... u mnie w klasie jest jeden taki wysoki chłopak, najwyższy w klasie zresztą, a najlepiej się uczy, szczególnie z matmy jest dobry.

Julia_20

W wielu przypadkach, ktoś jest wielki ciałem, ale mały duchem.

Tatar

nooo... ale również zdarza się, że ktoś jest mały ciałem i wielki duchem...

Julia_20

I tacy często osiągali BARDZO wiele.

Tatar

szkoda że ja tak nie mogę:(

Julia_20

Ja nieraz mówiłem, że oddałbym rękę, nogę, czy nawet moją sprawość za inny charakter...

Tatar

Czasem nie dziwię ci się, skoro tak wszystko cię "przytłacza", że tak to ujmę.

Julia_20

Jak to ujął mój psycholog, jestem pełen sprzeczności. Z jednej strony to w umyśle, z drugiej coś innego, przeczącego temu...

Tatar

Tak inaczej jak myśli się samemu o sobie, i gdy mówi to ktoś inny. A ciekawe co by o mnie powiedział taki psycholog...

Julia_20

Ja starałem siebie opisywać tak, jakbym stał z boku i obserwoawął. Przeczytałem też ileś artykułów z psychologii, stwierdzając między innymi, że mam objawy jak u schizofremika, choć raczej nim nie jestem.

Tatar

trochę za dużo chyba, nie? każdy może mieć jakeiś objawy...

Julia_20

Mój umysł w każdym razie, do najzdrowszych nie należy. Jeszcze pól roku temu dałbym się zmienić w zimnego, bezlitosnego drania, który o nic i nikogo nie dba. Po to, aby nie czuć żadnych wyrzutów sumienia i porażki w życiu...

Tatar

Kiedy człowiek przegrywa i odczuwa ból, gotów jest nawet dać się zmienić w bestię, by zabić swój ból obojętnie jakimi metodami...

Tatar

Co do tej wypowiedzi to masz kompletną rację. Nie myśli o tym, co zrobi innym, ważne, by on już nie cierpiał :/ Takie są smutne realia współczesnego świata...

Elie_i_Keira_13

I naszym zadaniem jest to "unicestwić";) Każdy ma w sobie i dobro, i zło. Ale to od nas zależy przewaga jednego nad drugim.

Julia_20

Ja próbowałem unicestwić w sobie dobro, aby nie czuć jakiegokolwiek bólu i wyrzutów sumienia.

Tatar

I się nie opłaciło, nie? chyba że się mylę.
Jeśli będziesz podążał za złem, to będziesz czuł wyrzuty sumienia, prędzej czy później. Ale za to dobro może zmienić na lepsze.

Julia_20

jednocześnie pękły pewne obejmy w umyśle...

Tatar

nie rozumiem... co miałeś na myśli pisząc tamto?

Julia_20

Że zacząłem patrzeć na pewne sprawy inaczej...

Tatar

Ano... u mnie jeśli cos miłego mnie spotka, to i ciesze się, i przez jakiś czas boję, że w zamian zdarzy się coś złego/smutnego itp... ponieważ nie wszystko jest za darmo. "Wszystko, co najcenniejsze, jest za darmo".

Julia_20

Ja też mam takie wrażenie, że jak pomyślę że dobrze cos idzie, przychdzi pech.

Tatar

no i o tym mówię (piszę). A na odwrót tez mam tak. Cos idzie źle, za jakiś czas juz jest dobrze.

Julia_20

Jakieś licho, czy jak ?!?

Tatar

que?

Julia_20

Nieważne. Czytałał ten wywiad umieszczony przez Keirę-i-cośtam? Ciekawe czy to autentyczny. Jeśli tak, to Will głupio zrobił, rezygnując ze studiów.

Tatar

Mógł być na studiach, i nadal być też aktorem. Wiele gwiazd tak ma. Ale to jego decyzja...

Julia_20

Ja podziwiam Annę, że udało jej się to wszystko pogodzić! I szkołę i film, a teraz studia i granie w teatrze!

Tatar

Tak, zdolna Ania:) Ale oblała prawo jazdy... Ale ma jeszcze sporo czasu.

Julia_20

POtrafi sobie radzić... Na każdym kroku dodaje, że jest zajęta studiowaniem. W końcu to Oxford... :(

Tatar

W ogóle dostała się tam, a to juz osiągnięcie!

Julia_20

I poza studiowaniem gra w teatrze akadenickim, jeśli się nie mylę.

Tatar

jeśli to prawda, to na pewno tak dla siebie gra chyba... bo i tak juz jest aktorką dużego ekranu.

Julia_20

Z tego co wiem, ona nie zamierza skończyć aktorstwa na "Narnii", więc niewykluczone, że znowu ją zobaczymy w jakimś filmie.

Tatar

zobaczyć - zobaczymy. tylko kiedy. a chciałabym ją zobaczyć w jakiejś fajnej roli.