BARDZO MAŁO !!! Winona weź się w garść. Ostatnio widziałem wiele starych filmów (opuścióła się ? albo to już koniec :()
obawiam się RobiNN, że to może być koniec. Nie da się zaprzeczyć, że jej "występ" na SAKS 5th Avenue zrujnował jej wspaniałą karierę. Lata 90' były okresem świetności Winony. A potem to...
I po roku 2001 czytanie deklaracji o niepodległość, filmy dokumentalne o dzieciach z Afryki itp. -jakby pokuta (!?)
Jeżeli Winona nie zagra jakiejś oscarowej roli i nie wróci do gry (Darwin Awards to komedia romantyczna w dodatku o dziwnym temacie,więc nie liczmy na wile, a Scanner Darkly to jak obcy4/matrix, za takie filmy nie dostaje się nominacji), niedługo zostanie już tylko sławą, która kiedyśtam była dobrą aktorką.
Możliwe, że właśnie przyglądamy się upadkowi jednej z najorginalniejszych gwiazd na świecie.
Przepraszam fanów Winony za taki komentarz, ale jestem realistką.
Ja i tak jako wieczna fanka Winony będę trwać w nadzieji, że nasza gwiazdeczka "weźmie się w garść" i powróci do łask.
Pozdr
a ja mysle ze ona powoli dojrzewa do dobrych ról które w koncu dostanie. mam taka nadzieje.gra w dziadowskich komedyjkach zeby z czegoś zyć.trzeba pamietac ze to bardzo specyficzna aktorka.nie jest uniwersalna.nie we wszystkim moze zagrac.jej rózniez nie mozna zastapic. w "Przerwanej....." mogła zagrac tylko ona i zrobiła to rewelacyjnie. kiedys zarzucano jej ze gra młode dziewczyny a ona na to ze kogo ma grać?sedziego najwyższego?..he he:)
Przez ciemne zwierciadło bedzie inny niż Obcy. Tu zagra znacząca role. Czytałem ksiazke niedawno.Bardzo zakrecona. Bedzie sie podobac.
No i pamietajmy jeszcze ze mozna grac jesli jest w czym a skoro ostatnio mamy zalew kiepskich filmów to w czym ma grac. Wystapi w jednym filmie niezaleznym.Bedzie dobrze:)
widzieliscie film Boys?ja nie.pisza na stronie:
http://winona-ryder-news-channel.org/?page_id=14 [winona-ryder-news-chann...]
ze:Although Boys was not a success, people who saw it agree that her appearance in the film was one of her best looks. ciekawe....moze to dobry film.....
Ostatnio przeczytałem że Winona zagra w swoim najnowszym filmie feministke i że film trafi na nasze ekrany. Oby był dobry (chodzi mi o Sex and Death 101)