6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113065
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Kiepscy

ocenił(a) serial na 8

Dałem 10 ponieważ ja oceniam serial do czasu odejścia Waldusia. Potem serial spadał na dół aż osiągnął dno. Jedyny ratunek to zmienić kadre na młodszą i energiczną a Ferdka Mariana i Arnolda zrobić drugoplanowymi bo oni już się wypalili. Każdy lubiał głupote Kiepskich, teraz to wszystko tak jest na poważnie. A wy jak uważacie ?

ocenił(a) serial na 8
Real4ever

Akurat odcinki po odejściu Waldusia dalej trzymały poziom a wszystko zaczęło się psuc dopiero w 2009. A Paździoch,Boczek i jeszcze Helena właśnie ratują ten serial.Skoro chcesz zrobic z nich postacie drugoplanowe to niby kto ma byc tymi pierwszoplanowymi?Jolasia,Badura?Wtedy to będzie kompletna katastrofa.Ferdek rzeczywiście się wypalił,ale i tak jest o niebo lepszą postacią niż np.Kozłowski,Malinowska,Halina nowy Walduś,czy wspomniani już Jolasia i Badura.

ocenił(a) serial na 8
buisnes

Chodziło mi o nowe twarze ..

ocenił(a) serial na 9
buisnes

kozlowski,badura,waldus,yoka,jolasia do wyjeb****,chyba ze waldus bylby taki jak kiedys.

ocenił(a) serial na 10
Real4ever

Kiepscy mieli kilka genialnych lat, potem kilka świetnych, ale odkąd Yoka objął reżyserowanie, to stale idą w dół - tylko na poczatku jego kadencji było dobrze.
Odcinki Khamidowa 8/10. Odcinki Yoki 1/10. Średnio daję 6/10.