"za plucie na Gipsona itd...":) Ludzie...! Czy naprawdę myślicie,że Ona powiedziała coś sprzed 15lat ażeby teraz zaistnieć w prasie...???! Po co miałaby to robić...? To nielogiczne.Chcąc wywołać szum wokół siebie powiedziałaby to wtedy.Ale zapewne ze wzgledu na takt-kulture osobistą przemilczała to dlatego.Teraz to już żadna nowina.I tak wszyscy wiedzą jak nisko sięgnął dna Mel...A Winona...? I tak wystarczająco jest popularna.Co do żydowskiego pochodzenia itp.Moi Drodzy:) Jej dziadkowie to uchodzcy z Rosji a Winona jest urodzona w...Winonie:) to Minnesota:) Poczytajcie trochę tylko nie pudelka:) Kleptomanka...? Ojej:) Jeśli tak faktycznie jest to,to jest uzależnienie...jak Gipsona alkoholizm.A czy My wszyscy Jesteśmy tacy doskonali,bez wad i słabości...? Pomyślcie...? Winona Ryder to świetna aktorka,śliczna kobieta,podobno wrażliwa i TOLERANCYJNA osoba ale też jest człowiekiem.I na koniec nudzenia...Winona i tak jest forever:)
...ojej:) Proszę nie ukamieniujcię mnie za błąd w nazwisku Mela....Oczywiście Gibson...Co za wstyd:) Przepraszam nie wiem jak to....tak mi wyszło.To chyba z nerwów.....:)
Dokonaj tego co On w życiu a bedziesz naprawdę wielki...
Jak uwielbiam Gibsona za filmy w których zagrał i które nakręcił i jest dla mnie po prostu numerem jeden w kinie - tak pomimo że przestałem patrzeć z sympatią na Winonę nigdy nie nazwałbym jej śmieciem.
i tu się różnimy bo dla mnie takie teksty to kompletna żenada i świadczą one o kompletnym braku kultury u gibsona
Przemawiam Wam do rozumu(tym którzy go nie mają albo gdzieś go zatracili)!!! Mel Gibson to prawdziwy aktor który zmienił oblicze kina i stworzył filmy ponadczasowe. Jak kazdy facet ma chwile słabosci z kobietami(zwlaszcza w takim wieku) i kazdy normalny czlowiek mu to daruje, bo wie że jest świetnym artystą i dobrym człowiekiem. Nie zrobił kariery na żydowskich koneksjach jak wiekszosc wspolczesnych aktorzyn(jak widac Winona Horowitz Ryder rowniez do nich nalezy). Kto tego nie rozumie co to znaczy musi sie jeszcze wiele uczyc historii i funkcjonowania tego świata. Ci co bronicie zydow bo myslicie ze to tylko głupie uprzedzenie(antysemityzm) wiedzcie ze predzej czy pozniej żyd przyjdzie i wykorzysta was a potem opluje nie zwazajac na to jak go teraz bronicie. Polska płaci tą cenę za bycie TOLERANCYJNYM... sprzedana, rozkradana i liżąca dupsko ameryce
Poniekąd....częsciowo się zgadzam.Już to nie raz było powiedziane i potwierdzam to....TAK Mel Gibson to prawdziwy,dobry aktor.I jak każdy człowiek może mieć swoje słabości.Co do "i liżąca dupsko ameryce" OK! to też w pewnym sensie racja.Ale Winony Laury Horowitz będę uparcie bronił dalej.Sugerujesz,że ta naprawdę BARDZO DOBRA aktorka-może też z jakimiś swoimi osobistymi problemami,bo to też człowiek.....zrobiła kariere na jak to piszesz i ładnie ująłeś "żydowskich koneksjach" ??? Ojej....Wybacz ale jesteś strasznie w błedzie.Zapomniałeś jak bardzo ta kobieta jest ambitna,perfekcyjna w tym co robi,uparta i inteligentna....no i piękna:) Nie wdajemy sie narazie w szczegóły jej kariery...proponuję prześledz ją dobrze i obiektywnie.Stary....chyba nie chcesz powwiedzieć,że Winona Ryder to aktorzyna....? klasy B....? Przegiąłbyś.....I dalej nie mieści mi się to w głowie dlaczego tak się czepiacie tego co Ona powiedziała....? Coś co było 15 lat temu....! I jakie to ma teraz znaczenie dla niej i jej kariery,jak co niektórzy widzę myślicie.....? Szum wokół siebie...? no co Wy !? Pomyślcie....I bez tego ta kobieta jest sławna i wróci jeszcze w wielkim stylu....Już widać tego początki.Tak naprawdę żydzi są mi obojętni....bardziej mam coś do cyganów,rumunów....ale to inny temat.A Winona Ryder....jakoś to nie jest dla mnie najbardziej istotne jak wygląda jej drzewo genealogiczne...to ani minus ani jakiś plus,za co innego ją kocham i cenie.Choć to fajnie,że jej jacyś bliscy pochodzą z tej strony świata,europy:) Ty po prostu nie lubisz żydów....więc odbiło się to i na Winonie....Zostawmy politykę.Nie rozumiem po co tak tym wszystkim zawracać sobie glowę....? Gdybać i tak dalej....nie lepiej podejśc do tego bardziej na luzie...? Albo jak moja ulubiona aktorka NONI:) ...i przyjąć postawę do której jak Ona to mówi "sprowadza się całe życie QUE SERA,SERA" jeśli wiecie o czym mówię,przeciwnicy jej:) Pozdrawiam fanów:)
........po prostu przegina koleś ostatnio.Jeśli ma problemy to niech się leczy.PS.i to ktoś kto nakręcił Pasje.....
