PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112692
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Podobał mi się odcinek z nowym rządem.
Dobry Boczek słuchający RM
i końcówka z Kołodziejem

beldzior

Moim zdaniem nowe odcinki po zmianie reżysera są słabe nudne z Grabowskiego zrobili jakiegoś dziada i ta fryzura ten charakteryzator chyba musiał być pijany. Reszta aktorów też wypada znacznie gorzej niż kiedyś 2-óch nowych odcinków ostatnio emitowanych nie oglądałem i nie żałuję bo pewnie były jeszcze słabsze niż cała poprzednia seria. Ciekaw jestem jak długo jeszcze Polsat będzie ciągnął Kiepskich?

beldzior

"Ciekaw jestem jak długo jeszcze Polsat będzie ciągnął Kiepskich?" - ja również, zna ktoś odpowiedź na to pytanie? Ten serial aktualnie jest tak głupi i momentami wulgarny, że powinno się zakazać emitowania go w tv, nie bez powodu czasem mówią, że mamy głupi naród, no bo jak może to się wam podobać ;/ może tak jeszcze telekamerę za najlepszy serial komediowy? hehehe... Niepotrzebne w ogóle były te wszystkie zmiany w Kiepskich (dźwięki, wygląd aktorów itd.), po co to było :/ mogę o tym na okrągło pisać, ale DLACZEGO ci bezmyślni ludzie tworzący serial nie przywrócą tego co było dawniej? no dlaczego ;/