6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113094
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

7 Odcinek

ocenił(a) serial na 9

Brawo, Brawo, Brawo, no wreszcie jakiś naprawdę śmieszny odcinek ŚWK.

ocenił(a) serial na 10
2903

Mi też się ten odcinek podobał. Im dalej, tym lepiej. Daje dla odcinka 7/10

szpszakal123

Taki sobie.. jak zwykle dużo debilnych, powtarzających się tekstów typu "pocałujcie misia w dupę" (czy coś takiego) i ta wiecznie wkurzająca Halinka, niech ją scenarzyści zostawią w łóżku i niech se smacznie śpi całe odcinki, bo tylko widzów denerwuje swoim podśpiewywaniem ;s myśli, że jest fajna.

Do dupy ten serial! Zdejmijcie to gówno z anteny!!! Z tych starych seriali Polsatu jedynie chyba Rodzina Zastępcza Plus trzyma poziom, żadnych wulgaryzmów, efektów specjalnych i wciąż bdb.

ocenił(a) serial na 9
waligurcha

Daj spokój Kiepscy fakt są już coraz gorsi, ale i tak lepsi od RZ+, która tylko hańbi wcześniejsza serię.

2903

jak dla mnie odcinek extra.
daję 9/10

maxior

Fakt odcinek niezły
6/10

2903

Z "wreszcie" się nie zgodzę ;)

Z resztą - jak najbardziej. Odcinki, w których głównym zadymiarzem jest
Paździoch, zawsze się sprawdzają.

ocenił(a) serial na 10
manning

Moim zdaniem nowa seria to żadna rewelacja, ale ten wczorajszy odc był niezły......bez porównania z innymi sezonami, ale można było się pośmiać:) Za dużo efektów specjalnych i brak świeżości w grze, ale no..coś tam śmiesznego było.......

ocenił(a) serial na 10
2903

kapitalne to było ostatnio jak na koniec Ferdek z Boczkiem śpiewają "Nie płacz kiedy odjadę..." :D

eszel

Jak by porównywać z pierwszymi odcinkami to fatalny, ale jak na ten sezon to nawet niezły.

2903

Mi sie bardzo podobal. I najlepsze nie bylo tej wnerwijacej aktorki Kurowskiej ktora czesto sie pojawia w tych nowych odcinkach. A wnerwialy mnie te 2 laski