Fajny był wczorajszy odcinek. Ja od dziś nazywam się Fredi Merkury i tak macie się zwracać tak jak do Boczka Bob Marlej.
Mam już dość tego odcinka. Należy do grupy odcinków, które powtarzają do znudzenia. Do tej grupy należą też "Ogór", "Grzałka". Nie mogliby powtarzać odcinków "Magister jego mać", "A robić nie ma komu?", "Masakra", "Perpetum mobile"?
Albo dzisiejszy "Ferdynand K". Ja osobiście bym chciała żeby czasami puścili te starsze odcinki poniżej 200 np. Kiepscy dają czadu, Chatka Wielkiego Władka, Cappo di tutti Ferdi, Umcia umcia, Klątwa Tutenchama itd.
To olejcie Polsat i zainstalujcie sobie Iplę. To tylko 5 minut roboty i zawsze będziecie sobie oglądać odcinki jakie tylko chcecie. Po co macie się męczyć i oglądać jak dają jedno i to samo? Do tego długość tych reklam... W ogóle mnie dziwi, że ktoś tu jeszcze telewizję ogląda. Dla mnie to relikt przeszłości taki jak wideo.
Sorry, ale aż tak bardzo Kiepskich nie lubię żeby specjalnie ściągać iplę i jeszcze płacić za coś co mogę sobie obejrzeć za darmo, a reklamy w tym przypadku mi nie przeszkadzają. Poza tym wygodniej mi jest oglądać coś przez telewizor.
Ipla nie jest płatna :) . Niby reklamy też są, ale w porównaniu do tych telewizyjnych nie są aż takie długie. Ale jeśli nawet to komuś przeszkadza to może sobie konto zrobić i wtedy reklam nie ma. Oczywiście bez tego konta też można oglądać.
Chyba tylko dla nielicznych telewizja jest reliktem przeszłości bo gdyby tak było to by tyle nowych telewizorków nie sprzedawali,kablówki i platformy cyfrowe by poupadały a one mają się bardzo dobrze a zresztą niektórych rzeczy w komputerku nie zobaczę np.mecz muszę sobie na dużej plazmie obejrzeć bo w komputerku to profanacja.Ja osobiście tv i komputer traktuję na równo 50 na 50 jeśli chodzi o czas spędzony przy tych urządzeniach.