PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112690
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Jeden odcinek w ogóle nie wiąże się z drugim. Np. Kiepscy wygrali kiedyś duży telewizor, w następnych odcinku w ogóle go nie było... I tak można wymieniać, coś co jest do końca odcinka, w kolejnych nie ma o tym słowa, jakby nie istniało.

ocenił(a) serial na 7
P_Halliwell

To jest właśnie podstawowa cecha sitcomu, że każdy odcinek to osobna historia z tymi samymi bohaterami.

ocenił(a) serial na 4
MrSun

buehehe uśmiechnąłem się czytając ten temat :P

no właśnie, pamiętajmy, że kiepscy to serial w którym każdy odcinek tworzy własną całość. Robienie z niego telenoweli baaardzo by go ograniczyło.

to w niani jest ukryta taka pułapka dla kobiet, że poza osobnym scenariuszem w kazdym odcniku, jest główny wątek miłosny łączący je wszystkie.

na moją siostrę i mamę działa.

ocenił(a) serial na 9
MegaSzczota

Może i zamknięta całość, ale jak Mariolka zaszła w ciąże i tyle tego było, to już lekka przesada...

ocenił(a) serial na 9
speiderman

w ktorym odcinku Mariolka byla w ciazy? <za krotki za krotki za krotki>

mcdegh125

Kinematograf - wczoraj oglądałem ten odcinek :p

ocenił(a) serial na 1
P_Halliwell

Mnie by to chyba nie drazniło. Może i ten serial jest niezgorszy, ale nie dam rady się o tym przekonać. Właśnie 3 minuty próbowałem oglądać. Nie dam rady - przez ten beznadziejny sztuczny śmiech podłożony w niewłaściwych momentach. To jest ponad moje siły. Wnerwia mnie ten śmiech z taśmy i nie pozwala pooglądać dłużej niż kilka minut.