Winona Ryder

Winona Laura Horowitz

8,3
52 772 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Winona Ryder

BARDZO MAŁO !!! Winona weź się w garść. Ostatnio widziałem wiele starych filmów (opuścióła się ? albo to już koniec :()

Sidewinder

Nie mów tak. Ciarki mi po plecach przechodzą jak słysze że to koniec.

Sidewinder

obawiam się RobiNN, że to może być koniec. Nie da się zaprzeczyć, że jej "występ" na SAKS 5th Avenue zrujnował jej wspaniałą karierę. Lata 90' były okresem świetności Winony. A potem to...
I po roku 2001 czytanie deklaracji o niepodległość, filmy dokumentalne o dzieciach z Afryki itp. -jakby pokuta (!?)
Jeżeli Winona nie zagra jakiejś oscarowej roli i nie wróci do gry (Darwin Awards to komedia romantyczna w dodatku o dziwnym temacie,więc nie liczmy na wile, a Scanner Darkly to jak obcy4/matrix, za takie filmy nie dostaje się nominacji), niedługo zostanie już tylko sławą, która kiedyśtam była dobrą aktorką.
Możliwe, że właśnie przyglądamy się upadkowi jednej z najorginalniejszych gwiazd na świecie.
Przepraszam fanów Winony za taki komentarz, ale jestem realistką.
Ja i tak jako wieczna fanka Winony będę trwać w nadzieji, że nasza gwiazdeczka "weźmie się w garść" i powróci do łask.
Pozdr

bree_2

a ja mysle ze ona powoli dojrzewa do dobrych ról które w koncu dostanie. mam taka nadzieje.gra w dziadowskich komedyjkach zeby z czegoś zyć.trzeba pamietac ze to bardzo specyficzna aktorka.nie jest uniwersalna.nie we wszystkim moze zagrac.jej rózniez nie mozna zastapic. w "Przerwanej....." mogła zagrac tylko ona i zrobiła to rewelacyjnie. kiedys zarzucano jej ze gra młode dziewczyny a ona na to ze kogo ma grać?sedziego najwyższego?..he he:)
Przez ciemne zwierciadło bedzie inny niż Obcy. Tu zagra znacząca role. Czytałem ksiazke niedawno.Bardzo zakrecona. Bedzie sie podobac.
No i pamietajmy jeszcze ze mozna grac jesli jest w czym a skoro ostatnio mamy zalew kiepskich filmów to w czym ma grac. Wystapi w jednym filmie niezaleznym.Bedzie dobrze:)

Sidewinder

widzieliscie film Boys?ja nie.pisza na stronie:
http://winona-ryder-news-channel.org/?page_id=14 [winona-ryder-news-chann...]

ze:Although Boys was not a success, people who saw it agree that her appearance in the film was one of her best looks. ciekawe....moze to dobry film.....

michasb

Ostatnio przeczytałem że Winona zagra w swoim najnowszym filmie feministke i że film trafi na nasze ekrany. Oby był dobry (chodzi mi o Sex and Death 101)

Sidewinder

Feministke? Zaczyna jej odbijać bo nie może znaleść odpowiedniego faceta. Niech poszuka w Polsce!