PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112689
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

prymitywne wręcz obrzydliwe. Serial dla idiotów.

darn

piszesz że to serial dla idiotów a sama go oglądasz :P

darn

może i to jest prymitywne i moze sie wydawac głupie ale cały ten serial obnaża wszystkie przywary naszego narodu, to nie jest głupawy sitcom dla idiotow! Poza tym gra aktorska stoi według mnie na bardzo wysokim poziomie bez porównania do idiotycznych telenowel. a poza tym jest smieszny i wcale sie nie wstydze ze go ogladam. to jest tylko moje zdanie

pawel_gitarowy

zgadzam się z Tobą, paweł_gitarowy w 100 % ...najwidoczniej kolega nie rozumie sensu serialu. Poza tym gdyby istniały tylko seriale tj. kryminalne,sf itp. to człowiek zamiast się zrelaksowac po pracy,wpadłby chyba w depresję ;))) Super,że są "kiepscy" !! Co do gry aktorów...p.Marzenę Kipiel-Sztukę widziałam osobiście na deskach teatru dramatycznego w Legnicy,kilka razy - wspaniała aktorka...pozdrawiam

darn

Darn za dużo m jak miłość ogląda i narzeka, nie dziwie się mu. Kiepscy są świetni i żaden fanboy m jak miłości niech nie pieprzy głupot. Prymitywny bo nie ma plastikowo-drewnianych mroczków, sztucznej cichopek i reszty niby gwiazd, próbujących udawać, że odtwarzają rzeczywistość. bardzo dobrze,że wrócili na antenę, a m jak... spadaj do czernobyla

darn

nie zgadzam sie z darnem!!! moze i sposob przedstawienia jest prymitywny, ale kazdy odcinek ma podwojne dno, ktore moze nie jestes w stanie zauwazyc...serial o naszym narodzie i o rzadach. cala prawda
pzdr

ocenił(a) serial na 10
darn

To nie oglądaj jak się nie podoba! Każdy ogląda co lubi!

darn

obrzydliwe ale nie zakłamane-to serial komediowy a nie transmisja z porannej mszy swietej ktorą pewnie oglądasz w niedziele.

ocenił(a) serial na 1
ganz74

Beznadziejny serial i obrzydliwe poczucie humoru.

darn

Jedno pytanie: Jakie masz prawo do deprecjonowania gustów innych?
To bynajmniej nie atak, bo ja na przykład, takowe prawo sobie nadałem, z racji mojej profesji.
Innymi słowy, chciałbym się dowiedzieć, czy jesteś profesjonalistką w dziedzinie kinematografii, by móc określić, czy możesz być autorytetem w tej sprawie (ewentualnie przedyskutować parę kwestii, ponieważ ja lubię pooglądać czasami Kiepskich - lekki, łatwy i przyjemny sitcom).

ocenił(a) serial na 6
_Ja_

motylek299 i darn,hej "yntelygenci za 10,pewnie w tym serialu za bardzo siebie widzicie,buhaha..

darn

Do tego potrzebne jest popropstu poczucie humoru i patrzenie na świat z przymrużeniem oka. Jeśli ty sobie bierzesz wszystko na poważnie to już twoja sprawa i rzeczywiście może Ci się ten serial nie podobać...

W sumie .. każdy ma inne poczucie humoru

użytkownik usunięty
kyanka

Zgadzam się z przedmówcą ;).

Serial śmieszny, warto czasem pooglądać i się rozluźnić.
Ile dajecie w skali 0-10?

ocenił(a) serial na 8
darn

Nie zgadzam sie z tobą!!! świat wedlug kiepskich to spoko komedia wcale nie dla idiotów :/

ocenił(a) serial na 10
darn

Nie znasz się :)Serial jest świetny. Mówisz tak bo po prostu widzisz w życiu bohaterów tego serialu odbicie własnego życia. I z tego powodu się oburzasz :)