6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113048
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Nie ma wspominku o kolejnym sezonie; a przecież zawsze w styczniu była kręcona kolejna seria. Jeżeli to już koniec to szkoda bo to był jeden z najlepszych Polskich seriali komediowych w historii...

ocenił(a) serial na 9
Bernard515

Ostatni sezon był rewelacyjny więc jeśli teraz zakończą to się chyba pochlastam...

ocenił(a) serial na 10
Znawca kina

Niech kręcą, tylko może niech zmienią tytuł, bo pochlastać to się można widząc, co zrobili z niegdyś dobrego sitcomu.

ocenił(a) serial na 9
Znawca kina

Ja się chyba też pochlastam... To mój ulubiony serial komediowy. Na polskie realia... strzał w dziesiątkę.

Bernard515

Nie koniecznie ostatni. W 2001 roku był odcinek tylko 1 stycznia, a później do kolejnego sezony były nagrania w maju i w czerwcu. Więc…

ocenił(a) serial na 10
Bernard515

Fakt. Pomimo tego, że po zmianie reżysera i inscenizatorów, serial stracił swoją świetną dotychczas formę, to i tak trzyma obecnie poziom, na tle i poziomie takich badziewi, jak np. Trudne sprawy, NAJ - ich najbardziej znieść nie mogę.

ocenił(a) serial na 8
Bernard515

Jeszcze nie zaczęli kręcić po prostu. Z 2 strony Polsat robi oszczędności i może przesunąć kolejną serię o pół roku albo zrezygnowac z paru projektów, jak ŚwK.

Bernard515

Oficjalnie wiadomo, że będzie kolejny sezon Kiepskich. Cytat z ich oficjalnego fp na facebooku "Słyszeliście, że zaczęliśmy zdjęcia do kolejnego sezonu Świata według Kiepskich?"

Bernard515

my tu gadu gadu a tymczasem rozpoczęły się zdjęcia do nowej transzy

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=709854622367859& set=a.273121796041146.71687.267734456579880&type=1&r elevant_count=1

ocenił(a) serial na 9
Goglik

Bogu niech będą dzięki ! Chyba z tej radości pobiegnę zaraz do sklepu po browara !

ocenił(a) serial na 9
Goglik

Niech kręcą! To jeden z nielicznych Polskich seriali który ogląda się z przyjemnością nawet po tylu latach

ocenił(a) serial na 8
Bernard515

No i chwała Bogu. :) Obok Rodzinki pl to jeden z nielicznych serialu, które można obecnie z czystym sumieniem polecić. :)

ocenił(a) serial na 9
lukaszlipinski

Kultowy! 14 lat i wciąż zachwyca! Trzymam kciuki za kolejny sezon. Oby był tak dobry jak sezon 17

ocenił(a) serial na 10
Bernard515

http://superseriale.se.pl/seriale/swiat-wedlug-kiepskich-malgorzata-kozuchowska- nowa-gwiazda-serialu_374975.html

Informacja o nowym sezonie Kiepskich. Wystąpią Małgorzata Kożuchowska i Piotr Grabowski (ten z 1968).

LTE

To Hanka z M jak Miłość żyje?! Upozorowała to całe zderzenie z kartonami.

ocenił(a) serial na 10
Ferdas_2

Wygląda na to, że aktorów będzie jeszcze więcej. W nowym sezonie epizodycznie Małgorzata Kożuchowska, Piotr Grabowski, Krystyna Tkacz, Piotr Gąsowski, Ewa Złotowska, Joanna Kurowska i Aleksandra Hamkało. Reszta bez zmian http://film.interia.pl/telewizja/news/ruszyly-zdjecia-do-nowego-sezonu-swiata-we dlug-kiepskich,1980832,3604

Wiosną Kożuchowska, to jesienią być może... Karolak? Mam nadzieję, że Ewa Złotowska dostanie ciekawą rolę, nawet jeśli zagra ponownie ciotkę. "Cztery noce z Marią" był nudnym odcinkiem...