Po obejrzeniu n-tego odcinka stwierdziłem że to dno - wszystko bazuje na tych samych dialogach " ha ha halinka mam pomysła kurde" ... no jak nie jak tak ... pierwsze odcinki jeszcze przeszły, późniejsze serie są żenujące
Masz rację ale zaraz cię obsmurują zwolennicy tego filmidła którzy będą gadać jakie ukryte przesłanie zawiera ta szmira .
A znacie przysłowie: Nie kłóć się z głupim, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadzczeniem. I to właśnie tyczy się Was. Jeśli chcecie pisać te durne posty to piszcie, bo już nikt nie ma ochoty ani siły, aby z Wami dyskutować. Tylko zastanawiam się czemu Wam aż tak zależy żeby obsmarować Kiepskich na forum i jeszcze wciągać w to innych. Dajcie sobie siana i wrzućcie na luz, bo te posty tylko wyzwalają w Was nienawiść i żło. Stajecie się coraz bardziej zgorzkniali i zamiast cieszyć się życiem tracicie czas na pisanie tekstów, którymi każdy może się podetrzeć.
dokładnie to samo miałem pisać - nie kłóć się z głupim ... - dlatego nie zamierzam z tobą pisać bo nie chcę zniżać się do waszego poziomu
A ty to co nie atakujesz personalnie? I nie nazywaj np.mnie zwolennikiem badziewia, bo mnie nie znasz i po kilku moich wypowiedziach nie możesz osądzać jaka jestem. To,że lubię Kiepskich nie oznacza,że możesz mnie atakować...A to,że Ty tego nie lubisz to twoja sprawa i nie rozgrzebuj wciąż tego tematu.
A mam pytanie co ty oglądasz ,że to takie wysokich lotów jest ,a Kiepscy to ścierwo ,bo musisz mieć z czym porównać ?
Wzelkie filmy z udziałem Audrey Hepbur ,angielskie komedie ,stare westerny oraz niektóre filmy japońskie
A czy wiecie, że ten film ma zwolenników wśród przygłupów i inteligencji a średnia masa go nie toleruje? Tak, więc jesli jesteś przeciwnikiem ŚWK to jestes obywatelem średniej inteligencji :-) tak wynika z badan... PZdr
Śmieszą mnie Ci wielcy znawcy kina, którzy tak krytykują ten serial. Radzę pierwsze poczytać informacje na temat reżysera i o tym dlaczego opuścił Rosję, a raczej został zmuszony do opuszczenia kraju. Okił Khamidov tworzył sztuki przedstawiające prawdziwą Rosję. Tutaj także stworzył taki serial. W Kiepskich jest przesłanie, brzmi ono: oglądaj i śmiej się Polaku, sam z siebie.
No i oczywiście zaraz jakiś Znawca Filmów odpisze, że przesłanie jest durne, bo on nie jest Polakiem takim jak KIepscy. No....bo jest życiową niemotą uwikłaną pasmem Porażek w dziedzinie prawdziwego humoru. Ups! I zaraz będzie, że atakuję personalnie....My tu wszyscy nawzajem znamy już swoje złe oblicze...
No a co racji nie mam?! Cieszysz sie,że masz odpisy?! To jest właśnie żenada! A mówie to co myslę: cieszysz się,że rozpętałeś burzę miedzy fanami i antyfanami. Jeśli o to ci chodziło to sory,ale twój poziom jest niższy niż myślałam. Poza tym wymyśl w końcu jakieś powody dlaczego ten serial Ci się nie podoba, a nie opdisujesz tylko by pojechać fanów Kiepskich.
Prostacki dowcip, piwo i debilne dialogi to wszystko czego potrzebuje Polak przy niedzielnym schabowym i setce.
Kwestia, czy film emanuje prostackim humorem, czy tez nie, wogole nie podlega dyskusji. Oczywiscie ze emanuje. Ale ja osobiście traktuje ten serial jako oderwanie sie od, często
przesyconych patosem filmów które przez ostatnich kilka lat oglądałem z dużą częstotliwością ;] Zdecydowana wiekszosc odcinkow jest totalnie pozbawiona sensu, i nie zgadzam sie z ludźmi którzy twierdzą ze niosą one jakies ukryte przesłanie, ponieważ spośród około 100 odcinków jakie obejrzałem, tylko w jednym takowe przesłanie zauważyłem, byl to odcinek o tym, ze niejaki pan balcerowicz ( przez bohaterów nazywany balcerEwiczem) musi odejść. To byl naprawde niezły odcinek. Pozdrawiam