6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113093
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Wielka szkoda, bo pierwsze 202 odcinków tego serialu, naprawdę trzymało poziom. Niestety, te odcinki od 203 to ścierwa na niskim poziomie. Kiedyś Kiepscy byli swietni, a teraz płakać się chce. Kiedyś Ferdek był taki fajny, a teraz jest zwykłym dzidochlapem chlejącym wódkę. Kiedy słyszałem o zmianie reżysera, to liczyłem na to, że przywróci stary klimat Kiepskich. Niestety, nie zrobił tego i też kręci same badziewia na poziomie tych beznadziejnych odcinków od 203. I na dodatek, jeszcze ten format 16:9. Płakac się chce. Teraz to tylko Paździoch trzyma poziom w tym serialu. A dzisiejszy odcinek, żenada 1/10. Odcinki od 203 mnie wogule nie śmieszą.

JestemDamian

Od bodajże 250 są coraz gorsze odcinki, a nie od 202!! Nie potrafisz docenić dobrego humoru, bo od 202 do około 250 było trochę naprawdę zabawnych odcinków, niestety czym dalej tym gorzej... w ogóle nieśmieszne to po 250+ według mnie

waligurcha

Wiesz, ja wyrażam swoje zdanie. Powiem, co mi się niepodoba od odcinka 203:

- Nowy Ferdek (chamski,marudzący,okropny,smutny,bez pomysłów jak zarobić pieniądze)
- Okropna zmiana innych bohaterów: Boczek stał się głupawym rzeźnikiem, Halina kobietą powtarzającą się z tym adwokatem, Mariolka zarozumiałą dianą, Edzio zrobił się smutasem, a kiedyś był taki wesoły
- Denne żarty (Żarty na naprawdę niskim poziomie. Wogule nieśmieszne)
- Brak starego klimatu kiepskich (Kompletnie brak tego starego humoru i wszystko jakoś takie smutne się od odcinka 203 wydaje)
- Za bardzo kolorowy obraz (Od odcinka 245)
- Format 16:9 (Od odcinka ok.283)
- Okropny wygląd bohaterów (zwłaszcza Ferdka, choć od odcinków 203-244 Ferdek wyglądał normalnie, a potem okropnie w tym dresie)

Odcinki od 203 są nieśmieszne i okropne. Dobze, że na Polsacie lecą stare odcinki Kiepskich.

JestemDamian

Dla mnie od 266 (z małymi wyjątkami).

Za to bardzo fajny jest Portier i Ciucholand.