Tragiczny jest ten serial twórcy którzy wzorowali sie na Bundych nie maja za grosz poczucia ironicznego humoru i nie potrafia smiac sie z systemu polskiej polityki tak jak w bundych z amerykanskiej
Dlaczego mnie nie dziwi, że taki komentarz pisze banan?! Człowieku, daj sobie spokój, bo i tak tu nie zabłyszczysz. (Ale Ci ludzie sa upierdliwi- piszą bzdety na inny serial, bo nie mają chyba z kim pogadać!) Bananie!Jak Ci sie KIepscy nie podobają to masz problem i po co Ty to piszesz?! Idz do psychologa jak masz problem! I nie pisz, że ja go mam, bo to byłaby Twoja jedyna obrona, nie? Nie pisz już, bo to strasznie męczące czytać stoje żale. Żegnam!
Przepraszam drogi kolego, ale komentarze sa po to zeby wyrazac w nich swoja opinie. Jezeli Tobie sie to nie podoba to przykro mi ze masz ograniczony iloraz inteligencji i nie potafisz tego zrozumiec
PO pierwsze: jestem kobietą!
Po drugie: Pisz co chcesz, ale potrzebne to tu jak dziura w moście...
PO trzecie: Jesli ktos tu ma ograniczony iloraz inteligencji to chyba Ty, bo nie potrafisz zrozumiec, że nikt Ciebie tu nie chce, a ty piszesz brednie na temat serialu, o którym nie masz pojecia....
Człowieku: Nie pchaj się tam gdzie kazdy ma ciebie dosyć.
Dotarło?
Więc: Żegnamy...
W 100% zgadzam się z bananem ten serial jest dla ludzi, którzy sami są jak Kiepscy. Ich dowcip jest w ogóle nie śmieszny. Ale to moje zdanie i żeby mi nikt nie zarzucił, że nie wiem o czym piszę i po co... Komentarze są chyba od tego co nie katot? "Włatcy Móch" też pewnie są fajne według ciebie? Aha i nie pisz, że banan się pcha gdzie każdy ma go dosyć bo ja go(ją?) pierwszy raz widzę i równie dobrze ty mogłabyś się nie pchać tutaj bo również nie każdy cie chce...
Kolego! Władców móch nie lubię, więc nie pozwalaj sobie na wystawianie wygórowanych opinii.
Olafie! Bananie! Piszcie dalej, piszcie: może sobie ulżycie w tym waszym nedznym życiu, w którym nie ma miejsca na humor z Was samych. Kiepscy są może durni, ale tacy sami jak Wy, bo to parodia polskiego społeczeństwa. Każdego dnia spotyka się na ulicy tysiące takich Ferdków, którzy kochaja piwo i nieróbstwo. No cóż, może i macie swoje zdanie na ten temat, ale takich osób się z kraju nie usunie i Wy tego nie zmienicie...
Acha! ZAłóżcie sobie Komitet Chłopków- Roztropków i tam piszcie na KIepskich nawet w najgorszych zdaniach, ale nie wciągajcie w to ludzi, którzy podchodzą do życia na luzie i mają dosyc oglądania w telewizji takich dennych bufonów w waszym stylu.
ludzie albo nie lubią kiepskich, bo takie mają poczucie humoru, albo dlatego, że go źle odczytują.
Ludzie często myślą, że my się śmiejemy przez Kiepskich. My się śmiejemy z Kiepskich, a to kolosalna różnica. Kiepscy w świetny sposób wyśmiewają złe zwyczaje ludzi, ich złe cechy i wrodzony/nabyty debilizm. "Jadą tam bez bandy", politykę miażdżą i to na bieżąco, nie wiem dlaczego założyciel tematu tego nie może wyłapać.
bundy to serial o znacznie prymitywniejszym dowcipie (przeważnie, bo czasem zdarzają się dobre kawałki). Rodzina tam się nie kocha i w każdej chwili mogą się nawzajem sprzedać, gdzie w kiepskich jest odwrotnie.
nie, nie lubię władców much.
"Kiepscy to(...)parodia polskiego społeczeństwa" nie obrażaj polskiego społeczeństwa, przynajmniej części. Kiepscy to chyba parodia patologicznych rodzin... Ale powiedz szczerze, śmiejesz się lub uśmiechasz oglądając ich?
