Wielka szkoda, bo pierwsze 202 odcinków tego serialu, naprawdę trzymało poziom. Niestety, te odcinki od 203 to ścierwa na niskim poziomie. Kiedyś Kiepscy byli swietni, a teraz płakać się chce. Kiedyś Ferdek był taki fajny, a teraz jest zwykłym dzidochlapem chlejącym wódkę. Kiedy słyszałem o zmianie reżysera, to liczyłem na to, że przywróci stary klimat Kiepskich. Niestety, nie zrobił tego i też kręci same badziewia na poziomie tych beznadziejnych odcinków od 203. I na dodatek, jeszcze ten format 16:9. Płakac się chce. Teraz to tylko Paździoch trzyma poziom w tym serialu. A dzisiejszy odcinek, żenada 1/10. Odcinki od 203 mnie wogule nie śmieszą.
Od bodajże 250 są coraz gorsze odcinki, a nie od 202!! Nie potrafisz docenić dobrego humoru, bo od 202 do około 250 było trochę naprawdę zabawnych odcinków, niestety czym dalej tym gorzej... w ogóle nieśmieszne to po 250+ według mnie
Wiesz, ja wyrażam swoje zdanie. Powiem, co mi się niepodoba od odcinka 203:
- Nowy Ferdek (chamski,marudzący,okropny,smutny,bez pomysłów jak zarobić pieniądze)
- Okropna zmiana innych bohaterów: Boczek stał się głupawym rzeźnikiem, Halina kobietą powtarzającą się z tym adwokatem, Mariolka zarozumiałą dianą, Edzio zrobił się smutasem, a kiedyś był taki wesoły
- Denne żarty (Żarty na naprawdę niskim poziomie. Wogule nieśmieszne)
- Brak starego klimatu kiepskich (Kompletnie brak tego starego humoru i wszystko jakoś takie smutne się od odcinka 203 wydaje)
- Za bardzo kolorowy obraz (Od odcinka 245)
- Format 16:9 (Od odcinka ok.283)
- Okropny wygląd bohaterów (zwłaszcza Ferdka, choć od odcinków 203-244 Ferdek wyglądał normalnie, a potem okropnie w tym dresie)
Odcinki od 203 są nieśmieszne i okropne. Dobze, że na Polsacie lecą stare odcinki Kiepskich.