6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113062
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Kto byłby najlepszym:
1) reżyserem
2) scenarzystą
3) producentem wykonawczym (tzn. np. ATM grupa s.a)

maciejewskigostynin

1. Okił Chamidow
2. Janusz Sadza, Aleksander Sobiszewski, Piotr Kalwas
3. Chyba dalej ATM Grupa S.A. skoro są od początku.

użytkownik usunięty
maciejewskigostynin

1) Okił Khamidow
2) Tamara Aagten-Margol
3) TAKO MEDIA

i mielibyśmy 'trudne kiepskich sprawy'. xD

I wtedy Kiepscy by byli pewnie tak samo absurdalni jak kiedyś xD

użytkownik usunięty
maciejewskigostynin

Na reżysera Władysław Pasikowski xD . Ciekawe co by wyszło z takiego połączenia. Ciekawe w jakim kierunku poszliby Kiepscy pod jego przewodnictwem. Ten reżyser znany jest tylko z męskiego kina akcji. Ciekawe czy byłby zainteresowany serialem komediowym i jakby się w tej roli sprawdził. Pewnie Ferdek pod jego skrzydłami zamieniłby słowo ,,dupa''. na nieco inne na literkę K xD . Chociaż i tak wiadomo, że Polsat by w życiu nie przystał na coś takiego. Ale pogdybać zawsze można...

co do tego ze polast by w zyciu nie przystal na cos takiego to sie absolutnie nie zgadzam,w koncu kiepscy praktycznie jako jedyny serial ktory jest emitowany w porach kiedy praktycznie jeszcze dzieci nie spia pozwolil sobie na tak nadmierna ilosc wulgaryzmow nie wazne czy wypikanych czy nie.

ocenił(a) serial na 10
aew4334555

Dzieci i bez tego znają wulgaryzmy. Z życia, albo z filmów - do których dostęp jest dzisiaj powszechny (internet), a filmy np. Koterskiego (swoją drogą - ten by dał trochę ikry "Kiepskim") stacje emitują i przed dobranocką.

jan_niezbedny0

no tak ale telewizja nie powinna nadawac programow ktore zawieraja tresci erotyczne ,wulgaryzmy czy nadmierna agresje w godzinach dostepnych dla osob >18. nie wiem na jakim kanale ci emituja filmy koterskiego bo z tego co widze to moze 2 razy do roku poleci dzien swira i raz wszyscy jestesmy ch.

ocenił(a) serial na 10
aew4334555

"...nie wiem na jakim kanale ci emituja filmy koterskiego..."

To chyba oczywiste, że nie miałem na myśli kanałów TVP. Prywatne stacje nie katujące się gorsetem ugrzecznienia nie mają już takich oporów i np. sam wspomniany przez ciebie "Dzień świra" wystarczy, żeby nasłuchać się bluzgów za cały tydzień.

jan_niezbedny0

i tu cie zaskocze ale kiedy pisalem o tym jednym razie z w.j.chrystusami to wlasnie lecilo na tvp1.
ogolnie to takiego typu bluzgi [przemyslane i wypowiedziane w odpowiedni sposob] w ogole mi nie wadza.

użytkownik usunięty
aew4334555

No ja w ogóle lubię jak w filmach są bluzgi, bo zawsze to dodaje realizmu - bo ludzie naprawdę tak gadają ;) . Oczywiście też musi to być użyte w odpowiednich momentach i nie przesadzone.

zgadzam sie,dla mnie mistrzem w rzucaniu miesem jest dziedziel!:D