Winona Ryder

Winona Laura Horowitz

8,3
52 772 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Winona Ryder

Dajcie jakies wesole, kolorowe, z usmiechem pani ryder a nie jakies "ekspresyjne". Sztuka sztuką ale jak bym chcial sobie takie zdiecia poogladac to bym poszedl do jakiejs dziwnej galerii.
Czy ten kto sie tym zajmuje nie ma gustu? A moze ma skrzywiony?

Kephir

hmmm... zdjęcie mi również nie pasuje. Podoba mi się pomysł z czarno-białymi zdjęciami na fwb, więc chętnie zobaczyłabym takowe na profilu winony. to obecne jest niespecjalne, winona wyglada na nim jak przyćpana )(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
RoBiNN

tylko ty tak sadzisz, niestety:). i po co te wulgaryzmy? no, po co? :P rychło usuną ci tego posta i co bedziesz z tego miał? :)

Kephir

Zdjęcie jest w porządku, jeżeli chcesz inne to załóż sobie własny filmweb (proponuję nazwę Kephirweb :P) i będziesz tam sobie umieszczał różowe zdjęcia Winony i kogo tam sobie zapragniesz... Może Paris Hilton? :)

Aldo_Martinez

Ależ mój drogi/ga, nie wymieniaj imienia nędznej córki hotelarza, przy takim nazwisku jak Winona Ryder! Zdjęcie jest ok, bo Winona wygląda ok raczej na wszystkich zdjęciach, dlatego równie dobrze można je zmienić i tak nie będzie różnicy ;)

Jednak "ok" to za mało powiedziane jeśli mamy doczynienia z kwiatem tak pięknym... :)

Kephir

a ja sie juz do fotki przyzwyczailam i na zmianie mi nie zalezy:).

Kephir

Winona to Winona i każde zdjęcie jej zrobione to kolejny z cudów świata :)