Winona Ryder

Winona Laura Horowitz

8,3
52 347 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Winona Ryder

Ja musze szczerze przyznać ,że o wiele bardziej wole jej "inne" role niż te dojrzale jak np. w "Małych kobietkach" albo "Orbitowaniu bez cukru". Nie mówie,że są złe ale czy nie lepiej wypadała ona w rolach osób po prostu nietypowych? Jak np. w "Soku z żuka","Syrenach" (Też byla lekko stuknięta ;d) w "przerwanej lekcji muzyki" albo "nocy na ziemi" (w końcy kto by nie skorzystał ze show biznesu z tak mlodych dziewczyn) ? Te role byly tak okropnie wyraziste. Jak uwazacie? "Skrawek życia" nie widzialam. Tam jaka ma role ?

Emiliada

A ja Ci szczerze powiem Emiliado, że nie mam bladego pojęcia, czy filmy z nią wejdą na ekrany, zapewne nie, ponieważ nic co dobre tutaj nie dociera. A co do doceniania jej gry aktorskiej, to się nie wypowiem, ponieważ nie widziałam zbyt wielku filmów z jej udziałem, ale SLYSZAŁAM ;p, że jest bardzo dobrą aktorką, a więc zdam się na opinię innych. Pozdrawiam Cię serdecznie ;)

użytkownik usunięty
humbug

Jak byłem mały i obejrzałem pierwszy raz "sok z żuka" to coś we mnie strzeliło :D póżniej była "przerwana lekcja muzyki" , ktora obejrzalem tylko dlatego ze miala dosc wysokie oceny na FW, dopiero pozniej zrozumialem ze i w tym i w tym gra ta sama osoba :) od tamtej pory ściagam lub ogladam w tv kazdy mozliwy film jaki znajdę z Winona :P

Jednak najbardizej pozostaly w pamieci te 2 role poniewaz to od nich sie zaczelo :)

p.s. kilka tygodni byla cisza a dzis na gg filmwebBot mi wysylal powiadomienia o nowych postach tutaj co kilka minut :D

Emiliada

najbardziej ją lubię za "Drakulę" Coppoli... inne filmy tez i "syreny", "przerwana lekcja muzyki", "orbitowanie bez cukru" (co za mózg wymyślił ten tytuł?), podobała mi się w "nagrodach Darwina", ale najbardziej "Dracula"

koyota

A w "Nagrodach Darwina" jej nie widzialam.Ale tak,w draculi byla "fenomenalna".Gary Oldman tez świetnie tam wyszedl. Szczerze mówiąc na tle innych aktorów Keeanu wyszedł blado.Mimo to jego też lubie.Ogólnie dobry film.Winone pokazuje,iz moze zagrac dosłownie we WSZYSTKIM.

Emiliada

Przepraszam. Dracula miał być w cudzysłowiu a nie fenomenalna.Błąd. ;d

Emiliada

Mi tam się w każdej roli podoba ;) Po prostu uwielbiam Winonę Ryder ;D