Winona Ryder

Winona Laura Horowitz

8,3
52 139 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Winona Ryder

Jej aktualna uroda jest dla mnie połączeniem Keiry Knightley oraz Rachel Weisz. Jak myślicie?

tercc

Keira Knightley? Czemu nie, coś w tym jest co piszesz. Rachel Weisz? Nigdy w życiu!

Pawcio_filmaniak

Ja oglądając "Edwarda Nożycorękiego" miałam wrażenie, że widzę Keirę mimo iż wiedziałam że ona tam nie gra. W "przerwanej lekcji muzyki" również mi ją przypominała :) Winona jest podobna do Keiry albo Keira do Winony na jedno wychodzi :)
Ale do Rachel? Zgadzam się z opinią wyżej, nigdy w życiu!

Nugathy

A ja jak ostatnio oglądałam "Leona zawodowca" to w niektórych scenach (np. podczas gry w przebieranie się za słynnych ludzi) Natalie Portman przypominała mi właśnie Winonę Ryder. Ale to tylko moje odczucie.

tercc

zgadzam się w pełni z tym, co piszesz

użytkownik usunięty
tomaszdarwin

ja bym wspomniała jeszcze o salmie hayek i rose byrne

Tak! Jeszcze Rose Byrne z "Adama"!

użytkownik usunięty
tercc

Weszłam na profil Winony żeby zorientować się czy ktoś założył temat o jej podobieństwie do Keiry. No i przeczucie mnie nei myliło. Również mam takie zdanie ;)

tercc

Keira i Winona rzeczywiście mają podobny typ urody - szkielety z pięknymi oczami ;) Raquel Weisz raczej mi ich nie przypomina. Za to Winona (i trochę Keira) kojarzy mi się z inna aktorką, z ikoną stylu i wdzięku - Audrey Hepburn. Winona byłaby idealna, żeby ją zagrać, zwłaszcza kiedy była młoda i śliczna.

tercc

dla mnie
ładniejsze wydanie kiry;D

tercc

może i masz trochę racji, ale Winona jest tylko jedna! ;)

tercc

Keira to tania podróbka Winony.