Właśnie czytałem że wiosną będzie kolejny sezon Świata według Kiepskich jedną z głównych ról
będzie grać Małgorzata Kożuchowska moim zdaniem ona jest kompletnie zbędna nic nie wnieśie
swoją osobą do serialu wręcz przeciwnie może go tylko jeszcze bardziej popsuć a teraz co wy o tym
myślicie zapraszam do dyskusji.
A są jakieś przecieki n.t. fabuły lub roli jaką zagra Kożuchowska? Bo jeśli nie to na jakiej podstawie możesz stwierdzić, że nic nie wniesie do serialu skoro nawet nie wiesz co będzie robić?
Oby tylko jej występ nie był sygnałem, że Kiepskich też dotknęła ta dziwna moda polegająca na ,,Damy sławną osobowość telewizyjną do odcinka to będzie duża oglądalność, bo ludzie będą chcieli to zobaczyć. Znane nazwisko przyciągnie ludzi''. To dobre dla takich podrzędnych serialików jak TVN-owska Niania. Ale zobaczymy jak to będzie. W końcu nie wiadomo co twórcy przygotowali.
http://www.fakt.pl/aktorka-malgorzata-kozuchowska-wystapi-w-kiepskich,artykuly,4 38308,1.html
"Będzie to jednak występ gościnny. Z informacji prasowych wynika, że Kożuchowska zagra... celebrytkę."
mam nadzieję,że to będzie tylko epizod w jednym odcinku
To oczywista oczywistość, że będzie to rola na jeden odcinek ;) . W bardzo wielu serialach znana osobowość telewizyjna zalicza jednoodcinkowy występ. Ciekawe jak to wyjdzie tutaj. Skoro zagra celebrytkę to liczę na to że będzie to występ podobny do tego Ibisza w odcinku o solarium gdzie nabijano się z jego książki.
BTW z tego co mi mama ostatnio mówiła to nie dawno, w którymś odcinku Rodzinki.pl wystąpiła Renata Pałys. Pod koniec nawet chyba mówiła coś że musi już wracać, bo Marian na nią czeka :D . Aż dziwne, że nic nikt o tym tu nie pisze.
halo, tu Ziemia ! :]
jeszcze nie zdązyła zagrać, jeszcze nie ma żadnego fragmentu nawet, a ty już
piszesz "ona nic nie wniesie, zbędna, może tylko popsuć".
pohamuj się raz jeden :]
http://www.pomponik.pl/zdjecia/zdjecie,iId,1280454,iAId,97936#utm_source=sg&utm_ medium=referral&utm_campaign=test_a_gossip
hmmm... może faktycznie zostanie wprowadzona jako nowa postać.
btw. kożuchowska nieźle wygląda jak na swój wiek.
To raczej będzie tylko jedna scena. Przykładowo rozmowa Halinki z postacią odgrywaną przez Kożuchowską, podczas obierania ziemniaków (swoją drogą fabuła godna Oskara). Coś na wzór odcinków z jesieni 2012, kiedy rola Halinki polegała jedynie na... przyniesieniu wazy z zupą. Mam nadzieję, że w tym przypadku będzie o wiele ambitniej.
jest napisane,że tylko w jednym odcinku będzie....
oczywiście,jeszcze by z nią ten teges,bara bara i figo fago