Kultowy serial. Zawsze się na nim śmieje. Nawet gdy oglądam ten sam odcinek kilka razy i znam go już na pamięć. Cieszy fakt, że nadal powstają nowe odcinki. Mam nadzieje, że Kiepscy będą gościć na ramówce Polsatu jak najdłużej.
Ludzie fajny serial nie ma co!!! Nie wiem kogo to śmieszy. To jest żenada po prostu.
Frank Serpico chyba mózg wyparował tobie z d... rozjechanej na wylot. Każdy ma prawo do własnego zdania. Pedałem to chyba jesteś. Na pierwszy rzut oka widać dzieciaczku, że masz kompleksy. Jak coś zaczniesz komentować to najpierw się nad tym zastanów głąbie.
A poza tym jak ci się Kiepscy nie podobają to nie musisz ich przecież oglądać. P.S. 20 lat temu to mnie jeszcze na świecie nie było.
Za trolla to ty tu bardziej uchodzisz. Wlazłeś na forum serialu, zacząłeś obrażać każdego kto ten serial lubi i w szoku jesteś że wszyscy jadą po tobie jak autostradzie...
A ja nie mam neo hehe, dobra koleś żal mi czasu na ciebie. Ja i pozostali użytkownicy tego forum jak widzisz lubimy Kiepskich. Ty możesz nie lubić a my tego nie krytykujemy więc ty z łaski swojej też zamknąłbyś się. Nie rozumiem w ogóle dlaczego wlazłeś na to forum skoro tak nie lubisz tego serialu. Jedni to lubią a inni nie. To zależy od gustu. I rada na przyszłość - nie podoba się to nie oglądać ! ! !
a w ogóle to mnie dziwi czemu ten Serpico czy jak mu tam odpowiada w tym temacie, skoro nie lubi Kiepskich? Ja na twoim miejscu jakbym czegos nie lubial to bym nie obrzydzal zycia tym, co to lubia. No ale widac chyba z toba jest juz zle.