Ps. Pisze się aha :)
z tym społeczeństwem masz rację... Ale jednak więcej jest osób głupich, niż mądrych :>
Tak, kiepscy wyśmiewają tę gorszą połowę ;]
uśmiecham się gdy w kiepskich ktoś zrobi/powie coś głupiego, niedorzecznego. W kiepskich bardzo lubię grę słów i śmieszne nazwiska.
Ryczę ze śmiechu gdy zdarzy się coś absolutnie niespodziewanego, jak np. atak zmutowanej pizzy, albo gdy się okaże, że drogie, włochate zagraniczne ziemniaki, które kupił walduś, to kiwi.
Kurcze wszystko co mówisz to święta prawda, ale chyba dajmy sobie siana, bo niektórzy ludzie po prostu mają wygórowany ambicjonalizm dowcipu. Śmieją się z czegoś co nie ma odzwierciedlenia w ich życiu, a więc Kiepscy to dla nich tylko uboga rodzina. Ludzie! Zejdzcie na Ziemię i zobaczcie, tak po ludzku, gdzie jest granica społeczeństwa, a dynastii bufonów. Ci którzy złorzeczą na KIepskich niech piszą dalej te głupoty, nikt im nie zabroni, ale widać jak są ograniczeni jeżeli nie umieją zrozumieć naszych postulatów.
Ograniczona to Ty chyba jestes skoro nie potrafisz zrozumiec innej wypowiedzi i opinii niz Twoja. Osobiscie nie mam nic do ludzi ogladajcych kiepskich, kazdy ma prawo wyboru tego co chce ogladac, ale ma tez prawo do wlasnej opinii na ten temat. Jezeli nie potrafisz zrozumiec ze komus moze sie cos nie podobac no to cos chyba z Toba jest nie tak
Kolego! Rozumiem twoje opinie....a ty spójrz na siebie, bo mi zarzucasz to,że nie mogę Ciebie zrozumieć, ale tak samo jest z Tobą. Zdaję sobie sprawę z tego, że są ludzie którzy Kiepskich nie lubią, ale nie wiedziałam, że potrzebują forum filmwebu, aby wypisywać tutaj te głodne kawałki. Człowieku! Na świecie są wojny, choroby, codzienne problemy milionów ludzi, a TY wypisujesz tu jak bardzo Kiepskich nie lubisz? Zajmij się czymś porządnym, a nie opiniami o polskich serialach. A jeśli masz jednak ochotę na zatruwanie ludziom powietrza na forum to rób to dalej, ale wychodzisz tu na niezłego kretyna. Tylko nie pisz,że to Ja jestem kretynką, bo oglądam KIepskich i jest to dla mnie powód do dumy...umiem się śmiać z różnorakich filmów... Z Bundych też....
"Na świecie są wojny, choroby, codzienne problemy milionów ludzi, a TY wypisujesz tu jak bardzo Kiepskich nie lubisz?" To samo można zarzucić tobie, tylko by trzeba było skreślić "nie".
"Zajmij się czymś porządnym, a nie opiniami o polskich serialach." Żyjemy w wolnym kraju (niby), jest wolność słowa (również niby) więc wyrażamy swoje zdanie na temat Kiepskich.
Ps. Obiecuję, że na najbiższym meczu zrobię krok przeciw wojnom i będę walczyć z kibolami.
Ja to już całkiem marnuję swój cenny czas na pisanie swoich kryteriów oceny...ale to się zmieni...ide do pracy i nie będę się zajmować głupotami tak jak Wy...
Olafie! Po co Ty mi się tłumaczysz?! Piszesz po moich cytatach swoje uzasadnienia, a to mi nie jest do życia potrzebne. Zapewniam Cię...
Także piszcie co tam uważacie za słuszne, ale już mnie w to nie wciągajcie( chyba,że sama się wciągnę, bo czasem wkurzają mnie wasze opisy). Tak tak: każdy ma swoje zdanie i ja to uszanuję...tylko zapamiętam z tego forum dwóch natrętnych gości, którzy zamiast udowodnić jakoś czemu tak bardzo KIepskich nie lubią, piszą posty na tematy droczenia się z fanami serialu. I to niby mają być te Wasze OPINIE???!!! No jeśli tak przedstawicie swoje zdanie to nie wróżę Wam znakomitej przyszłości. Bye....