Co sądzicie o dzisiejszym odcinku, jak dla mnie chyba najsłabszy że wszystkich epizodów tego sezonu.
Według mnie najgorszy odcinek w historii, znacie gorszy to napiszcie. Rezyser się chyba z chu..em na głowy pozamieniał, zupełny brak pomysłu, i znowu ta Kurowska która się pcha do seriali na krzwy ryj tak samo w Rodzinie Zastepczej, nic do nich nie wnosi tylko pogarsza jeszcze i tak kiepską sytuację obu filmów
Racja, Kurowska wszędzie się pcha a jest beznadziejna, może jedynie w serialu "Graczykowie" jako tako dawało się ją oglądać. Natomiast co do Kiepskich to rzeczywiście dno, niepotrzebnie wprowadzili kręcenie ujęć w nowych sceneriach, np. sala taneczna czy szpital;/
dokładnie to samo chciałem napisać, a teraz tak sobie myślę że Bartosz Żukowski być może wiedział co się święci, widział że scenariusze są coraz gorsze i dlatego uciekł z "tonącego okrętu", na jego szczęście bo przynajmniej zachowaliśmy o nim dobre wspomnienia, czego nie da się powiedzieć o Grabowskim jako Ferdku...
Polsat słynął z tego serialu, a teraz płaci pewnie spore pieniądze za serię kiepskich odcinków. A ja się pytam co sie stało że jest tak a nie inaczej ? Przecież Sobiszewski i Yoka byli obecni przy produkcji dużo starszych odcinków.
Bustram a ja się zastanawiam czemu aktorzy boją się odezwać? Przecież czytają te scenariusze i uczą się ich na pamięć więc chyba widzą że scenarzyści/reżyser serwują im padlinę? która to padlina serwowana jest następnie nam, konsumentom.
No cóż, karmijmy się zatem powtórkami. Ja dzisiaj sobie obejrzałem na Polsacie 2 odcinek "Kurakao drink" po raz kolejny a tak samo śmieszy.
Jak ktoś nie oglądał akurat tego to polecam (nawiasem mówiąc odcinek z 2006 roku)
ja tam uważam, że Bartek uciekł z oficjalnego powodu.
Kurowskiej również nie toleruje (w Graczykach akurat jest dobra, ale tylko tam)
a dzisiejszy odcinek nie wiem czym miał być... czy mi się zdaje, czy kiepscy coraz bardziej stają się obyczajowym serialem ze smiesznymi czasem (no niestety, juz teraz tylko czasem) momentami?
No wiesz, trudno żeby powiedział: "tak, odchodzę bo nie chcę już grać dłużej w tym staczającym się gównie". Wiadomo że musiał wymyślić jakąś przyczynę, w tym wypadku że nie chce aby kojarzona go tylko z rolą przygłupa.
kiedy właśnie bardziej przemawia do mnie ta oficjalna wersja. Raczej nie zrezygnowałby z roli kochanej przez telewidzów, w której jest dobry i za którą dostaje dużo szmalcu, ponieważ widzi on że serial upada.
Jeśli ta oficjalna wersją którą podał jest prawdą to jest to smutne, że społeczeństwo odbiera danego aktora tylko poprzez pryzmat jednej roli ;/ Ja wbrew pozorom kojarzę Żukowskiego także z roli w filmie "Tato" gdzie grał kumpla Bogusia Lindy, oraz z fajnej roli w "Warszawie". Z takich ról chcę go również pamiętać, a nie tylko z jednego serialu.
dzisiejszy odcinek był o dupie maryni czyli jak zwykle w tym sezonie o niczym...
Ludzie nie przesadzajcie, był to odcinek o tańcu, czego byście chcieli? Żeby Ferdek cały dzień wódę chlał, w tym odcinku pokazano go z lepszej strony, jak jesteście tacy mądrzy to sami piszcie scenariusze bo marudzić to każdy potrafi.
A zebyś wiedział że mam wiele lepszych pomysłów od tego co wczoraj zobaczyłem...
http://kiepscy.wikia.com/wiki/%C5%9Awiat_wed%C5%82ug_Kiepskich
Wystarczy poczytać "Zmiany w serialu" (gdzie są też podane ogólne wyniki oglądalności), żeby ocenić ten odcinek. Taki sam jak poprzednie - zbyt "radosny" nastój, idiotyczne dialogi, jeszcze głupsze efekty dźwiękowe i praktycznie zero humoru. Ja nie mogę wskazać ANI JEDNEJ sceny, która wywołałaby uśmiech na mej twarzy. Co tu więcej dodać? Może to, że trochę smutno patrzeć na tak szmacony serial, który kiedyś był naprawdę świetny...
http://kiepscy.wikia.com/wiki/%C5%9Awiat_wed%C5%82ug_Kiepskich
Wystarczy poczytać "Zmiany w serialu" (gdzie są też podane ogólne wyniki oglądalności), żeby ocenić ten odcinek. Taki sam jak poprzednie - zbyt "radosny" nastój, idiotyczne dialogi, jeszcze głupsze efekty dźwiękowe i praktycznie zero humoru. Ja nie mogę wskazać ANI JEDNEJ sceny, która wywołałaby uśmiech na mej twarzy. Co tu więcej dodać? Może to, że trochę smutno patrzeć na tak szmacony serial, który kiedyś był naprawdę świetny...
4 Odcinek to rewelacja. Najlepszy narazie z tej całej serii. Nie wiem, co wy kozaki jedne, macie do odcinka 4. Był fajny, śmieszny, miał klimat taneczny i był wogóle THE BEST !!!
Dobra weź dzieciaku się nie wypowiadaj już. Idx pooglądaj lepiej Włatców Móch albo Kota w Butach bo widac że lubisz takie szmiry...