Dla dobra nazwy i "marki" jaką sobie wyrobił ten serial, chciałbym by ten już się naprawdę zakończył. To co dzisiaj obejrzałem, to naprawdę myślałem, że włączyłem jakąś "Linię Życia" albo coś w tym stylu, co to miało być?
Z powrotem Waldusia miałem nadzieję, na choć lekką poprawę formy odcinków, niestety uwalili nam postać Cyca. Pozostaje tylko sobie czasem na Polsacie 2 lub na Ipli załączyć jakiś stary odcinek i pośmiać się, bo te odcinki to można oglądać na okrągło a tych nowych to już nawet całego odcinka nie można wysiedzieć...
noo niby masz rację, odcinki są teraz debilskie, ale dzisiejszy odcinek był fajny, więc może jeszcze będzie lepiej...
;D
Ja się zgadzam z Klaudią, dzisiejszy odcinek był całkiem fajny, wobec tego :
'' Jeszcze będzie lepiej
jeszcze będzie normalnie !'' - (piosenka z Kiepskich)
Miejmy nadzieję że Kiepscy się poprawią !!!
Duzo osob narzeka, a wg mnie nowa seria jest co najmnjej tak dobra jak poprzednia. I nigdy nie zachwycalem sie pierwszymy odcinkami - te to autentycznie byly glupie i bezsensu zreszta (:D). Z kazdym kolejnym sezonem oprocz dogadywanek (Na ktorych opiera sie np Niania i w ktorej sa one zalosne, w czasie gdy ;moim skromnym zdaniem; te z SwK sa genialne) pojawialo sie coraz wiecej krytyki politycznej i spolecznej, a kazdy odcinek byl dla mnie jedna wielka metafora. Teraz tego tak nie widac, ale nie jedt wcale zle - vide tekst o tym, ze Pazdzioch moglby byc odznaczony posmiertnie, starczyl jak dla mnie na caly odcinek.
Wiec: "Nie dramatyzuj Pan, bo to nie jest teatr telewizji".