Początek serialu był dobry i przez jakieś 100 odcinków był śmieszny. Teraz jest żenujący...
To jest twoje zdanie.
A moje zdanie jest takie, że każdy sezon jest dobry, ma większość bardzo dobrą( nowe pół dobrych) odcinków.
Nowy sezon to ewolucja. Jestem pozytywnie zaskoczony!
Czyżby Pan Yoka zmądrzał ze scenarzystami???
Czytałem że odcinek Kanalia ma być ocenzurowany - czy to prawda...
Powiedziałbym, że od 2-3 lat większość odcinków jest coraz bardziej słaba i żenująca, chociaż zdarzają się odcinki dobre bądź bardzo dobre, jak np. Salto, Dług, Trzy ananasy, Jajko pokoju, Chłopi, Plajtajszyn, Nad Zalewiskiem czy Czułe słówka. Nie zmienia to jednak faktu, że twótrcy, idąc na kasę i bacząc tylko na oglądalność, która de facto nie jest żadnym miernikiem, bo jeszcze wyższa mają konkurencyjne, jeszcze gorsze obecnie seriale, ciągną go w nieskończoność.
Jakieś przykłady? z tego co wiem, jeśli seriale nie mają oglądalności zostają ściagane. Oczywiście nie zapomnij porównywać oglądalności w porównywalnych pasmach godzinnych;)
KIepscy <3
Poczatek był najlepszego, ale serial trzymał wysoki poziom jeszcze gdzieś do 2010 r.
W 2012 poziom był przynajmniej dobry. 3 nowe odcinki sezonu 2013 również są rewelacyjne, więc jeżeli poziom obecnego sezonu utrzyma się, to będzie naprawdę dobrze. A ''Stan wyjątkowy'' jest dla mnie więcej warty, niż cały sezon 2007, w którym Khamidow promował na siłę m.in Łuszczykiewicza.
nigdy nie przemawiał do mnie ten serial, widziałam kilka odcinków, bo myślałam, że to będzie coś na kształt świata według bundych
I całe szczęście Kiepscy Bundymi nie są;) Niektóre elementy są podobne,. ale bardzo mi się podoba żwawość w serialu. Bo u tamtych to tylko siedzieli i nie robili nic:)
fakt, bundy to specyficzna rodzina, ale w kiepskich wkurzał mnie ten cały ferdek, mam sentyment do bundych, bo kojarzy mi się z latami dziecięcymi ;-)