Jeden z gorszych polskich seriali, pokazuje nas, Polaków w złym świetle! Taki obcokrajowiec pomyśli sobie, że jesteśmy krajem biednych alkoholików,
którzy tylko siedzą przed telewizorem i nie mają żadnej, porządnej pracy. Aż mi wstyd, że takie coś jest jeszcze emitowane w polskiej telewizji.
Najwidoczniej Polacy lubią się śmiać z samych siebie i ze swojego tragicznego życia.
pokazuje prawde! Bez obłudy i z oryginalnym humorem! Nie pokazuje nas w złym świetle, trzeba mieć dystans do siebie! I pewnie i tak żaden obcokrajowiec nie obejrzy;]
Być może pokazuje nas w złym świetle ale taki obraz Polski jest prawdziwszy niż ten który prezentują nam w klanie czy innych słabych serialach.Takich rodzin jak Kiepscy jest u nas dużo.Ważne że serial jest pokazany z dużą dobrego dawką humoru!!!Przecież to serial który bawi niemal całą Polskę i niewielu przejmuję sie tym jak on wypadnie wobec widzów zagranicznych.Zresztą tak samo jak kolega gejzermocy sądze że niewielu obcokrajowców to obejrzy
Moja też tak nie wygląda, ale jest wiele takich rodzin, wielu takich ludzi. Ten serial komentuje pewne zachowania i zjawiska obecne nie tylko wśród Polaków, ale tak ogólnie wśród ludzi. Ktoś tu chyba jest przewrażliwiony.
Jak dotąd w żadnym państwie Kiepscy nie byli emitowani z wyjątkiem Ukrainy - chyba ona nie jest krajem bogatszym od nas.
Moja droga lepiej aby był taki serial bliższy prawdziwej egzystencji milionów Polaków niż niejeden moherowy szajs serwowany przez TVN.