http://www.youtube.com/watch?v=cKDpTYpvm58 czyżby Polsat przestał się wstydzić za swojego bękarta?
nie do końca :]
są odpowiednio wystylizowani, jak na Sylwestra.
myślę, że POlsat gryzie trochę sama nazwa ["Kiepscy"], która w pewnych środowiskach stała się
synonimem obciachu.
branża odnosi się do Kiepskich z wyższością, co jest kuriozalne, biorąc pod uwagę jak badziewnie przy ŚwK
wygladają te wszystkie telenowele i aktorzyści w nich się produkujący. Mogliby Kiepskich najwyżej buty lizać, a
sadzą się jakby conajmniej na oscary zasługiwali. śmiech na sali.
zmiana nazwy mogłaby częściowo zdjąć odium z tego serialu, ale z drugiej strony ta nazwa to brand dla fanów.
zatem - POlsat jest w rozkroku, makijażuje jak może, dobre i to.
Podejrzewam, że powodem umieszczenia "Kiepskich" w spocie jest słaba ramówka. Bo co mieli w niej umieścić? Trudne Sprawy?
Sobiszewski kiedyś wspominał o naciskach ze strony polsatu, żeby serial robić bardziej 'glamour'
to także.
ale sądzę, że Kiepscy mają też dobrą ogladalność, co zaprzecza głoszonym tutaj rozpaczliwym tezom,ze
"upadek, dno i tragedia".
to jednak jest okręt flagowy POlsatu, jakby nie patrzeć.
trochę wygładzili estetykę, to da się zauważyć, język wprost przeciwnie :]
aktorzy są lepiej make'upowani, takie mam wrażenie.
ja tam nie mam nic przeciwko, na inne rzeczy spoglądam uważniej.
Obciachowy jest sztuczny Klan , Kiepscy przynajmniej mówią jak normalni ludzie , a i komentuja sytuacje w kraju
Normalny spot. Nowymi odcinkami nie ma się co chwalić - Polsat powinien je gdzieś głęboko ukryć i schować do szuflady zapomnienia.
A najlepiej rzeczywiście zmienić tytuł - bo z najlepszym polskim sitcomem: "Świat wg Kiepskich" ten obecny chłam już niewiele ma wspólnego.
Ale to trzeba by zrezygnować z popularnego znaku towarowego, który wciąż przyciąga ileś tam odbiorców i przynosi tfurcom kasę... :)