Do około 2008 roku serial był wspaniały, zabawny, ukazywał polaków w komiediowym wydaniu, a potem przestał być śmieszny momentami jest po prostu żenujący. Co prawda czasami zdarzy się dobry odcinek, ale kiedyś była to reguła, a teraz niestety nie.
ojoj, no to strasznie :]
a swoją drogą, czy nie mógłbyś swojej drogocennej opinii zamieścić w jakimś już istniejącym wątku, w którym
trwają podobne do twojego gorzkie żale ? znajdziesz jakiś, na pewno, wystarczy przejśc się po 1 stronie.
zwykle mają 5 wpisów i w treści są w 99 % podobne do twojego. szukaj bliźniaków :]
Pozostały procent to stękanie twoje i twojego pieska na poziom wypowiedzi na forum.Gdyby nie wasze marne postulaty temat zjechałby na sam dół,gdzie jego miejsce.
po primo, nie mam żadngo pieska.
jeśli już to ciebie, bo ciagle mnie oszczekujesz zza płota.
po secundo, jeśli chcesz żeby "temat zjechał na sam dół", to się w nim nie udzielaj.
na razie postępujesz wbrew sobie, więc zachodzi podejrzenie schiozfrenii.
ewentualnie, słabo kojarzysz fakty :]
po tertio, ja autora wątku upominam i dobrze radzę. ty się u pojawiłeś bez żadnej przyczyny, poza
pieskowaniem.
makatka - niewielka tkanina dekoracyjna, służąca do zawieszania na ścianach, lub rozkładania na meblach.
niestety, twoje braki erudycyjne utrudniają nawet prostą wymianę zdań.
A czy próbowałeś kiedykolwiek dostrzec w Kiepskich coś więcej niż tylko okazję do pośmiania się? Pytam serio i bez jadu. Kiepscy oferują tyle ukrytych aluzji, tyle jest w nich komentarzy i obśmiewania rzeczywistości, występują wspaniali aktorzy, których docenia się jeszcze bardziej szczególnie teraz kiedy telewizję zalewa kicz paradokomuentów pokroju ,,Trudnych Spraw''. gdzie graja ludzie z ulicy. Ten serial oferuje tyle atrakcji, że grzechem jest tego nie dostrzec. Owszem, humor w Kiepskich nadal istnieje i jest go mnóstwo. Oczywiście jeśli ktoś szuka żartów takich jak w filmach, które Polsat puszcza zawsze w środy po Kiepskich to oczywiste jest, że się zawiedzie. Spróbuj dostrzec w tym serialu coś więcej niż tylko okazję do pośmiania się. Naprawdę szkoda by było tracić to wszystko co oferują widzowi twórcy i zamykać się na te atrakcje tylko dlatego, że nie ma już ,,jaj''. Jeśli teraz nie widzisz w tym serialu niczego interesującego to wróć do obecnych odcinków za parę lat, a zobaczysz, że Ci się spodobają.