Od jakiegoś czasu wątpiłem w Świat według Kiepskich. Serial, który kiedyś bawił teraz... nudził. Dlatego gdy widziałem nowe odcinki Kiepskich od razu przełączałem na inny kanał. Dziś dziwnym trafem obejrzałem odcinek w całości. "Masakra" to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy odcinek Kiepskich jaki kiedykolwiek oglądałem! :D Dawno się tak nie śmiałem podczas oglądania tego serialu. Zabieram się teraz za szukanie odcinka w sieci... :P
Odcinek w dobrej jakości jest w Ipla.
Faktycznie był fajny, śmieszny i był Edzio :D
Najlepszy ze wszystkich to nie był ale z "odcinków Patricka Yoki" na pewno :)
Nowe odcinki dają radę.Mają głębszy sens i nieco bardziej wymagający humor (nieco).Moim zdaniem pierwsza seria była beznadziejna ,oglądałem niedawno pierwszy odcinek i był żałosny ale jakoś od 2-3 serii serial ciągle stoi na wysokim poziomie i nawet strata wielu czołowych postaci nie była w stanie zagrozić poziomowi.
No i jeszcze jedno ,piszecie że Ferdek kiedyś był energiczny i pomysłowy a teraz zdziadział.Oczywiście ,ale przecież wieloletnie niepowodzenia i alkoholizm wypłukały z niego optymizm.Zauważcie ,że ostatnio pije dużo częściej wódkę.Przerzucił się z browarków przed telewizorem na gorzałe w kuchni w środku nocy.