6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113048
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Do około 2008 roku serial był wspaniały, zabawny, ukazywał polaków w komiediowym wydaniu, a potem przestał być śmieszny momentami jest po prostu żenujący. Co prawda czasami zdarzy się dobry odcinek, ale kiedyś była to reguła, a teraz niestety nie.

jazda327

ojoj, no to strasznie :]

a swoją drogą, czy nie mógłbyś swojej drogocennej opinii zamieścić w jakimś już istniejącym wątku, w którym
trwają podobne do twojego gorzkie żale ? znajdziesz jakiś, na pewno, wystarczy przejśc się po 1 stronie.
zwykle mają 5 wpisów i w treści są w 99 % podobne do twojego. szukaj bliźniaków :]

manning

Pozostały procent to stękanie twoje i twojego pieska na poziom wypowiedzi na forum.Gdyby nie wasze marne postulaty temat zjechałby na sam dół,gdzie jego miejsce.

Mr_Orange92

po primo, nie mam żadngo pieska.
jeśli już to ciebie, bo ciagle mnie oszczekujesz zza płota.

po secundo, jeśli chcesz żeby "temat zjechał na sam dół", to się w nim nie udzielaj.
na razie postępujesz wbrew sobie, więc zachodzi podejrzenie schiozfrenii.
ewentualnie, słabo kojarzysz fakty :]

po tertio, ja autora wątku upominam i dobrze radzę. ty się u pojawiłeś bez żadnej przyczyny, poza
pieskowaniem.

manning

Twoje prymitywne wypowiedzi z reguły nie na temat, nigdy nie robiły na mnie wrażenia.

Mr_Orange92

wyszyj to sobie na makatce :]

manning

Mam coś wyszywać na małpie?Jeszcze czego..

Mr_Orange92

makatka - niewielka tkanina dekoracyjna, służąca do zawieszania na ścianach, lub rozkładania na meblach.

niestety, twoje braki erudycyjne utrudniają nawet prostą wymianę zdań.

użytkownik usunięty
jazda327

A czy próbowałeś kiedykolwiek dostrzec w Kiepskich coś więcej niż tylko okazję do pośmiania się? Pytam serio i bez jadu. Kiepscy oferują tyle ukrytych aluzji, tyle jest w nich komentarzy i obśmiewania rzeczywistości, występują wspaniali aktorzy, których docenia się jeszcze bardziej szczególnie teraz kiedy telewizję zalewa kicz paradokomuentów pokroju ,,Trudnych Spraw''. gdzie graja ludzie z ulicy. Ten serial oferuje tyle atrakcji, że grzechem jest tego nie dostrzec. Owszem, humor w Kiepskich nadal istnieje i jest go mnóstwo. Oczywiście jeśli ktoś szuka żartów takich jak w filmach, które Polsat puszcza zawsze w środy po Kiepskich to oczywiste jest, że się zawiedzie. Spróbuj dostrzec w tym serialu coś więcej niż tylko okazję do pośmiania się. Naprawdę szkoda by było tracić to wszystko co oferują widzowi twórcy i zamykać się na te atrakcje tylko dlatego, że nie ma już ,,jaj''. Jeśli teraz nie widzisz w tym serialu niczego interesującego to wróć do obecnych odcinków za parę lat, a zobaczysz, że Ci się spodobają.

jazda327

najlepszy był w latach 80, potem dno.

Goglik

yyy... sory, ale jak w latach 80 ??