Jak w temacie. Jakie są według Was najlepsze filmy z tą aktorką? Do tej pory widziałam jej kreację tylko w "Przerwanej lekcji muzyki" a z chęcią obejrzałabym coś jeszcze.
polecam beetle juice, Heathers,czarownice z salem, Wielkie kule ognia Orbitowanie bez cukru, Skrawji Zycia, Stracone Dusze, The last world, w sumie to polecił bym Ci wszystkie 21 filmów ktore widzialem z Winona ale tu masz te najlepsze wg mnie pozdro:)
dokładnie, trudno wybrać ten jedyny :D u mnie w rankingu najwyższe miejsca zajmują Edward Nożycoręki, Skrawki życia i Przerwana lekcja muzyki. Dołożyłabym jeszcze Wielkie kule ognia :)
ja polecam tobie obejrzec pierwszy epizod z filmu "noc na ziemii" winona jest mistrzowska mimo młodego wieku. poza tym sok z zuka i wiele innych tak jak pisali poprzednicy
Edward Nożycoręki, Dracula, The Last Word, Celebrity, Stracone Dusze, Przez ciemne zwierciadło tak na początek.
Być może "Przerwana lekcja..." jest najlepszym filmem w którym zagrała, ale bardziej podobała się w "Draculi". Jak była młodsza grała w lepszych filmach.
Trudne pytanie....Zacznij od starszych,i tych,że tak powiem łatwiejszych do zdobycia np.Sok z żuka,Edward Nożycoręki,Dracula,Skrawki życia,Małe kobietki,Syreny,Witaj w domu Roxy Carmichael,Reality Bites....Jest jeszcze trochę tego:) i powodzenia.
MOJE ULUBIONE: DRACULA (kocham ten film), SKRAWKI ŻYCIA, WIELKIE KULE OGNIA, CZAROWNICE Z SALEM, SOK Z ŻUKA (och... och och....), MAŁE KOBIETKI,... No... SYRENY...:) PRZERWANA LEKCJA MUZYKI (zawodowstwo w wykonaniu WINONY ), NOC NA ZIEMI ( młodziutka Winona, ale w tej roli dała popalić talentem).... wiele innych....:) STRACONE DUSZE też niezłe, thriller z charakterem. Zapomniałam o zupełnym klasyku EDWARD NOŻYCORĘKI...:) Jak mogłam...:)