PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112872
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Najgorszy odcinek

użytkownik usunięty

Jaki jest według was najgorszy odcinek w historii Kiepskich?

Bo według mnie chyba "Stary koń"

najgorsze to mecz /morfeusz/mecz / sprawa dla redaktora
a koń to nie pamiętam.
który to był odcinek????i o czym???

maciejewskigostynin

mecz/morfeusz/euro 2012/sprawa dla redaktora - wyżej błąd...

użytkownik usunięty
maciejewskigostynin

Odcinek 398.Kozłowski spotyka w parku Mariolkę,który podczas rozmowy jest zafascynowany jej wdziękiem i urodą,później się okazuje,że Mariolka umie śpiewać no i Kozłowski postanawia pomóc w jej karierze.Póżniej się też o tym dowiaduje Jolaśka i również postanawia zrobić karierę wokalną.Czyli w skrócie raz śpiewy jednej i drugiej

popieram,tragedia..^

ocenił(a) serial na 10
aew4334555

A reszta tych z ostatnich serii to jest tak dużo lepsza?... :)

jan_niezbedny0

nie wiem bo nie oglądam :p

użytkownik usunięty

"Dzień w którym zapchał się kibel" i wypicie zawartości toalety przez ferdka.
wiem że miało to ukryty przekaz, ale jednak straszna żenada.

ocenił(a) serial na 8

Ta scena była rzeczywiście obrzydliwa, ale sam odcinek moim zdaniem był dobry. Najgorsze według mnie to "Krzyżacy", "Ten teges" i "Krew krwi, kość z kości". Nie oglądałem jeszcze niesławnego "Łonderpolendu", więc może się jeszcze to zmienić.

użytkownik usunięty

Nie chce mi się zakładać osobnego tematu dla odcinka tylko po to, żeby napisać, ze mi się nie podobał, więc posłużę się tym tematem.

Wcześniej pisałem o odcinku Wniebowzięci. Teraz wyłowiłem kolejnego kandydata.
Niniejszym ogłaszam, ze w kategorii ,,Najgorszy odcinek''. obok Wniebowziętych ląduje epizod pod tytułem !UWAGA!

SERCE CHOPINA

W niedziele oglądałem i byłem załamany. Ani to mądre ani zabawne. Humoru praktycznie zero. Jedynie Kiepski i Cyc okradający Paździochów mieli zabawny moment. Przeglądają daty na słoikach i znajdują jeden z 1981 roku. To mnie rozśmieszyło.Reszta mi się nie podobała. Nawet jako śmiechowisko ten odcinek się nie sprawdza. Szkoda, bo mój ulubiony Boczek jest w tu niemalże centralną postacią, a nie był w stanie w żaden sposób uratować tego odcinka. Miłym akcentem był występ tego siwego niskiego faceta, który wcześniej grał w odcinku Pępek świata.

ocenił(a) serial na 6

"Wal magistra", "Euro 2012", "Morfeusz"

ocenił(a) serial na 10

Od momentu zmiany pomysłu na ten serial - a zwłaszcza od powrotu Waldka z żoną - beznadziejnych odcinków uzbierało się już ładnych parę dziesiątek.
Który najgorszy trudno wybrać, bo jeden do drugiego podobny - tak samo denne, do zapomnienia po jednym obejrzeniu.

ocenił(a) serial na 10

Odcinek ,,Tajemnica X muzy''. Po prostu nie da się tego oglądać,jest nudny,wcale nie śmieszny i mdły

ocenił(a) serial na 2

Najgorsze są wszystkie "nowe" od powrotu Waldka, tego się nie da po prostu oglądać. Serial stracił 99% swojego uroku.

użytkownik usunięty

Ostatnio lecą na polsacie 2 stare(przed 100 odcinkiem) kiepskie. Te to dopiero mało śmieszne są. Wydaje mi się że ludzie tak polubili pierwsze odcinki tylko za Waldka.
A z tytułów co pamiętam to "Trzystu"

użytkownik usunięty

Może tak być że przez Waldka są tak dobrze oceniane. A równie dobrze może to być sam fakt, że one były pierwsze. Zawsze to co było pierwsze jest oceniane jako najlepsze, bo w końcu od tego wszystko się zaczęło. Wtedy Kiepscy byli czymś zupełnie nowym, więc ogromne zainteresowanie w owym czasie publiczności serialem było zrozumiałe. Wtedy np. kłótnie babki i Ferdka to była jakaś nowość. Po upływie 200 odcinków to już tylko odgrzewany kotlet.
Osobiście wolę odcinki w przedziale od 100 i wyżej, bo miały dużo ciekawsze i dojrzalsze fabuły, nierzadko zawierały przesłanie. Te do setnego odcinka to tak naprawdę tylko zbiór mniej lub bardziej śmiesznych gagów z nielicznymi wyjątkami. Ale do pierwszej setki też mam ogromny sentyment, bo w końcu one były jakby pionierskie dorobiły się statusu kultowych bardzo często do nich wracam.

ocenił(a) serial na 8

Ja tam nigdy tego fenomenu Waldka nie rozumiałem. Owszem był fajną postacią, ale daleko mu do Ferdka, Boczka, Paździocha, Edzia czy nawet Babki.

ocenił(a) serial na 8

Dla mnie najgorsze Klątwa tutenchama, Azazel pazuzu, Glonojad, Szczęki.