6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113094
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Co to wogóle jest jakiś pseudo-śmieszny serial !?? To jakaś porażka, obejrzałam jeden odcinek i moja opinia
jest taka że to jakiś debilizm.

ocenił(a) serial na 3
uesgirl17

W sumie masz racje, ja za tym serialem też nie przepadam...

farenthide

Serial mówiąc ogólnie ZEPSUŁ się. Pierwsze odcinki są wręcz kultowe i oryginalne. Jednak im dalej tym mniej śmiesznie.

ocenił(a) serial na 9
Wolverin

Niestety, ale w pełni się zgadzam. Byłem pełny nadziei co do nowych odcinków, a niestety to już nie jest to co kiedyś. Ale są momenty, w których na prawdę jest się z czego pośmiać. Szkoda że nie ma Waldusia( to był zawsze Waldek :]),a i Ferdziu już taki jakby nie swój, kiedyś emanowała od niego energia a teraz jakoś tak inaczej. Szkoda.

ocenił(a) serial na 1
uesgirl17

Serena. Po co się produkujesz? Wiadome jest, że jeżeli skrytykujesz jakiś serial/film znajdą się ludzie, którzy będą twierdzić, że nie masz mózgu, jesteś za głupia, za młoda, za mało inteligentyna by coś zrozumieć.

uesgirl17

Może jeden odcinek to za mało? Kiepscy są super, ale to twoja opinia :D Pozdrawiam!

uesgirl17

Ja też mam 13 lat ale ten serial jest świetny :D

Tylko dlaczego Halinka się z nim nie rozwiedzie? hehe :D

ocenił(a) serial na 1
Nieaktywny_2

Właśnie ten serial jest fajny dla małolatów i to o wszystkim świadczy... jeszcze nie wiedzą co jest śmieszne a co żałosne!! żal mi was..

ocenił(a) serial na 1
uesgirl17

zgadzam się z Tobą to jest żałosne...ludzie chyba zupełnie powariowali... rodzą się coraz to głupsi... przynosicie wstyd społeczeństwu polskiemu!!! opanujcie się!!!

ketoprom_27

"Właśnie ten serial jest fajny dla małolatów i to o wszystkim świadczy... jeszcze nie wiedzą co jest śmieszne a co żałosne!! żal mi was.."
"zgadzam się z Tobą to jest żałosne...ludzie chyba zupełnie powariowali... rodzą się coraz to głupsi... przynosicie wstyd społeczeństwu polskiemu!!! opanujcie się!!!"

Odpowiadasz na własne posty? Hehe bo tak to wygląda.

Ni tylko dla małolatów, bo jest wiele osób, które mnie poprą.

ocenił(a) serial na 1
Nieaktywny_2

na przykład ja:P .....

ocenił(a) serial na 10
uesgirl17

Ten serial prosze Ciebie to najlepszy majstersztyk parodii naszej rzeczywistości. Za 10-20 lat będzie takim samym kultem jakim dziś są Alternatywy 4.

Shape

Tu się zgodze serial jest prawie,że genialny i myślę,że ma duże szanse żeby stać się wielkim klasykiem.

ocenił(a) serial na 1
prezesolo

A ja w to wątpię... myślę, że ludzie nie są aż tak głupi żeby wybrać takie DNO na "wielkiego klasyka".... chyba, że społeczeństwo będzie w wiekszości 13-latkami...

ketoprom_27

Kurcze patrząc na wypowiedzi w tym temacie to śmiem twierdzić,że nie tylko 13latki oglądają ten serial.

ocenił(a) serial na 1
prezesolo

I to mnie martwi....

uesgirl17

Swiata wedlug Kiepskich nie wolno oceniac po jednym odcinku. Pewnie obejrzalas jakis jeden mniej udany odcinek a troche takich bylo, natomiast przynajmniej ponad polowa tego co powstalo a mysle ze nawet ok.70% to naprawde kupa smiechu i sporo przeslania.Jest to absolutnie najlepszy polski sitcom jaki kiedyskolwiek powstal. Zreszta serial wyraznie ewoluowal, na poczatku faktycznie byl bardzo prosty a nawet siermiężny w swoim wykonaniu, z czasem jednak stal sie bardziej wyrafinowany, mistyczny i po prostu bezbledny. A wiec serial ktory po pierwszych odcinkach absolutnie nie zapowiadal sie na dobra produkcje stal sie po pewnym czasie wybitnym dziełem w swojej klasie. Jest to zdecydowanie najlepsza rzecz jaka Okilowi udalo sie w Polsce zrobic.

ocenił(a) serial na 2
m_listkiewicz

Zgadzam się w 100%, serial promuje chamstwo i buractwo.
Nie jest śmieszny i wydaje mi się ,że jest skierowany do widzów bez wykształcenia, kózy nie potrafią zrozumiec abitne rzeczy

ADRIANOS

ale ja napisalem cos zupelnie odwrotnego:)

uesgirl17

widocznie nie umiesz śmiać się z naszej sytuacji w kraju. A po jednym odcinku to nie możesz mówić że jest debilny

kyrtapek92

ja niestety tez nie mam zadnego wyksztalcenia ale przyznaje ze kiepscy to bardzo dobry serial ukazujacy niestety polska rzeczywistosc. a 13-latki niech lepiej sie zajma odrabianiem slupkow z matmy zeby potem ich dzieci nie byly takie madre jak one teraz