Rozumiem w takim razie że w Rosji Żydów nie było a Skrzypek na dachu to kino SF.Winona Laura Horowitz - prawdziwe nazwisko wskazuje raczej na rodowitę Aborygenkę - ale zresztą jakie to ma znaczenie??? Czy to naprawdę powód do wstydu mieć pochodzenie Żydowskie? Czasami mam wrażenie że nazwanie kogoś Żydem to obelga.
Tak widzę,żę poczytałeś trochę:) Winona Laura Horowitz...Przyznaję,żę nazwisko pozostaje odrobinę tajemnicą dla mnie,i...muszę Ci tu przyznać trochę racji:) Nie to nie jest powód do wstydu...i nie rozumiem dlaczego tak wiele osób czepia się żydów ? Wszyscy jesteśmy ludzmi i powinniśmy traktować sie na równi.A i owszem czasami i ja mam takie wrażenie jak TY...PS.może trochę przesadziłem bo nawiązałem do innych wypowiedzi,i odpisałem tak ogólnie do tego wszystkiego co czytam w różnych miejscach.Np..."Żydówka niech wraca do siebie,won na wschód,ta zza wschodniej granicy itp,itd I tak mnie to trochę już wk....o:) Niektórzy widzę nic nie wiedzą o jej pochodzeniu itp...A wystarczy poczytać,zainteresować się a nie wyciagać pochopne wnioski.Więc postanowiłem swoją złość przelać TU:) Pomyślałem,że znajdę tu ciekawszych ludzi aniżeli w Pudelku:)) Jestem tu całkiem nowy.Co do Mela Gibsona-przez "b":) jasne też chciałbym dokonać w życiu zawodowym tego co On.Zna się na swojej robocie....ale gdzieś się zagubił w życiu osobistym.Ale ja osobiście i tak wolę Winone Laure Horowitz:) z jej wadami...niech będzie kleptomania jak piszą.Pozdro....bo nudzę:)
Nie musiałem szukać wiadomości nigdzie poza filmwebem (prawdziwe nazwisko figuruje właśnie na stronie Jej poświęconej), Odnośnie "dokonaj tego co Mel" - nie pisałem do Ciebie tylko gostka Vito90 - gdyż nazwał mojego ukochanego aktora smieciem. Co do Mela -owszem mam sporo zastrzeżeń do Jego osoby, poniważ zachował się jak idiota i zostawił własną rodzinę dla jakiejś ruskiej cwaniary (za co słono zresztą teraz płaci...). Co do Winony - zawsze mi się podobała jako aktorka i kobieta, ale sporo straciła przez włączenie się do żydowskiej nagonki na tego co by nie rzez wspaniałego reżysera i znakomitego aktora.
Uwielbiam ją i pomimo kleptomani i próby złamania jej kariery nadal za nią będę stać. Ona ma wg mnie niesamowitą urodę... taka która może odpychać ale też przyciąga.
Ja ją po prostu ubóstwiam! Za jej wdzięk, urodę i talent aktorski. Wszystkie uwagi na temat incydentu w 2001 roku puszczam mimo uszu. Nie jej pierwszej, kariera stanęła na włosku, ale wydaje mi się, że teraz pasmo złych wydarzeń ma już za sobą. Mam nadzieję, że zatriumfuje teraz i pokaże, po raz kolejny, swoją wielkość. Dość dużo czasu szukałem swojej ulubionej aktorki, a tu niedawno i niespodziewanie pojawiła się Winona. Uwielbiam ją i tak się cieszę, że jest. Dziękuję ci, Winona!