William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Gdybym był gwiazdorem, byłbym przystojniejszy. Wysoki itd. :)

Julia_20

W każdym razie, jeśli będzie chciała wrócić do filmu dopiero za kilka lat, może mieć juz problem z dostaniem większej roli.

Tatar

dlaczego tak myślisz?

Julia_20

Sława z danej roli przemija i ona może byc już wtedy kojazżona tylko i wyłącznie z Zuzanną.

Tatar

wielu aktorów przez to przeszło chyba. I nadal dostają nowe role. Myślę, ze jeśli Anna się postara, to też tak będzie miała.

Julia_20

Jest uzdolniona poradzi sobie :) Ale np. aktorzy z HP mają nikłe sznse na kojarzenie ich z innych ról...

troll_3

zależy kto. Emma już też dostała inne role, Rupert i Daniel też.

Julia_20

Ale wciąż są najbardziej rozpoznawalni właśnie z tych ról. Nie żebym uważała, że źle zagrali :)

Julia_20

Z tymże nawe tjeśli powodzi się zawodowo aktorowi, to i tak ma te swoje największe role, z którymi jest kojarzony. Na przykłąd Harrison Ford na zawsze pozostanie Hanem Solo i Indianą Jonesem.

Tatar

Wielu tak ma. Dla mnie np. Leo DiCaprio i Kate Winslet będą zawsze Jack'iem i Rose^^

Tatar

No zostanie... Ale osoby grające w HP z pewnoscią dostaną jeszcze wiele ról, ale to właśnie z HP będą najbardziej kojarzone. To w końcu aż 8 filmów z prawie identyczną obsadą w głównych rolach...

troll_3

No nie wiem czy Ratcliffe dostanie jeszcze jakąś większą rolę. Harry już tak do niego przylgnął...

Tatar

Myślę, ze dostanie. W końcu jest sławny przez HP.

Tatar

Ni wiadomo, ale można mieć nadzieję, że jakiś reżyser zechce go sprawdzić w innej roli i go zatrudni do jakiegoś filmu...

troll_3

Ratcliffe, Watson, Grint - oni są jak aktorzy popularnego serialu: wiele lat związani z tym, kojarzeni tylko z tym. Zresztą chyba niewielu ich sobie wyobraża w innej powazniejszej roli.

Tatar

Ja ostatnio słyszałam, że Watson chce zrezygnować z aktorstwa i ról w HP, ale nie wiem czy można temu wierzyć, czy nie (mało wiarygodne źródło)

troll_3

To chyba jakaś plotka... Jeśli ten "fakt" pochodzi z Pudelka czy czegoś tam innego, to raczej nieprawda.

troll_3

Z tego co wiem, to ona póki oc nie rezygnuje z "Pottera". A jesłi myśłi o zakończeniu na tym grania, to pewnie dlatego że ona szykuje się na studia.

Tatar

Ja i tak nadal uważam, że to plotka. Przynajmniej nie że porzuci na zawsze aktorstwo.

Julia_20

Muszę przyznać, że te Brytyjki to mają dobnrze w głowach poukładane...

Tatar

No nie tylko one... Przynajmniej takiej Emmie nie uderzyła sława do głowy, i nie myśli że skoro ma forsę to może rządzić. Liczy się też nauka.

Julia_20

W "the Sun" czytałem o jej chłopaku. Artykuł nosił tytuł "Emma Watson dates nobody". rozumiesz?

Tatar

nie czytałam... jest coś ciekawego?

Julia_20

Tylko że nowy chłopak... Znalazłem ten artykuł, kiedy szukałem na zajęcia z angielskiego jakiegoś artykułu z brukowca, bo taki miałem omówic z prowadzącym.

Tatar

Aahhaa... no to luuuuz...

Julia_20

Zastanawiałem się o czym powiedzieć, o czym artykuł, kiedy przypomniałem sobie o gwiazdach filmowych.

Tatar

I o niej gadałeś? Czy o kim?

Julia_20

Tylko opowiedziałem o cyzm był ten artykuł.

Tatar

Nie lubię opowiadać czegoś, szczególnie jeśli wokół słucha tego dużo osób.

Julia_20

Nie miałem z tym większego problemu...

Tatar

Siedziałem tyłem do reszty i nie mówiłem głośno. Zresztą na studiach, raczej nie ma sensu powtarzać kogoś.

Tatar

A tak z ciekawości, co studiowałeś?

Julia_20

Historię.

Tatar

A no tak... co by innego... ;P

Julia_20

ciekawie się czyta tą waszą rozmowę...

Pati_Peace

w ogóle już daaawno nikt oprócz nas się tu nie wypowiedział. Prawie zawsze są takie same kolory (chodzi o avatary, czyli na przemian czarny i błękitny) jeśli się jedzie na dół myszką.

Julia_20

No dobrze nam się rozmawia!:)

Tatar

Już 7 stron. Kurcze, prawie jak u Anny.

Tatar

Oui.

Tatar

Yes.

Julia_20

Ja.
W ilu jeszcze językach bedziemy mówić "tak"?

Tatar

Tyle ile znamy heh... Możemy co innego mówić.

Tatar

Na przykład czym byś poczęstowała ulubioną gwiazdę? :)

Tatar

Ooo... ;) Dużo mam ulubionych gwiazd, ale ze słodyczy to dałabym chyba jakieś dobre cukierki lub ptasie mleczko xD Albo czekoladowe ciasteczka.

Julia_20

Ja bym zabrał do jakiejś restauracji czy knajpy stylizowanej an cos szlacheckie/chłopskie. Pierogi, polski chleb, i parę innych specjałów...

Tatar

Jak dla cudzoziemca to dobre. Ciekawe jak by smakowały.

Julia_20

Bardzo ciekawe. I jeszcze piwo z dzbanka, tak po starodawnemu.

Tatar

Albo piwo przez słomkę z beczki, jak w tej reklamie!

Julia_20

Ciepła woda w basenie, siedzisko i tylko popijać napoje! :)