6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113063
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Ja lubię odcinki:

1-285

282 Khamidova i trzy Yoki

Czyli ogólnie lubię odcinki z lat 1999-2009

użytkownik usunięty
top10

tylko zapomniałeś o małym szczególe. patryk yoka jest scenarzystą i współscenarzystą 126 odcinków wyreżyserowanych przez Okiła.
janusz sadza wspominał na forum, że obaj panowie współpracowali ze sobą przez długi czas.

top10

1-307, po tym okresie tylko niektóre (zwykle 1-2 na sezon).

top10

bez Yoki i Sobieszewskich Okiłowi "Kiepscy" byliby zapewne podobni "z twarzy" do
"Pamiętników z wakacji" :]

użytkownik usunięty
manning

Ciekawe tylko czy wtedy Kiepscy też nie mieliby widowni wysokości paru milionów, niestety. Skoro pamiętniki mają. Pewnie mało możliwe, bo w przypadku ŚWK każdy przyzwyczajony jest do tego, że np. aktorzy jednak dają z siebie ,,coś więcej''. i jest to produkcja na zdecydowanie wyższym poziomie realizacyjnym niż ostatnie dzieła Okiła. Ale w przypadku polskiego widza niczego nie można być pewnym. Jakby mi ktoś 10 lat temu powiedział, że powstanie kiedyś takie coś jak Trudne Sprawy i będzie miało wysoką oglądalność to bym pewnie też nie wierzył.

ocenił(a) serial na 10

No właśnie.Po co te paradokumenty,które zaśmiecają niepotrzebnie tylko ramówkę stacji telewizyjnych.

ocenił(a) serial na 10
top10

Nie lepiej wykupić jakiś program edukacyjny,naukowy

top10

bo prawda jest taka ze przecietny polaczek woli zamulac przed malo wymagajacym programem niz skupic sie na 45 na dokumencie naukowym. swego czasu mialem prace gdzie mialem stycznasc z ludzmi w ich mieszkaniach i ok 80% osob u ktorych bylem zamiast np teleexpresu lecialy trudne sprawy czy inne gowna,a potem slysze tylko jak te stare pierniki boja sie otworzyc komus dzwi bo tyle zlego sie dzieje teraz na swiecie,oczywicia patrz na to przez pryzmat ych okilowych gowien.

nie da się już tego zweryfikować.
aczkolwiek, wątpię żeby aktorzy dali się wciągnąć w takie kicze, jak teraz Okił kręci, i do których zdaje się
pisze scenariusze, co widac, słychać i czuć.

ocenił(a) serial na 9
top10

wszystkie okila i kilka yoki.

ocenił(a) serial na 10
damianho15

To podobnie jak wszyscy opowiadający w tym temacie o odcinkach,które im się podobają.
Wymyśliłem taki rym Yoka jest bez Oka

ocenił(a) serial na 8
top10

jak dla mnie było dobrze jak dawali o 19:30 Samo Życie o sto razy lepszy serial od tego zasranego serialu Pierwsza miłość którego bez przerwy kręcą

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Zgodzę się z tobą z jednym z Pierwszą Miłością.Ten gniot powinien skończyć się już teraz.Samo życie w dobrym momencie zostało skończone.Ale tak na ogół to ja się za bardzo to nie interesuje telenowelami.Lubię komedię i edukację

ocenił(a) serial na 8
top10

mała poprawka pierwsza miłość , Samo Życie, Klan, Na wspólnej, itd to nie są telenowele tylko opery mydlane telenowela to jest Brzydula , Majka i te inne telenowele kręcone przez tvn

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

Wogóle ja nie wiem jak takie coś mogli wprowadzić na antene.Te jakieś Na Wspólnej.Ja oglądam jedynie Pierwszą Miłość,ale to dlatego,że moja matka ogląda i ja też muszę.

ocenił(a) serial na 8
top10

1-wszystkie, poza tymi z Jolasią, oprócz paru.