PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112690
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Kto wymyślił tę postać? Ona jest nie do zniesienia i przez nią w ogóle nie da się tego serialu oglądać.

użytkownik usunięty
Kwarc

Alpha.

ocenił(a) serial na 7
Kwarc

Irytująca, sztuczna, idoityczna, przesadzona. Nawet w tak groteskowym serialu jakim był Świat wg Kiepskich uważam że powinny być granice pewnego stylu. Poza tym aktorka, Pani Anna zupełnie nie nadaje się do tej roli, lepiej by zrobiła gdyby trzymała się Pierwszej Miłości, tam się potrafi wkomponować w klimat.

ocenił(a) serial na 9
Kwarc

Iluminaci i żydomasońska finansjera

ocenił(a) serial na 10
Kwarc

To nie oglądaj. Mnie się podoba.

użytkownik usunięty
Kwarc

Zgadzam się, wszystko przez nią. Jej morda i zachowanie strasznie irytują.

ocenił(a) serial na 8
Kwarc

ja ją uwielbiam jest podobna do mnie hahaha rządzi facetami :D

MrsVampire

Jesteś do niej podobna? Nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości...

ocenił(a) serial na 8
Kwarc

No może i jestem a bo co ? każdy człowiek jest inny i każdego się akceptuje takim kim jest , Nie krytykuje ludzi więc niech inni nie krytykują bóg kocha każdego człowieka mimo jaki jest, I tak powinni ludzie robić .
Może trochę jestem i co z tego zle ? ta postać śmieszna jest hehe , A ja mam powody dlaczego jestem wredna dla facetów. ;p

MrsVampire

A ja to myśle ,że ty jeszcze mała dziewczynka jesteś . Dorośniesz - zmądrzejesz. A Jolaśkę na śmietnik.

ocenił(a) serial na 8
mesmerized

nie jestem ! mam prawo ją lubić , moja mama nawet ją lubi bo uważa że jest śmieszna ja uważam że śmieszna postać . Każdy ma prawo do swojego słowa , swojej opici . swoją zachowaj dla siebie.

ocenił(a) serial na 10
Kwarc

Obecnie ten serial to już takie mydliny, że nawet usunięcie Jolasi niewiele by pomogło.