Widzialem fotki i Ferdek idiota dalej w rozowej koszuli bedzie. Czy on jest normalny? Ja bym na jego miejscu juz dawno wypomnial temu beznadziejnemu rezyserowi co o nim mysle, zwolnic i tak go przeciez nie mogliby. Jak Halinka w nowym sezonie powie choc raz Arivederci Roma to chyba wyje.. telewizor przez okno :/ nie dość, ze wkurza swoim zachowaniem, to podobnie jak Ferdek boi sie zaproponowac cofniecia wszystkich idiotycznych zmian. Zaloze sie, ze gdyby na golasa mieli wystepowac, to nawet by sie nie zorientowali, bo oni jedyne na co zwracaja uwage, to na scenariusz i nie probuja sie sprzeciwic. MALO TO na forum pisali uzytkownicy co nalezy zmienic?? To juz ja wiedzialbym co zrobic by ten serial choc troche byl lepszy, a nie jestem przeciez jakims rezyserem.
NA FOTCE WIDZIALEM FERDKA Z LEPSZYMI WLOSAMI i tymi zielonymi dresami :D boze.. jak on mnie wkurzal w tych krotkich spodenkach w poprzedniej serii! choc nie wiem czy mial je zawsze.
Zgadzam się,ta nowa seria jest całkowicie niepotrzebna.Cóż z tego że Grabowski,Kotys i reszta aktorów zapowiadają w zwiastunach nowej serii iż nowe odcinki będą świetne,skoro bez Waldka,Babki i wierszyków listonosza Edzia świat Kiepskich jest o kilka klas gorszy.Raczej nie będę oglądał tych nowych odcinków,tym bardziej iż rok szkolny wkrótce się zaczyna i trzeba będzie się pierońsko dużo uczyć i przygotowywać do egzaminu gimnazjalnego.Zresztą po zwiastunach widać,iż ten serial to już musical pełną gębą.Może ewentualnie od czasu do czasu na te odcinki zerknę przy kolacji,bo w telewizji i tak mimo wielu kanałów nie ma dużo ciekawych rzeczy...
Widze, że i Ty idziesz do 3 gim. Witaj w klubie:) Jestes jednym i inteligentniejszej młodziezy:)
Dziękuje bardzo za te komplementy.Serdecznie pozdrawiam i życzę dobrych wyników w nauce w szkole i na egzaminie.
tak, tak czyli wracając do tematu to dziś pierwszy odc nowej serii Kiepskich....ciekawe jaki będzie:)
Moim zdaniem dobrze, że powstaje nowa seria. Kiepscy to jeden z najlepszych seriali jakie powstały, śmiało mogę powiedzieć arcydzieło gatunku. Każdy odcinek jest tak śmieszny i satyrystyczny, że po prostu boki zrywać.
Dokładnie!
Kultowy serial. Uwielbiam go oglądać na poprawę humoru. To Polacy z przymrożeniem oka, pomimo iż każdy (większość) uważa, że to shit. Nowy odcinek był nawet niezły, ale spodziewałam się lepszego, oglądając reklamy.
Serial świetny ,ale fakt jak na start nowej serii to mocno średnio ,co do komentarzy tych dzieciaków na górze to ...., wstrzymam się od głosu , kiepscy to nie target gimnazjalistów tylko ludzi dorosłych a wręcz tatusiów którzy już to i owo przeżyli i wychwycą satyrę naszych realiów politycznych , rodzinnych , świa4 glądowych
Tatuśku! Gimnazjalista może równiez rozpoznawać dobrą satyrę......szkoda, że tak mało tolerancji w Tobie....