Czemu nie emitują nowych odcinków Kiepskich? Środa, a tutaj żadnego nowego odcinka. Czy w końcu nareszcie przestali kręcić tę kichę?
przed "dziecinko" - przecinek powinien być :]
nie ucz ojca dzieci robić.
a jak woalujesz w ten sposób jakiś zarzut wobec mojej znajomości
polszczyzny, to śmiało : jaki ? :]
[10 do 1, że żaden, jak zwykle]
Zdania pisze się z dużej litery. Również dostajesz pałę. Wracaj do podstawówki gimbusie.
zdania z dużej litery mozna, co najwyżej - zaczynać :]
przed "gimbusie" powinien być przecinek.
napisałeś 3 zdania, z czego jedno z błędem, a dwa bez sensu.
na forach internetowych jest swoboda pisania, np. zdania nie trzeba zaczynać z wielkiej litery.
natomiast interpunkcja, to już calkiem inny temat.
twoje braki są tu katastrofalne.
Wiedziałem, że w końcu to napiszesz! A tak go początkowo broniłeś!
Teraz chciałoby się powiedzieć: A nie mówiłem@ :) Manning wyprowadzi z równowagi każdego i niemal każdy na tym forum w końcu uzna goco najmniej za trolla, nawet sam Pan Janusz Sadza! :]
jesli ktoś nie umie polemizować, to każde zdanie odrębne, albo krytykę własnej
wypowiedzi woli uznać za "trollowanie", zeby nie musieć odpowiadać.
wy po prostu za ciency w uszach jesteście, zeby ze mną dyskutować, i dlatego
tworzycie wobec mnie zarzuty, z których koń by się uśmiał, gdyby miał zęby.
zglaszam twoja osobe oraz screeny ktore robilem i nadal robie do jednego z glownych moderatorow tego serwisu- wizarrda.
hehe jak sie okazalo ktos juz zrobil to za mnie.nic nie szkodzi jak wspomoge kolege
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Apel+do+moderator%C3%B3w+forum+-+c hcia%C5%82bym+zg%C5%82osi%C4%87+Trolla+i+prosi%C4%87+o+jego+usuni%C4%99cie.,2085 624
Oni nie mają za grosz przyzwoitości i już dawno stracili komtakt z rzeczywistością - żyją we własnym świecie. A serial rzeczywiście leci o parę lat za długo.
dlaczego ?
ca 3 mln ludzi nadal ogląda.
jest dla kogo kręcić.
jeśli cierpisz z tego powodu, to przestań oglądać.
na jedno ci wyjdzie.
W sumie w tym masz manning racje
Ja zaś jestem tego zdania,że to jest najlepszy serial komediowy na świecie i nigdy nie powinien się kończyć.Ale nie zapeszajmy:)
Z tym, że najlepszy na świecie to bym nie przesadzał. Te stare odcinki trochę jednak w moim odczuciu ustępują Miodowym latom, ale co kto lubi. Natomiast zgodzę się że obecnie to najlepszy serial komediowy. Poza nim to tylko Ranczo jest godne uwagi, ale nie wiem, czy to dalej jeszcze produkują.
Tak produkują dalej Ranczo.Kolejna seria wiosną 2013.r.
Siła wyższa będzie chyba jesienią.Nie wiem
omg jak waszym zdaniem ta tandetna telenowela obyczajowa ma smieszyc?jakim prawem mozna jeszcze nazwac ten twor serialem komediowym? owszem odcinki 1- ok 250 tak,natomiast to co teraz mamy to mieszanka kiczu,mialkosci i intelektualnej mielizny.niestety ale smiech mozna uslyszec juz tylko w tle.
Po obejrzeniu kilku ostatnich odcinków zmieniłem zdanie.Najlepsze odcinki to 1-282 Okiła i 283-285 Yoki.W tych trzech odcinkach jakby jeszcze trzymał poziom Okiła,ale od gdzieś tak 350 nie do oglądania